Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Minipompen - Helpers voor onderweg
Minipompen moeten klein zijn als je ze niet nodig hebt en als dit wel zo is, moeten ze krachtig zijn. Je wilt dat ze in de zak van je jersey passen, met een framehouder, of in een frametas. Bij een lekke band onderweg zijn minipompen onmisbare hulpen om je rit voort te zetten. Voor racefietsen kan tot 8 bar druk nodig zijn. Bij brede MTB-banden is minder druk nodig, maar moet een groter volume worden gevuld. Racefietsers letten dan vooral op een nauwkeurig vervaardigd karkas en hoge drukwaarden. Voor mountainbikers kunnen langere pompen geschikter zijn, om bij elke slag meer lucht in de band te pompen. Gewoonlijk kunnen minipompen voor alle ventielsoorten worden gebruikt door een ventieldeel te verplaatsen, of ze hebben een dubbele ventielkop voor auto- en raceventielen.

Minipompen

5 Artikel
Filter
Terugzetten

Geschikte ventielsoorten

  • Autoklep (AV) 4
  • Dunlop ventiel (DV) 3
  • Frans ventiel (SV) 5

Maximale druk in Bar

Bar
Bar

Kleur

  • grijs
  • rood
  • zwart

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

  • 2
  • 1
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Red Cycling Products Mini Air Telescope Mini Pomp, rood
Red Cycling Products Mini Air Telescope Mini Pomp, rood
Red Cycling Products
Mini Air Telescope Mini Pomp, rood
€ 9,99 * € 2,99
Lezyne HV Drive Mini Pomp S, zwart
Lezyne HV Drive Mini Pomp S, zwart
Lezyne
HV Drive Mini Pomp S, zwart
Adviesprijs € 26,99 € 18,99
Zefal ATB-Pump 310 380 mm
Zefal ATB-Pump 310 380 mm
Zefal
ATB-Pump 310 380 mm
Adviesprijs € 8,99 € 8,95
SILCA Pocket Impero Minipomp, zwart
SILCA Pocket Impero Minipomp, zwart
SILCA
Pocket Impero Minipomp, zwart
Adviesprijs € 149,99 € 139,99
gratis verzending
Blackburn AirStik Anyvalve Mini Pomp Pewter
Blackburn AirStik Anyvalve Mini Pomp Pewter
Blackburn
AirStik Anyvalve Mini Pomp Pewter
€ 30,00

Mini fietspompen kopen, bij online shop Bikester

Tijdens je fietstochten wil je natuurlijk niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Een goede voorbereiding is dan ook van groot belang! Zo is het verstandig om een mini fietspomp mee te nemen onderweg. Dit compacte formaat pas eenvoudig in je tas, op je fiets of zelfs in je jaszak. Op onze online webshop vind je diverse modellen en merken van het handige fietspompje. Mini fietspompen voordelig online kopen

Optimaal fietscomfort onderweg

Als fietser wil je je fiets onderweg uiteraard in een zo optimaal mogelijke conditie houden, zeker wanneer je lange afstanden aflegt. Daar horen twee opgepompte fietsbanden bij! Door veel gebruik te maken van de banden, en voornamelijk op oneffen wegen, kan er lucht verloren gaan. Wat is er dan handiger om een korte pauze te nemen om de lucht er snel weer in te pompen? Om vervolgens weer heel comfortabel op de fiets te stappen.

Gemakkelijk om mee te nemen

Het ideale aan de kleine fietspomp is het formaat. Want hoewel het natuurlijk weer een extra factor is om mee te nemen onderweg, ervaar je het helemaal niet als een last. Sterker nog: je staat er niet eens bij stil dat je het fietspompje meedraagt. De kleine fietspomp kan bijvoorbeeld worden meegenomen in de fietstas. Maar het is nog beter om de pomp mee te dragen op het frame van de fiets. Er zijn speciale minipomphouders te vinden, die je op de fiets monteert. Daar klik je de pomp gemakkelijk in. Snel opgeborgen en het weegt niets!

Ontdek de aanbiedingen op onze shop

Of je nu op trekkingstocht bent of dagelijks kleine ritjes rijdt: het fietspompje komt altijd van pas. Zo ben je ervan verzekerd dat je niet met lege banden komt te staan! Je kunt de mini fietspomp kopen in allerlei varianten. Ga je bijvoorbeeld voor een basic model voor de voordeligste prijs? Of kies je voor de wat luxere mini fietspomp met drukmeter? Eén ding is zeker: bij Bikester.nl vind je het allemaal.