Fietsen Online Shop - Bikester
Feestelijke X-Mas Deals tot -70%1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
downhill bikes
Freeride & Downhill Bikes - 100% downhill actie
Rotsen, steile root-passages, grote sprongen en veel snelheid - downhills voor andere fietsen een test kunnen zijn, verander je met de bewezen freeride- en downhill-specialisten in je eigen speeltuin. 180 tot 230 mm fijn instelbare voor- en achterloop en lange, vlakke geometrieën zorgen voor tot dusver ongekende rides op de zwaarste downhill tracks ter wereld. De uitrusting van deze fietsen komt ook overeen met het krachtige aluminium of carbon chassis. Lange geveerde voorvorken, remmen met grote remschijven, een breed en kort stuurcentrum, enkele aandrijving met kettinggeleider en vooral robuuste 27,5 of 26 wielen met brede velgen en banden zijn standaard voor goed uitgeruste downhill of freeride fietsen.

Freeride & Downhill Fully's

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Wielmaat

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Nukeproof Dissent 297 RS Carbon intl., rood
Nukeproof Dissent 297 RS Carbon intl., rood rood
Nukeproof
Dissent 297 RS Carbon intl., rood
Adviesprijs € 7 499,99 € 3 849,00
  • Varianten: M/L | 40,5cm (27.5")
- 48 %

MTB Freeride & Downhill FS - Nu gunstig online kopen

Wil je het nog extremer hebben? Freeride en Downhill FS mountainbikes beschikken over alle elementen die van pas komen bij deze toffe sport. Langere veerwegen, brede MTB banden die net door de suspensie fietsvork en het frame passen en een zware bijvoorbeeld 10 set versnelling met een grote stam zijn slecht enkele voorbeelden van onderdelen van deze fiets. De hydraulische schijfremmen zorgen ervoor dat je accuut tot stilstand komt. Stabiliteit, betrouwbaarheid en functionaliteit staan voorop bij het Freeriden en Downhill fietsen. Freeride en downhill mountainbikes voordelig online

Praktisch, stijlvol en duurzaam

Naast de praktische en stevige fietsonderdelen, zijn de fietsen ook nog eens mooi van uiterlijk. De gehele werking van de Freeride en Downhill bikes wordt blootgegeven, omdat onderdelen als een kettingkast ontbreken. Ze komen in verschillende maten, kleuren en type frames waardoor je zelf de mogelijkheid hebt diegene te kiezen die het beste bij je past.

Beschermende kleding

Naast de Freeride en downhill mountainbikes verkopen we ook passende fietskleding en helmen. Maak je look af met een nieuwe set en kies bijvoorbeeld uit een beschermende: