Fietsen Online Shop - Bikester
Feestelijke X-Mas Deals tot -70%1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN

Kalkhoff. Moves you everywhere.

Kalkhoff kijkt trots terug op hun meer dan honderdjarige geschiedenis. De betrouwbare fietsen van dit merk combineren traditionele knowhow en innovatieve technologie met Scandinavisch design en topkwaliteit. Kalkhoff heeft nu ook een serie krachtige e-bikes in het assortiment. Met een Kalkhoff fiets ervaar je een stukje vrijheid: zorgeloos op weg in het dagelijks leven en in de vrije tijd!

Top categorieën

Bestsellers van Kalkhoff

Kalkhoff Image 1.B Advance Comfort, rood
Kalkhoff Image 1.B Advance Comfort, rood rood
Kalkhoff
Image 1.B Advance Comfort, rood
Adviesprijs € 2 899,00 € 2 199,00
- 24 %
Kalkhoff Image Lite Diamond, grijs
Kalkhoff Image Lite Diamond, grijs grijs
Kalkhoff
Image Lite Diamond, grijs
Adviesprijs € 899,00 € 719,00
- 20 %

Meer over Kalkhoff

Wat betekent vrijheid voor jou?

De mogelijkheden zijn eindeloos en niets houdt je tegen. Je ontdekt nieuwe horizonten, omdat je snel genoeg bent om alles te ervaren en tegelijkertijd zo ontspannen bent, dat je zelfs de kleinste details waarneemt; van de wind in je nek tot de zon op je huid. Laat je drijven of zwem tegen de stroom in, doe wat jij wil! Je hebt de vrijheid om precies te zijn waar je wilt zijn.

Kalkhoff

10 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

 • geel
 • grijs
 • rood
 • blauw
 • zwart

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

 • 1
 • 4
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Kalkhoff Image 1.B Move Comfort met terugtraprem, grijs
Kalkhoff Image 1.B Move Comfort met terugtraprem, grijs grijs
Kalkhoff
Image 1.B Move Comfort met terugtraprem, grijs
Adviesprijs € 2 499,00 € 2 019,00
 • Varianten: S | 45cm (28")M | 50cm (28")
- 19 %
Kalkhoff Image Lite Diamond, grijs
Kalkhoff Image Lite Diamond, grijs grijs
Kalkhoff
Image Lite Diamond, grijs
Adviesprijs € 899,00 € 719,00
 • Varianten: M | 50cm (28")
- 20 %
Kalkhoff Entice 18 Diamond, blauw
Kalkhoff Entice 18 Diamond, blauw blauw
Kalkhoff
Entice 18 Diamond, blauw
Adviesprijs € 1 099,00 € 859,00
 • Varianten: M | 50cm (28")
- 21 %
Kalkhoff Entice 5.B. Season Trapeze, zwart
Kalkhoff Entice 5.B. Season Trapeze, zwart zwart
Kalkhoff
Entice 5.B. Season Trapeze, zwart
Adviesprijs € 3 499,00 € 3 139,00
 • Varianten: S | 43cm (29")
- 10 %
Kalkhoff Endeavour 30 Diamond, grijs
Kalkhoff Endeavour 30 Diamond, grijs grijs
Kalkhoff
Endeavour 30 Diamond, grijs
Adviesprijs € 1 149,00 € 739,00
 • Varianten: M | 50cm (28")
- 35 %
Kalkhoff Image 1.B Advance Comfort, rood
Kalkhoff Image 1.B Advance Comfort, rood rood
Kalkhoff
Image 1.B Advance Comfort, rood
Adviesprijs € 2 899,00 € 2 199,00
 • Varianten: S | 45cm (28")
- 24 %
Kalkhoff Image 5.B Move+ Diamond met terugtraprem, grijs
Kalkhoff Image 5.B Move+ Diamond met terugtraprem, grijs grijs
Kalkhoff
Image 5.B Move+ Diamond met terugtraprem, grijs
Adviesprijs € 3 799,00 € 2 569,00
 • Varianten: M | 48cm (29")
- 32 %
Kalkhoff Image 7.B Excite+ Diamond, geel
Kalkhoff Image 7.B Excite+ Diamond, geel geel
Kalkhoff
Image 7.B Excite+ Diamond, geel
Adviesprijs € 5 599,00 € 3 229,00
 • Varianten: S | 43cm (27.5")
- 42 %
Kalkhoff Image 7.B Excite+ Diamond, grijs
Kalkhoff Image 7.B Excite+ Diamond, grijs grijs
Kalkhoff
Image 7.B Excite+ Diamond, grijs
Adviesprijs € 5 599,00 € 2 909,00
 • Varianten: S | 43cm (27.5")
- 48 %
Kalkhoff Image 1.B Advance Comfort, rood
Kalkhoff Image 1.B Advance Comfort, rood rood
Kalkhoff
Image 1.B Advance Comfort, rood
Adviesprijs € 2 899,00 € 1 799,00
 • Varianten: XS | 40cm (28")
- 37 %

