Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Helmlampen

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Helmlampen voor extra zicht en veiigheid

Fietsen op een onverlicht pad kan gevaarlijk zijn. Een (huis)dier dat ongezien oversteekt of een onverwachte hobbel in de weg kan een flinke valpartij veroorzaken. Bij Bikester vindt u een ruim assortiment helmlampen van goede kwaliteit die eenvoudig en goed te bevestigen zijn. Natuurlijk moet u er niet aan denken dat de Helmlamp onderweg loslaat en op het wegdek kapotstuitert. Een Helmlamp kan gewoon in combinatie met uw fietslicht worden gebruikt. Helmlampen veilig fietsk

Diverse modellen

Bikester.nl heeft diverse modellen helmlampen van verschillende leveranciers in het assortiment. Een complete combinatie van een fietshelm met een lamp is mogelijk, maar er zijn ook voldoende losse systemen. Behalve verschil in modellen is het verschil in prijs behoorlijk groot. Het loont dus zeker de moeite om even goed te kijken wat u precies nodig heeft. Er is onder andere de keuze uit de volgende merken en types.

  • Uvex ledverlichting
  • Sigma Led Helmlamp
  • Lupine complete helmverlichting
Zoals u wel gezien heeft zijn het verschil in uitvoering, en het wel of niet professioneel gebruiken van een Helmlamp verantwoordelijk voor het verschil in prijs. Een Helmlamp kan het fietsplezier vergroten en door het verbeterde zicht een valpartij voorkomen.

Het juiste model Helmlamp

Natuurlijk staat het beste model Helmlamp garant voor het meeste gebruiksplezier. De vraag welke Helmlamp het beste bij u past is echter persoonlijk. Bent u veel op pad in de nachtelijke uren, of fietst u veel door onverlicht gebied, kies dan voor een duurdere versie. Voor fietsers die overdag recreatief op pad gaan en het meestal niet laat maken kan een voordelig led lampje ook voldoen. De gulden middenweg volstaat voor de meeste fanatieke fietsers, en geeft over het algemeen voldoende licht. Voordat u de volgende keer op de fiets stapt, denk eens na over een Helmlamp en wanneer u die zou kunnen gebruiken.