Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Elektrische fiets merken

E-bikes zijn pleziermachines op twee wielen die ervoor zorgen dat we mobieler zijn en afstanden kunnen afleggen, die eerder onmogelijk leken. Wie geïnteresseerd is in een e-bike, vindt bij bikester - Europa's grootste shop voor fietsen en accessoires - een uitgebreid assortiment van de nieuwste elektrische fietsen van 's werelds gerenommeerdste e-bike merken. Van elektrische mountainbikes, stads- en trekkingfietsen, tot elektrische racefietsen met middenmotor of naafmotor, als pedelec of speed pedelec, met een aantrekkelijk geïntegreerde of externe accu; wij hebben het juiste aanbod in alle segmenten en prijsklassen. Bij ons zijn alle online vermelde e-bike fabrikanten overzichtelijk gerangschikt. Zo vind je snel de e-bikes van je favoriete merk of met je favoriete motor. Omdat we ons assortiment e-bikes voortdurend uitbreiden, kun je op deze pagina regelmatig nieuwe merken ontdekken.

Onze elektrische fiets fabrikanten

Bianchi elektrische fietsen – Voor elke behoefte de juiste ondersteuning

De e-bikes van dit traditionele Italiaanse merk geven je tijdens elke rit exact de ondersteuning die je nodig hebt. Met de elektrische racefietsen uit de Aria- en Impulso-serie kun je je prestaties opschroeven om elke heuvel te beklimmen, hoe steil ook. De E-Impulso is ook verkrijgbaar in een gravel- of een trekking versie. Achter de E-Omnia en T-Tronik series gaat een aanzienlijke reeks E-MTB's schuil - soms als hardtail en soms als full suspension voor het meest uiteenlopende gebruik. De Omnia- en Tronik-versies zijn ook beschikbaar voor gebruik in de stad, wat ook makkelijk is met de E-Spillo en zijn discrete accu boven het achterwiel.

Bianchi elektrische fietsen

Cube elektrische fietsen – Puur rijplezier met hybride fietsen

Cube heeft meer dan 100 verschillende e-bikes, die allemaal zijn uitgerust met premium aandrijfsystemen van Bosch en herkenbaar zijn aan het "Hybrid" in de modelnaam. Reaction Hybrid omvat alle hardtail MTB's en Stereo Hybrid beschrijft de Fully e-bikes met veerwegen van 120 millimeter - geschikt voor dagelijks gebruik - tot voor Enduro geschikte 160 millimeter. In het stads- en toersegment zijn er modellen met een comfortabele lage instap, zoals Ella en Supreme Hybrid, maar ook e-bikes die klaar zijn voor avontuur zoals de Kathmandu, Touring en Nuride Hybrid. Cube heeft ook compacte, vouw- en cargo e-bikes en S-pedelecs en de volgende generatie kan op een e-bike rijden die Hybrid Rookie heet.

Cube elektrische fietsen

Diamant elektrische fietsen – Traditie ontmoet motorondersteuning

Diamant staat voor traditie, maar dat betekent niet dat e-mobiliteit voor dit in 1885 opgerichte merk nieuw is. Al hun elektrische fietsen hebben krachtige Bosch motoren en een Plus in hun naam, omdat ze je dat extra zetje geven. Hier vind je elektrische trekkingfietsen zoals de allrounder Aurus+, verschillende versies van de lichtgewicht Zing+, Mandara+ en Opal+, die zijn ontworpen voor lange afstanden met optionele Range Boost. Diamant’s elektrische stadsfietsen zoals de verschillende versies van de Beryll+, Turmalin+ of de Juna+ zijn speciaal ontworpen voor comfort en veiligheid. De Zouma+ modellen zijn ook verkrijgbaar als S-pedelecs, zodat de motor je tot 45 km/u ondersteunt.

