Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

EHBO

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Compex Anaform Kniebrace 2 mm
Compex Anaform Kniebrace 2 mm
Compex
Anaform Kniebrace 2 mm
€ 30,00
  • Varianten: XS/S
UITVERKOOP

U hoopt ze nooit nodig te hebben en toch zijn ze onmisbaar. De EHBO sets van Bikester kunt u niet missen als u gaat beginnen aan een intensieve tocht. Gaat u op de fiets of wandelt u in de bossen, in beide gevallen laat u bij voorkeur de bewoonde wereld ver achter u. Maar ook op fietsvakantie kan een campingbrander al snel de nodige gevaren met zich meebrengen. Stel dat er een ongeval gebeurt, dan is een EHBO koffer of minstens een EHBO kit iets waarover u dan zeker moet beschikken. Bij Bikester vindt u goed samengestelde EHBO sets van verschillende fabrikanten. Een mooie EHBO kit of EHBO koffer van Vaude, Tatonka, Edelride, Salewa, Baladeo of Amplifi kiest u eenvoudig van het scherm. Let u er daarbij op of u alleen uit fietsen of wandelen gaat, of met z'n tweeën of zelfs met het hele gezin. De gewenste grootte van het EHBO pakket en dus ook de inhoud hangen immers samen met de situatie waarin u hem misschien nodig heeft. De merken die u bij Bikester vindt, zijn allemaal erop geselecteerd om handzaam te zijn. Uw EHBO kit of EHBO bike bag zal dus nooit te zwaar zijn en elke set is goed hanteerbaar. Dat is belangrijk, want anders zorgt de EHBO set tijdens uw fietstocht of wandeling gelijk al voor een handicap. Ook het seizoen waarin u eropuit gaat scheelt bij het samenstellen van uw EHBO set aanmerkelijk. Gaat u in de herfst of winter eropuit, dan is een reddingsdeken geen overbodige luxe. De buitentemperatuur is meestal laag en gaat u de bergen in, dan is hij zelfs in die seizoenen al gauw rond het vriespunt. Zowel van Tatonka als van Vaude bieden wij u handige modellen aan. U kunt ze naast de EHBO kit of EHBO koffer heel gemakkelijk tussen uw bepakking schuiven. Doet zich onverhoopt een ongevalssituatie voor, dan kunnen deze reddingsdekens van onschatbare waarde blijken te zijn.

EHBO sets voor diverse doeleinden

Tatonka EHBO set online shop De inhoud van de diverse EHBO sets is verschillend. Ook de omvang van de gehele set varieert nogal. Is het wandel- of fietsdoel dat u nastreeft iets minder hoog gegrepen, dan is een complete EHBO koffer misschien wat overdreven. U kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een eenvoudige EHBO kit, waarmee u direct de beschikking heeft over alle essentialia. Pleisters, verband en sterilisatiemiddelen, bij de meeste eenvoudige sets is hieraan al direct gedacht. Zo'n eenvoudige EHBO kit heeft u al voor minder dan 12 euro in uw bezit. Koop er gelijk een paar, dan is ieder lid van het gezelschap waarmee u wandelt of fietst direct verzekerd van een goede uitrusting op EHBO gebied. Verschillende merken zorgen voor zo'n uiterst handige beperkte EHBO set. Zowel Tatonka als Baladeo bieden hem bijvoorbeeld aan. Met prijzen vanaf een kleine vijf euro bent u al van de hoognodige essentialia op EHBO gebied voorzien. Let u ook op de leuke set voor kinderen. Uw eigen kind zal door het bezit ervan bijzonder gecharmeerd zijn. Voor een aantrekkelijke prijs van rond de tien euro, heeft u deze leuke EHBO kit voor kinderen al in uw bezit. Heeft uw wandeltocht of fietstocht misschien sterke raakvlakken met het water, of onderneemt u misschien een kanotocht, dan is een waterproof EHBO kit een uitstekende oplossing. Afhankelijk van het reisdoel en de duur van uw tocht, neemt het belang van een grotere EHBO koffer toe. Niet alleen de hoeveelheid materialen is groter, ook het soort bestanddelen dat in de set aanwezig is neemt toe. Vanzelfsprekend dient u ook rekening te houden met de grootte van de groep. Zo kan het erg verstandig zijn als twee personen een EHBO koffer meenemen, of wanneer u het meenemen van een EHBO koffer combineert met het meenemen van een iets kleinere EHBO kit. Naast de pleister- en verband materialen die u in de kleine EHBO kit aantreft, bevat een grotere EHBO koffer vaak ook onmisbare materialen als medische handschoenen, een pincet, klein zakmes of schaar. Zeker wanneer u tijdens uw outdoor tocht ver van de bewoonde wereld bent geraakt, zult u dankbaar gebruik maken van deze praktische hulpmiddelen. Een EHBO koffer kunt u bij Bikester kopen in diverse prijsklassen. Vanaf zo'n 20 à 30 euro maakt u uw EHBO uitrusting al aardig compleet. Let u bij het kiezen van de juiste EHBO koffer ook op EHBO sets voor speciale doeleinden. Zo kunt u onder andere kiezen uit:

