Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Drinksystemen

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Drinksystemen

Zit je op de fiets, dan wil je bij lange afstanden natuurlijk af en toe wel even wat drinken. Het is dan wel zo handig als je fiets is voorzien van een drinksysteem. Wil jij een drinksysteem voor je fiets aanschaffen of wil je het huidige systeem vervangen? Hier ben je op de juiste plek voor alle drinksystemen in het assortiment van Bikester. Ontdek zelf het complete aanbod, vind het drinksysteem dat aan jouw wensen voldoet en plaats gemakkelijk en snel jouw bestelling online.

Hier vind je een duidelijk overzicht van alle drinksystemen die bij Bikester verkrijgbaar zijn. Met de keuze uit meer dan 150 producten ben je altijd verzekerd van een goed systeem voor jouw fiets. Het maakt dan ook niet uit waar je naar op zoek bent. Heb je alleen bouten nodig voor het plaatsen van een bidonhouder, heb je alleen nog een bidon nodig of wil je graag een specifiek systeem voor op je fiets bestellen? Hier vind je alle drinksystemen, waardoor het nog makkelijker wordt om precies te vinden waar je naar op zoek bent.

Drinksystemen: diverse opties

Met een goed drinksysteem op je fiets ben je verzekerd van extra gemak en comfort. Zo is het een prettig idee om altijd snel je bidon te kunnen pakken, ook tijdens het fietsen. je hoeft dan niet af te stappen om een paar slokken water te kunnen nemen. Drinksystemen zijn er in verschillende soorten. Zo kun je kiezen voor een bidonhouder: hierbij heb je vaak de keuze uit meerdere opties. Er zijn bidonhouders die je aan het frame vast maakt, maar ook houders die aan het zadel geplaatst worden. In de tweede plaats kun je kiezen voor een drinksysteem dat aan het stuur wordt vastgemaakt. Het drinksysteem is voorzien van een bijtklep waarmee je gemakkelijk en snel water drinkt zonder dat je jouw focus op de weg verliest.

Welk drinksysteem voor jou een goede keuze is, is voornamelijk afhankelijk van je eigen wensen. Daarnaast is het ook slim om te kijken naar je fiets en te ontdekken wat jouw mogelijkheden zijn voor montage. De aanschaf van een goed drinksysteem zorgt voor comfort en gemak, en biedt de mogelijkheid om nog betere prestaties te leveren. Je kunt snel drinken zonder dat er sprake is van belemmering of tijdverlies.

De juiste keuze voor jouw fiets

Of je nu een compleet nieuw drinksysteem nodig hebt of alleen de losse schroeven voor de montage van een drinksysteem: het is allemaal verkrijgbaar bij Bikester. Het is heel makkelijk om je keuze te selecteren op basis van merk, maar je kunt ook direct kiezen voor het volume van de drinksystemen. Op deze manier weet je zeker dat je genoeg water of een sportdrank in het systeem kwijt kunt. Als het gaat om merken heb je meerdere opties: je kunt kiezen voor merken als BBB en Elite, maar ook voor Profile Design, XLC, Topeak of XLAB. Een van de drinksystemen in het assortiment van Bikester is gegarandeerd de beste keuze voor jouw fiets.

Het bestellen van je nieuwe drinksysteem is makkelijker dan ooit. Maak gebruik van de handige filters of bekijk alle drinksystemen om te kunnen bepalen wat voor jou de beste keuze is. Vervolgens kun jij je bestelling plaatsen via de webshop. Bij Bikester zorgen we ervoor dat jij jouw nieuwste aanwinst zo snel mogelijk in huis hebt, zodat je optimaal gebruik kunt gaan maken van je nieuwe drinksysteem. Met een van de goede drinksystemen uit het assortiment ga je heel wat fijne fietstochten tegemoet!