Diamant elektrische fietsen

e-bike manufaktur – Premium e-mobiliteit

Het merk e-bike manufaktur heeft zich gewijd aan premium e-mobiliteit "made in Oldenburg". Kwaliteit en harmonie zijn hier de centrale bouwstenen: De krachtige, in het frame geïntegreerde accu’s garanderen het mooie uiterlijk en binnenin puilen ze uit van energie, dankzij de krachtige Bosch aandrijfsystemen uit de Performance Line. De E-SUV's maken indruk met hun wendbaarheid, veelzijdigheid en geschiktheid voor dagelijks gebruik. Elektrische stadsfietsen zijn krachtige en comfortabel voor in de stadsjungle. Expeditions-E-Bikes zijn voor dit merk elektrische toerfietsen voor vele uren in het zadel. Hiernaast zijn er ook elektrische trekkingfetsen voor langdurig sportief gebruik.

e-bike manufaktur elektrische fietsen

FOCUS elektrische fietsen – E-bikes voor alle doeleinden

Het Duitse merk FOCUS biedt e-bikes voor offroad, in de stad en voor lange ritten. Of het nu gaat om een E-MTB fully of hardtail, een trekking- of stadsfiets; een krachtige middenmotor ondersteunt je bij elke inspanning. E-mountainbikes hebben vaak minstens de Performance CX Gen. 4 lijn van Bosch of de beproefde Shimano Steps EP8-aandrijving aan boord. De elektrische racefietsen van dit merk krijgen een impuls van de Fazua Evation motor-/accu eenheid, die stijlvol is geïntegreerd in de onderbuis. FOCUS heeft het bij hun e-bikes over de SQUARED (High Two) Experience, omdat ze je meer laten beleven met dezelfde inspanning.

FOCUS elektrische fietsen

Ghost elektrische fietsen: "hoofd uit, motor aan"

Het merk Ghost is bekend vanwege hun baanbrekende mountainbikes, waarbij innovatie wordt gecombineerd met beproefde technologie. Hun hardtail e-mtb's met volledig geïntegreerde accu's en trail-, all-mountain- en enduro e-mtb's met krachtige motoren van Bosch en Yamaha, laten niets te wensen over. Ghost's portfolio bevat ook volledig uitgeruste elektrische stadsfietsen voor dagelijks gebruik en toermodellen voor langere afstanden. Je vindt hier een e-bike voor elk doel, ontwikkeld met veel aandacht voor detail.

Ghost elektrische fietsen

HAIBIKE elektrische fietsen: e-mountainbikes van het hoogste niveau

HAIBIKE werd in 1995 opgericht en lanceerde de 'originele' e-mtb, de EQ XDURO, al in 2010. Dit merk heeft ook bijgedragen aan de start van een geheel nieuwe vorm van fietsen: ePerformance. Behalve innovatieve e-mountainbikes heeft HAIBIKE ook hoogwaardige elektrische toerfietsen, fitnessfietsen, s-pedelecs en e-bikes voor kinderen. Naast de beproefde Bosch Gen 4 en Yamaha PW-X2 motoren, gebruiken ze ook het speciaal ontwikkelde HAIBIKE FLYON systeem. Hier wordt een van de krachtigste middenmotoren op de markt met een koppel tot 120 Nm gecombineerd met een fraai, compact design, compleet geïntegreerde componenten en connectiviteit.

HAIBIKE elektrische fietsen

Husqvarna elektrische fietsen - De motor is het programma

Dit Zweedse merk produceert al sinds 1896 fietsen, maar specialiseerde zich al snel in gemotoriseerde voertuigen, met name motorfietsen. De invloed daarvan is nog steeds terug te zien in hun e-mountainbikes en hun e-learning bikes voor kinderen uit de e-replica serie. De robuuste en kwalitatief hoogwaardige elektrische MTB's zoals de Mountain cross serie hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Husqvarna heeft ook spannende gravel, trekking en urban e-bikes met betrouwbare Shimano middenmotoren. Husqvarna heeft zelfs een succesvol e-racing team!

