Fietsen Online Shop - Bikester
Tot wel 70% korting1

CO2 pompen

2 Artikel
Filter
Terugzetten

Geschikte ventielsoorten

  • Autoklep (AV) 2
  • Dunlop ventiel (DV) 1
  • Frans ventiel (SV) 2

Maximale druk in Bar

Bar
Bar

Series

  • SKS Co2 1

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
SKS Airchamp Pro CO2 Mini Pomp, zwart
SKS Airchamp Pro CO2 Mini Pomp, zwart zwart
SKS
Airchamp Pro CO2 Mini Pomp, zwart
€ 24,99
Lezyne CNC Tubeless Drive Minipomp, zwart
Lezyne CNC Tubeless Drive Minipomp, zwart zwart
Lezyne
CNC Tubeless Drive Minipomp, zwart
Adviesprijs € 79,99 € 72,99

CO2 fietsompen - Compact en razendsnel opgepompt

Co2 pompen zijn de betere versie van de mini fietspomp. Net als de laatste zijn ze net zo compact en klein van formaat, dus gemakkelijk mee te nemen in je rugzak. Het grote voordeel ervan is dat je geen lamme arm krijgt van het pompen, maar dat binnen een paar luttele seconden je fietsband al is opgepompt. Ideaal dus voor onderweg wanneer je band wat zacht aanvoelt en je hem snel wilt oppompen. CO2 pompen vind je onder andere van de volgende merken:

  • Genuine Innovations
  • SKS
  • SRAM
  • BBB
We hebben diverse modellen en maten, met autoventiel (AV), Dunlop ventiel (DV) en Frans Ventiel (SV). CO2 fietspompen gunstig online kopen

Klein maar vol voordelen

Afgezien van het formaat, het gewicht en de handigheid werken ze ook nog eens enorm snel. De co2 fietspomp van o.a. Lezyne en iXS werkt met patronen waar co2 in zit. Door middel van een bal kun je de lucht in de fietsband drukken. Met slechts een paar keer drukken kan er al een grote hoeveelheid lucht in de band worden gepompt. Vele co2 pompen zijn tevens ook universeel en zo voor meerdere soorten fietsventielen te gebruiken. Net als voor de mini pomp bestaan er voor de co2 pomp ook speciale houders die je aan je fietsframe kunt bevestigen. Hierdoor heb je geen last van de pomp wanneer je aan het fietsen bent.

Co2 pompen online bestellen

Het enige nadeel aan deze pompen is dat het gebruik ervan duurder is dan bij normale mini pompen. De co2 patronen zijn makkelijk te vervangen, alleen kosten ze ook wat. Tevens heb je er meer afval van. Echter wegen de kosten wel op tegen de vele voordelen, wanneer je een actieve fitness fietser bent. Het is aan jou de keuze of je gaat voor gemak en snelheid met een hoger prijskaartje of een goedkopere versie maar een langere pomp tijd om hetzelfde effect te bereiken.