Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Stads- & Trekking fiets wielen

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Fietswielen in 28 inch online shop

Traditioneel waren er vier verschillende maten fietswielen. Er zijn renners die één maat wensen, uitsluitend om specifiek hun sport goed te kunnen beoefenen. De fietswielen van 28 inch zijn zeer geschikt als je op zoek bent naar voldoende grip, comfort en stabiliteit. Fietswielen 28 inch kopen bij Bikester

Een band naar keuze

De manier waarop een wielmaat wordt gemeten is door de diameter van de band van rand tot rand te meten. Voor moderne fietsen, is de hiel van de band ongeveer 6-8 mm kleiner dan de diameter van de velg. Banddiameter en breedte zijn van invloed op de grip en de prestaties van de fiets. Fietswielen van 28 inch worden vaak gebruikt in de wereld van het mountainbiken. Bij Bikester kunt ook voor andere items terecht zoals:

  • Fietsverlichting
  • Fietsremmen
  • Fietsjacks

Banden op maat van diverse merken

Bij Bikester kun je terecht voor fietswielen van 28 inch, uiteraard zijn er ook nog een tal van andere bandenmaten die je bij ons kunt vinden. De fietswielen zijn altijd van gerenommeerde merken en van duurzame kwaliteit. De prijzen van de fietswielen zijn altijd laag. Zodat je voor een prima prijs bij ons slaagt.