Husqvarna elektrische fietsen

Kalkhoff elektrische fietsen - E-bikes voor elke dag

Opgericht in Cloppenburg in 1919, heeft Kalkhoff altijd indruk gemaakt met betrouwbare fietsen voor in de vrije tijd en voor dagelijks gebruik. Hun eerste in serie geproduceerde elektrische fiets werd in 2007 gelanceerd. Alle e-bikes van dit merk dragen de letter "B" in hun naam, wat verwijst naar de reeks Bosch middenmotoren die in deze fietsen zijn verwerkt. Kalkhoff verdeelt zijn e-bikes in City, Trekking en Allroad: ze dragen de serienamen Image, Endeavour en Entice. Er is dus een e-bike voor stad en land, on- en offroad, maar ze hebben ook veelzijdige SUV e-bikes die alles aankunnen. Kalkhoff maakt ook fast S-pedelecs.

Kalkhoff elektrische fietsen

Koga elektrische fietsen - Nederlandse kwaliteit

Sinds 1974 maakt Koga eersteklas fietsen die worden ontworpen en met de hand gemaakt in Heerenveen. Hun hoge eisen gelden natuurlijk ook voor de elektrische fietsen van dit merk, die ook in het eigen testcentrum worden gecontroleerd. De ontwikkelingsopdracht voor alle Koga fietsen is een combinatie van sportiviteit, comfort en exclusief design met een perfecte afwerking. De elektrische trapondersteuning van hun stads-, trekking- en toerfietsen wordt verzorgd door betrouwbare Bosch middenmotoren of de in Nederland ontwikkelde ION-technologie, waarbij de borstelloze motor in de naaf van het achterwiel is weggewerkt.

Koga elektrische fietsen

Beklim elke top met een Kona elektrische fiets

De mountainbike experts van Kona stellen niet teleur met hun e-bikes, die ervoor zorgen dat elke heuvel en elk lastig trail binnen handbereik komt. Elk model is uitgerust met betrouwbare Shimano motoren en de mate van ondersteuning is instelbaar. De Kona Remote modellen met variërende veerwegen zijn ontworpen voor een breed gebruik; van all mountain tot enduro. De e-bike versies van de populaire Kona modellen El Kahuna, Dew, en Libre bieden hetzelfde rijplezier als hun motorloze tegenhangers, maar met extra vermogen voor in het woon-werkverkeer of offroad ritten.

Kona elektrische fietsen

Kreidler e-bikes - Elke dag, op elke manier

Dit traditionele merk uit Oldenburg voert alle belangrijke productieprocessen van hun fietsen en elektrische fietsen in Duitsland uit. Dit geldt voor de ontwikkeling, het ontwerp, de productie en kwaliteitsgarantie. Het resultaat zijn duurzame, betrouwbare en stijlvolle stads-, trekking- en SUV e-bikes voor dagelijks gebruik en in de vrije tijd. De e-bike systemen van Bosch met krachtige middenmotoren bieden volledige controle en extra stuwkracht. Hun eigen SECCON safe-riding concept is gebaseerd op de vier pijlers van veilig rijden; veilig zien en gezien worden, veilig stoppen en betrouwbare veiligheid.

Kreidler elektrische fietsen

Op ontdekkingsreis met Lapierre elektrische fietsen

Lapierre wil je met hun e-bikes de mogelijkheid bieden om nieuwe dingen te ontdekken en je grenzen te verleggen. Dit merk biedt fietsen met krachtige ondersteuning van Bosch Performance, Fazua of Yamaha motoren voor je berg-, weg-, trekking- of stadstrip. De elektrische mountainbikes uit de e-Zesty en Overvolt lijnen maken een beklimming net zo plezierig als een afdaling. Elke e-bike van Lapierre is ontworpen om veelzijdigheid en rijplezier te bieden, zodat jij zo lang en ver mogelijk in het zadel kunt blijven zitten. En vergeet de kinderen niet! Met hun e-bikes voor kinderen kunnen zelfs de allerkleinsten de groten bijhouden.