Kalkhoff fietsen – kwaliteit “Made in Germany”

Een Kalkhoff fiets staat vooral voor één ding: de hoogste kwaliteitsnormen en tegelijkertijd een betaalbare prijs. Elk onderdeel wordt tijdens de gehele productie in het eigen testcentrum van het bedrijf uitvoerig getest. Wanneer een Kalkhoff-fiets eindelijk de productiehallen verlaat, wordt er nog een laatste 100% functiecontrole uitgevoerd. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1919 zijn alle fietsen van het merk geproduceerd in Cloppenburg in het noorden van Duitsland. Sindsdien zijn de bedrijfsfilosofie en eigendom Kalkhoff niet veranderd en is er een traditie ontstaan. Kalkhof fiets online

Traditie zonder stilstand

Bij Kalkhoff heeft traditie altijd al een grote rol gespeeld. Maar toch wordt er alles aan gedaan om mee te doen met de nieuwste trends en technische normen. Als je een tweewieler niet alleen wilt gebruiken om te werken, maar ook voor een sportieve fietstocht, vind je dat net zo goed op Bikester.nl als wanneer je op zoek bent naar klassieke stadsfietsen. Bij ons vind je met name Kalkhoff-fietsen uit deze categorie:

 • City
 • Trekking
 • Urban
Kalkhoff produceert jaarlijks zo’n 500.000 fietsen. Om te zorgen dat je uit al deze verschillende fietsen de juiste kiest voor jouw doeleinden, hebben we de fietsen ingedeeld in verschillende categorieën. Maar waar ligt het onderscheid?

De stadsfiets

Als je op de fiets naar de universiteit, naar de supermarkt of naar het kantoor wilt gaan, en dat in elk seizoen, is een stadsmodel duidelijk de juiste keuze voor jou. Dankzij de ruimte op de bagagedrager en het toch sportieve ontwerp past de stadsfiets zich perfect aan naar jouw behoeften. Niet voor niets zijn de stadsracers de allrounder onder de fietsen.

De Trekkingfiets

Als je meer wilt dan alleen van A naar B te kunnen fietsen, rijplezier belangrijk voor je is en je de fiets ook gebruikt als sportuitrusting, zijn de trekkingfietsen van Kalkhoff ideaal. De banddikte van deze modellen maakt het mogelijk om over onverharde wegen te rijden, maar biedt ook ideale omstandigheden voor de dagelijkse commute door de stad. Vanwege de mogelijkheid om bagage op de bagagedrager te vervoeren en nog meer accessoires aan de fiets te bevestigen, is er niets dat het maken van een langere fietstocht nog in de weg staat. Met maximaal 32 versnellingen is een ontspannen rijervaring gegarandeerd.

De Urban bike

Als je de functionaliteit van de stadsfiets niet wilt opgeven en je acht veel belang aan het ontwerp en kleine extra’s op de fiets, is de urban bike van Kalkhoff de perfecte keuze. Robuust maar toch veerkrachtig, kleurrijk en detailrijk: de mand op de voorkant van het stuur is bijvoorbeeld kenmerkend voor een Urban fiets. De kenmerken van een stadsfiets in combinatie met optische highlights: Kalkhoff Urban bikes maken het mogelijk.

Krachtig en modern

Ook het segment van elektrische fietsen heeft het merk Kalkhoff met enkele innovaties betreden. Krachtige elektromotoren die perfect zijn afgestemd op je behoeften. Of het nu op een trekking-, stads- of stadsfiets is, de Pedelec-modellen verzachten de rijervaring op korte stadsroutes en op lange fietstochten.

Kalkhoff fietsen tegen gunstige prijzen

Sinds de oprichting van Kalkhoff richt het bedrijf zich op het maken van fietsen die geassocieerd kunnen worden met een hogere prijsklasse kwaliteit, maar betaalbaar blijven voor de eindgebruiker. Met zijn standaard normen heeft het bedrijf de basis voor verschillende DIN-normen gelegd, die nu van toepassing zijn op alle fietsfabrikanten.

Onze tip: Heb je de gewenste tweewieler al gekozen, maar heb je liever een sportief diamantframe in plaats van een trapeziumvormig frame? Geen probleem. Kalkhoff-fietsen zijn verkrijgbaar met verschillende framemodellen die een grote flexibiliteit bieden om aan je behoeften te voldoen.

Zonder geautomatiseerde productie wordt elke fiets individueel geassembleerd en grondig getest met 30 testmachines. Van het eerste testen van het frame tot het monteren van de spaken met de hand tot het aanbrengen van de verschillende lagen verf; elke stap is ontworpen om de fiets te maken met de langst mogelijke levensduur. Net zoals in het begin het geval was, worden alle wielen van Kalkhoff Made in Germany vervaardigd en geproduceerd in Cloppenburg in Noord-Duitsland.