Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Fietsstoelen
Fietsstoelen - Veilig met je kleintje onderweg
Een fietsstoeltje biedt de perfecte mogelijkheid om je kind mee te nemen op de fiets. Belangrijk is echter wel, dat het kind oud genoeg is om zichzelf stabiel in balans te kunnen houden. Alle fietsstoeltjes worden uitgebreid getest, om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan alle Europese veiligheidsstandaarden. En terwijl fietsstoeltjes vroeger bijna altijd voor de bestuurder werden gepositioneerd, kiezen de meeste fabrikanten tegenwoordig voor plaatsing op de achterste bagagedrager. Dit maakt namelijk een universele bevestigingswijze mogelijk, waardoor moderne fietsstoelen op de meeste fietsen kunnen worden gemonteerd. Zorg er s.v.p. wel voor dat je kind altijd een goed passende helm draagt!

Kinderzitjes

3 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • grijs
  • roze
  • paars
  • zwart
  • zilver

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Urban Iki Stylingset voor achterzitje, roze
Urban Iki Stylingset voor achterzitje, roze
Urban Iki
Stylingset voor achterzitje, roze
Adviesprijs € 11,99 € 3,99
- 66 %
UITVERKOOP
Thule Ride Along Mini Omkeerbare Hoes, violet/grijs
Thule Ride Along Mini Omkeerbare Hoes, violet/grijs
Thule
Ride Along Mini Omkeerbare Hoes, violet/grijs
Adviesprijs € 24,99 € 6,99
- 72 %
UITVERKOOP
Thule Urban Glide 2 Autokindersitz-Adapter
Thule Urban Glide 2 Autokindersitz-Adapter
Thule
Urban Glide 2 Autokindersitz-Adapter
Adviesprijs € 289,99 € 167,99
gratis verzending
- 42 %
UITVERKOOP

Kinderzitjes voor de fiets, bestel je voordelig online bij Bikester

Een goed kinderzitje voor op de fiets is voor ouders met jonge kinderen onmisbaar. In Nederland is alles lekker snel en gemakkelijk met de fiets te bereiken en de kleine neem je natuurlijk graag mee. Of je nou boodschappen gaat doen, de kleine naar school of naar de crèche brengt, een kinderfietsstoel is de ideale oplossing! Ontdek de vele verschillende modellen in onze webshop. thule fietsstoel online shop

Welk model kinderfietsstoel past op jouw fiets??

Ten eerste zijn er twee soorten kinderfietsstoelen: modellen die voorop de fiets worden gemonteerd en modellen die achterop de fiets worden gemonteerd. Beide modellen verschillen naast de plaats ook van draagvermogen. Een kinderzitje voor de fiets die voorop wordt geplaatst kan kinderen tot 15 kg dragen. Kinderzitjes die achterop worden geplaatst kunnen kinderen tot 22 kg dragen. Jonge kleine kinderen gaan dus eerst voorop en verhuizen dan naar achteren. Houd hier rekening mee bij de aanschaf. Let daarnaast op het type montage. De meeste kinderzitjes die achterop worden geplaatst, worden op de bagagedrager gemonteerd. Heb je geen bagagedrager? Geen probleem, er zijn ook speciale modellen die op het frame worden gemonteerd, ideaal voor op een mountainbike bijvoorbeeld. Het merk Hamax heeft een systeem waardoor het kinderzitje voor op de fiets ook kan worden gemonteerd op fietsen zonder bagagedragers. Is je zoon, dochter of kleinkind al oud genoeg om zelf te fietsen? Bekijk dan de kinderfietsjes op onze webshop.

Veilig en comfortabel op stap!

Die nieuwste kinderzitjes voor fietsen zijn gericht op comfort en veiligheid. Zo zijn ze uitgerust met een veiligheidsriem met comfortabele pads, een wasbaar kussen en voetsteunen. Kinderzitjes die achterop geplaatst worden zijn bovendien uitgerust met extra bescherming rond de spaken, om ongelukken te voorkomen. Kinderzitjes voorop kunnen eventueel uitgerust worden met een windscherm. Kortom, niks staat je nog in de weg om de kleine mee te nemen op de fiets in een kinderfietsstoel!