Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Verzendkosten

Kleine producten
ARTIKEL STANDARD
TOT € 99,- € 4,99
VANAF € 99,- Gratis
Fietsen, bulkgoederen
BESTELLWERT STANDARD
Fietsen, bulkgoederen € 29,99

Is mijn bestelling verzekerd voor transport? Zo ja, wat wordt er precies verzekerd?

Voor iedere bestelling die ons logistiek centrum verlaat, hebben wij een transportverzekering afgesloten. Deze kosten zijn voor onze rekening. U betaalt niets. De transportverzekering dekt alle schades en verliezen tot en met de goederenontvangst. U ontvangt in elk geval een onberispelijk, onbeschadigd pakket met de complete inhoud van de bestelling. Al het andere is onze zorg. Mocht er inderdaad iets beschadigd zijn, dan wordt het product eenvoudig en snel vervangen.

Wat zijn de verzendkosten voor winkelwagens met gemengde goederen?

De verzendkosten voor gemengde goederen (fietsen + kleine onderdelen) worden altijd berekend op basis van de bestelde fiets. Dus als je een fiets of e-bike bestelt, nemen we de verzendkosten voor de door jou bestelde kleine onderdelen over, ongeacht het bedrag. De bestelwaarde voor fietsen en e-bikes wordt altijd onafhankelijk van de bestelde kleine onderdelen berekend.

Door welk transportbedrijf wordt mijn bestelling afgeleverd?

Bikester werkt samen met DHL / UPS / DPD / Hartmann om uw bestellingen te bezorgen. Grotere en zware pakketen worden per expeditie verzonden. Zij worden ingeschakeld afhankelijk of u een kayak of alleen wandelschoenen besteld heeft. Nadat onze logistieke afdeling uw bestelling aan hen heeft afgegeven voor verzending, ontvangt u een verzendbevesting per e-mail. Hierin staat het track & trace nummer waarmee u het pakket bij onze bezorgpartner gemakkelijk kunt volgen. U kunt ook bij ons inloggen met uw klantgegevens en uw pakket volgen via de bestelgeschiedenis. De bezorging van uw bestelling door de pakketdiensten is tot aan uw voordeur, bij levering per expeditie wordt tot aan de stoeprand geleverd.

Ik wil het afleveradres wijzigen maar mijn bestelling is al verstuurd, kan dit nog?

We kunnen uw adres helaas niet meer wijzigen. De bezorgdienst zal het pakket op het opgegeven adres proberen te bezorgen. Mocht dit niet lukken zal het pakket automatisch worden geretourneerd, mits anders aangegeven door de bezorgpartner.


Hoe lang is de levertijd?

De geschatte levertijd van je bestelling wordt tijdens het betaalproces weergegeven. Levertijden variëren, afhankelijk van het feit of je bijvoorbeeld een fiets — die veel ruimte inneemt — of een klein artikel hebt besteld. Dankzij het Track & Trace proces kun je je bestelling in de gaten houden en weet je waar deze op welk moment is.

Door welk transportbedrijf wordt mijn bestelling geleverd?

We werken met onze partners DHL en DPD voor kleine producten en kleding, UPS voor grotere paketten (bijv. fietsen, loopfietsen, banden), of met transporteur Hartmann voor bijv. E-bikes.

Na een succesvolle verzending van je bestelling vanuit ons logistiek centrum, ontvang je een verzendbevestiging van ons per e-mail. Via je profiel op onze site, kun je de actuele status van je bestelling volgen.

Let op: de levering van je bestelling is bij levering van DHL en DPD tot aan de voordeur, bij levering door UPS of Hartmann tot aan de stoeprand.

UPS – trackingnummer begint met 1Z
De UPS tracking geeft een verwachte dag van bezorging aan, een tijdstip is helaas niet mogelijk. UPS probeert je pakket twee keer te bezorgen, en stuurt het retour wanneer dit niet lukt.

Graag wijzen wij je er op dat onze verzendingen automatisch worden ingepland, en wij een voorkeur voor een specifieke vervoerder niet kunnen verwerken.

Buitenland
België: je bestelling wordt met DHL, DPD, UPS of Hartmann geleverd.

Kan het bezorgadres na verzending nog worden aangepast?

Nee, een verandering van de gegevens is na overhandiging aan onze logistieke partner helaas niet meer mogelijk.

Op welke dagen wordt mijn bestelling bezorgd?

Je bestelling kan van maandag tot en met vrijdag (DHL en DPD) en van maandag tot en met vrijdag (UPS of Hartmann) geleverd worden.

Kan ik de dag en het tijdstip van de bezorging aanpassen?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Onze logistieke partner heeft geen invloed op het exacte bezorgmoment.

Tot waar wordt mijn bestelling bezorgd?

De bezorging van je bestelling volgt door levering door een pakketdienst (DHL, DPD en UPS) bij je voordeur of levering door een transporteur (Hartmann) op de stoep of het erf voor je huis.

Zijn de verzendkosten inclusief een transportverzekering, en wat dekt die verzekering?

Voor elke bestelling die ons logistieke centrum verlaat, hebben we een transportverzekering afgesloten. Wij dragen hiervoor de kosten, je hoeft hier zelf niets voor te betalen. Deze transportverzekering dekt alle mogelijke schade of het verlies van de bestelling, tot de inontvangstname. Je ontvangt in ieder geval een volledig intact en net pakket, met daarin de complete inhoud van je bestelling. Al het andere komt voor onze rekening. Als er toch daadwerkelijk iets beschadigd is geraakt tijdens de verzending, zorgen wij voor een eenvoudige en snelle vervanging.

Waarom is mijn bestelling over meerdere pakketten verdeeld?

Omdat we je bestelling zo snel mogelijk willen verzenden, kan het voorkomen dat we deze over meerdere pakketten verdelen. Na je aankoop ontvang je zoals gewoonlijk een bestelbevestiging van ons per e-mail. Zodra het pakket ons logistieke centrum heeft verlaten, ontvang je een verzendbevestiging voor elk pakket per e-mail, met elk een afzonderlijk verzendnummer.

Of je aankoop in een losse verzending komt, wordt automatisch door ons bestelsysteem bepaald. We hebben voor deze verzendoptie gekozen, om je een nog betere service aan te kunnen bieden en vertraging in de levering zoveel mogelijk te vermijden.

Waar moet ik bij het retourzenden van een losse levering op letten?

Als je ons een of meer producten terug wil sturen, kun je simpelweg de producten in één pakket aan ons terugsturen. Let er alsjeblieft wel op, dat alle bijbehorende papieren die je bij de verschillende pakketten hebt gekregen, hierbij worden meegeleverd.