Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Achterstandaarden
Als je fiets niet met een standaard is uitgerust, kan deze meestal zonder veel moeite aan de achterkant van het frame worden gemonteerd. Bij fietsen met velgremmen is dit mogelijk met bijna elke achterstandaard in een lengte die past bij de wielmaat. Voor fietsen met schijfremmen zijn speciale modellen verkrijgbaar, die voldoende ruimte bieden voor de remmen. Deze steunen meestal zowel op de kettingsteun als op de liggende achtervork. Of de standaard geschikt is voor de wielmaat van een fiets, wordt aangegeven in de beschrijving van het artikel. Let op als je fiets een terugtraprem heeft: in de meeste gevallen is het niet mogelijk om een achterstandaard te gebruiken, vanwege de beperkte beschikbare ruimte. In dat geval is een zijstandaard op de trapas een betere keuze.

Achterstandaarden

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Geschikte wielmaten in inch

  • 28
  • 27,5
  • 26

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Ursus Mooi Achterstandaard 26-28" 18 mm plaat, zwart
Ursus Mooi Achterstandaard 26-28" 18 mm plaat, zwart
Ursus
Mooi Achterstandaard 26-28" 18 mm plaat, zwart
Adviesprijs € 16,99 € 16,50
UITVERKOOP

Achterstandaard voordelig bestellen bij fietsspecialist bikester.nl

De achterstandaard van bijvoorbeeld Pletscher of Hebie is weer een andere type standaard naast de zijstandaard en dubbele standaard. Deze wordt namelijk in de buurt van het achterwielgemonteerd. Ook deze zorgt voor stabiliteit zodat je fiets blijft staan, maar is minder stabiel als de tweebenige versie. Voor fietsen met veel bagage werkt deze fietsstandaard dus niet voldoende.   Achterstandaarden goedkoop online kopen

Achterstandaard voor mountainbikes en racefietsen

Mountainbikes en racefietsen worden vaak niet geleverd met een fietsstandaard. Dit komt omdat ze zo licht mogelijk van gewicht horen te zijn. Namelijk; hoe lichter de fiets, hoe sneller. Daarbij zijn de berijders van deze fietsen vaak meer geinteresseerd in het sporten ermee, waardoor de fiets weinig geparkeerd staat en de standaard dus overbodig is. Mocht je toch gebruik willen maken van een fietsen standaard, dan is de achterstandaard één die meestal altijd past op deze sportieve fietsen.