Lapierre elektrische fietsen

Orbea elektrische fietsen - Elegant en sportief

Dit gevestigde merk is niet alleen al jaren betrokken bij professioneel wielrennen, maar doet ook zijn ding met de ontwikkeling van e-bikes op het gebied van design en innovatie. Hun elektrische racefiets Gain is ontwikkeld in een minimalistische stijl met Orbea's Enough Energy concept, wat een subtiel in de achternaaf geïntegreerd, soepel aandrijfsysteem omvat en functioneert zonder je rit te domineren. Orbea heeft ook veel offroad e-bikes; van hardtail tot enduro en trail, allemaal uitgerust met Bosch Performance middenmotoren. Hun focus ligt op het vergroten van je afstand en comfort. Zelfs hoogwaardige stads-, trekking- en SUV-fietsen maken deel uit van hun assortiment.

Orbea elektrische fietsen

Ortler elektrische fietsen – Allrounders voor stedelijke e-mobiliteit

Ortler wil je woon-werkverkeer vergemakkelijken en meer mobiliteit in het dagelijks leven bieden. Hun fietsen worden ontwikkeld in Duitsland met doordachte details, zodat je ook boodschappen of kinderen mee kunt nemen. En als je veel te vervoeren hebt, heeft Ortler zelfs een elektrische bakfiets, de CPNHGN, in hun assortiment. En als de natuur je trekt, staat een elektrische trekkingfiets zoals de Montana voor je klaar. Al hun e-bikes zijn uitgerust met verlichting, spatborden en bagagedragers voor dagelijks gebruik, hebben een tijdloos design en zijn uitgerust met betrouwbare Bosch motoren.

Ortler elektrische fietsen

PROPHETE elektrische fietsen – Blijf in beweging

Het Duitse merk PROPHETE is een van de marktleiders in de fietswereld, die samenwerkt met vele andere giganten in de industrie. Ze hebben ook e-bikes met motoren van AEG of Blaupunkt voor beginners. Of het nu gaat om een model met middenmotor of voorwielaandrijving, een externe of geïntegreerde accu, bij PROPHETE is er een oplossing voor elke vraag en een e-bike voor elk doel. Van comfortabele elektrische stadsfietsen tot praktische elektrische long-John of cargo bikes, tot veelzijdige SUV-e-bikes en offroad e-trekking en mountainbikes, er is voor elk wat wils; en de nieuwe PROPHETE APP maakt de bediening van je nieuwe e-bike nog comfortabeler!

PROPHETE elektrische fietsen

Elektrische fietsen van Rabeneick – Minder is meer

Fietsmerk Rabeneick werd in 1930 opgericht en blijft ook wat hun e-bikes betreft, trouw aan hun puristische principes. Dat maakt hun stijlvolle en minimalistische e-bike ontwerpen "met de onzichtbare e" - zoals ze het zelf zeggen - bijzonder licht. Hun elektrische singlespeed fietsen met Gates riemaandrijving voor in de stad, of de sportieve e-trekking fietsen met derailleurversnellingen zijn uitgerust met accu's en achterwielmotoren van Bafang die vrijwel onzichtbaar in de onderbuis zijn geïntegreerd. Als je de motor uitschakelt, rijdt de fiets als een "normale" fiets dankzij de geïntegreerde vrijloop. De My Bike app biedt een perfect servicepakket voor comfortabele bediening van je e-bike.

Rabeneick elektrische fietsen

Raymon elektrische fietsen – E-bikes voor offroad en in de stad

Bij R Raymon, opgericht in 2017 door Susi & Felix Puello, worden fietsen gemaakt met passie. In de offroad sector biedt R Raymon het volledige assortiment van mountainbikes aan, met of zonder krachtige Yamaha middenmotoren. Van trail tot all-mountain, trekking en zelfs gravel; Raymon heeft een moderne e-bike versie voor elke gelegenheid. De lichte AirRay 12.0 kreeg in 2022 de German Design Award. Zelfs praktische en gemotoriseerde stadsfietsen met onderhoudsarme Gates riemaandrijving en toerwielen zijn te vinden in de portfolio van R Raymon.

Raymon elektrische fietsen

Taaie, trailvretende E-MTB's van Santa Cruz

Santa Cruz ademt mountainbiken. Naast de iconische (motorloze) MTB's die we met dit merk associëren, maken ze ook elektrische full suspension mountainbikes voor de veeleisendste trails en fietsers. Hun Bullit en Heckler e-mountainbikes zijn ontworpen voor ruige enduro- en downhill ritten en gemaakt van carbonvezel, wat Santa Cruz in Californië produceert. Afhankelijk van de framemaat zijn deze E-MTB's uitgerust met dezelfde maat of gemengde wielsets, om stabiliteit en wendbaarheid op het trail te bieden. Om je te helpen nog hoger te komen, zijn ze uitgerust met lichte, krachtige EP8-motoren van Shimano en accu's met veel vermogen.

Santa Cruz elektrische fietsen

Serious elektrische fietsen voor gegarandeerd plezier

Het sportieve en veelzijdige handelsmerk van Serious zie je ook terug in hun elektrische fietsen. Scheur door de stad met de Intention, of bedwing mountainbike trails met hun krachtige Bear Rock. Serious e-bikes zijn uitgerust met betrouwbare en krachtige Bosch motoren én met alles wat je nodig hebt voor gebruik in de stad of offroad: van standaard verlichtingssystemen tot spatborden die beschermen tegen opspattend water.

Serious elektrische fietsen

Tern elektrische vouwfietsen: gemotoriseerd en compact

Tern wil de manier waarop mensen zich verplaatsen veranderen. Dit merk (dat zijn naam ontleent aan een vogel die ultra-lange afstanden vliegt) produceert compacte vouwfietsen met Bosch motoren. Met hun elektrische fietsen beweeg je je behendig en zelfverzekerd door het stadsverkeer en op hun grote bagagedragers, kan extra bagage worden meegenomen. Dankzij de slimme vouwfunctie is een Tern vouwfiets in een handomdraai opgevouwen, zodat je hem gemakkelijk in de kofferbak van je auto kunt leggen of mee kunt nemen in het openbaar vervoer. Welkom bij de nieuwe mogelijkheden voor stedelijke mobiliteit!

Tern elektrische fietsen

Vermont elektrische fietsen: gemotoriseerde fietsen voor elke dag

De stads-, toer- en kinderfietsen van het Duitse merk Vermont staan bekend om hun betrouwbaarheid en eerlijke prijzen. Om dit te kunnen bieden, vertrouwen ze op directe verkoop, werken ze samen met ervaren partners en gebruiken ze onderdelen van gevestigde merken. Voor het woon-werkverkeer en dagelijkse ritten is hun populaire Vermont Jersey nu ook verkrijgbaar met een motor. Een aandrijfsysteem van Samsung ondersteunt je tot 25 km/u en laat je je snelheid kiezen uit vijf standen - zo worden dagelijkse ritten en uitvluchten buiten de stad nog aangenamer!

Vermont elektrische fietsen

Winora elektrische fietsen: mobiliteit voor iedereen

Winora werd meer dan 100 jaar geleden in Duitsland opgericht en hun motto "Mobiliteit voor iedereen", geldt vandaag de dag nog steeds. De elektrische fietsen van dit merk maken nu gebruik van moderne technologie, om mobiliteit gemakkelijker te maken op elektrische stads-, toer- en cargo fietsen. Net als hun motorloze broers en zussen bieden e-bikes van Winora betrouwbaarheid en hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs, een tijdloos, herkenbaar design en veel gebruiksvriendelijkheid voor elke dag. Voor hun elektrische fietsen worden middenmotoren van Yamaha en Bosch gebruikt.

Winora elektrische fietsen