  • EHBO Hiking
  • EHBO Family
  • EHBO Mountaineering

EHBO kit of koffer is eigenlijk altijd onmisbaar

Natuurlijk zijn een EHBO kit of EHBO koffer van Bikester niet alleen handig bij uw buitensport activiteit. Ook in andere situaties kan een beroep op pleisters en verband dringend nodig zijn. Onze sets lenen zich daarom ook uitstekend om tijdens de vakantie mee te nemen in de auto. Ook doordeweeks op school, in uw bedrijf of gewoon thuis kan een EHBO kit of koffer uit onze collectie op belangrijke momenten zijn dienst bewijzen. Bent u een fervent wandelaar of fietser, dan is bijkomend voordeel van onze EHBO uitrusting natuurlijk wel, dat deze uitstekend geschikt is voor elke buitensport activiteit. U heeft een goede fiets- of wandeluitrusting samengesteld, nagedacht over de handigste manier voor het dragen van de bepakking en voldoende voedingssupplementen ingeslagen. Ook heeft u zich deze keer goed verdiept in de keuze voor een betrouwbare EHBO kit of EHBO koffer. U zet nog de laatste puntjes op de i, zodat morgenochtend vroeg de tocht kan beginnen. Het veilige gevoel van een juiste uitrusting zorgt voor een plezierige rust aan het begin van uw tocht. Hoewel u hoopt de EHBO koffer nooit nodig te hebben, realiseert u zich de veiligheid die een goede EHBO kit of koffer u kan bieden. Ook wanneer u in de bergen of in een natuurgebied hulp aan iemand anders zou moeten verlenen, is het bezit van de juiste veiligheidsuitrusting een groot goed. Ook in het omgekeerde geval zult u graag de hulp inroepen van voorbijgangers als dit onverhoopt nodig mocht zijn. Wanneer u al eerder uw uitrustingsstukken voor fietsen of wandelen bij Bikester kocht, wilt u ook nu misschien kiezen voor EHBO middelen die passen bij de fiets- of wandeluitrusting van het eerder door u gekozen merk. Salewa, Vaude of Amplifi zijn bijvoorbeeld geweldige merken die u bij ons ook met andere aantrekkelijke uitrustingsstukken terugvindt in het assortiment. De aankoop van een EHBO kit of EHBO koffer van dit merk maakt uw wandel- of fietsuitrusting zo nog verder compleet. Opgetogen kunt u beginnen aan uw tocht. U realiseert zich terdege dat een sterke uitrusting eigenlijk al het halve werk is. Ook uw EHBO koffer draagt u in de rugzak met u mee. Natuurlijk hoopt u nog steeds dat u deze koffer niet nodig zult hebben!