Fietsen Online Shop - Bikester
Feestelijke X-Mas Deals tot -70%1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
Vouwfietsen - Flexibel onderweg
Vouwfietsen - Flexibiliteit op twee wielen
Moderne vouwfietsen — of plooifietsen — zijn klein, gemakkelijk te hanteren en kunnen eenvoudig overal mee naartoe worden genomen. Met een paar handelingen zijn ze te transformeren van een volwaardige fiets voor dagelijks gebruik, tot compacte bagage! Hierdoor passen ze in de kofferbak van een auto en, — omdat ze gratis mogen worden meegenomen in het openbaar vervoer — maken ze ook het leven van iedereen die met het openbaar vervoer reist een stuk eenvoudiger.

Vouwfietsen

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Neem je vouwfiets mee de trein in

De vouwfiets is de ideale oplossing voor forensen die vanaf het treinstation nog een bepaalde afstand moeten overbruggen om op hun bestemming te bereiken. Wanneer er geen openbaar vervoer in de buurt van je werk is of wanneer je gewoon op zoek bent naar een handig en compact vervoermiddel, biedt een vouwfiets uitkomst. Gewoon je fiets mee in de trein! Een compacte, inklapbare (opvouwbare) fiets waarvoor je in de trein geen toeslag voor betaalt. Een vouwfiets kopen doe je eenvoudig en snel online! vouwfiets Tern Castro

Maak het leven eenvoudiger, koop een vouwfiets!

Minstens even prettig is dat een vouwfiets ook daadwerkelijk licht en compact is. In plaats van een gevaarlijke beklimming van een steile trap met een zware fiets, klap je jouw compacte vouwfiets in een handomdraai in en neem je de fiets mee in de trein. Comfortabel en eenvoudig. Wanneer jou trein het station binnenrijdt, hoef je jouw vouwfiets alleen maar op te pakken en je bent ook als eerste weer weg. Met een paar eenvoudige handelingen ben je klaar om weg te fietsen richting je eindbestemming. Bekijk ook eens onze handige asseccoires, zoals de vouwsloten

Neem de fiets mee in de trein!

Een vouwfiets is een product waar altijd al hoge eisen aan gesteld zijn. Enerzijds streven fabrikanten ernaar om de fiets zo compact en licht mogelijk te maken, terwijl het comfort en gebruiksgemak daar niet onder mogen lijden. Dat maakt dat er een sterke prikkel bestaat om vouwfietsen constant te verbeteren en er hoogwaardige en lichte materialen in te verwerken. Dat geldt zeker voor de compacte vouwfietsen van Bikester. In deze fietsen komt technisch vernuft nadrukkelijk tot uiting. Denk daarbij aan de N-Fold technologie. Deze maakt dat de fiets nóg sneller, eenvoudiger en compacter op te vouwen is. Hierdoor worden grotere wielen mogelijk en daarmee groeien de gebruiksmogelijkheden en het gebruikscomfort. Op grotere wielen leg je immers eenvoudiger grotere afstanden af. Al die scharnieren, dunne framebuizen en versnellingen moeten het natuurlijk wel goed blijven doen. Om dit te waarborgen wordt in de vouwfietsen van onder andere het topmerk Tern de nieuwste technologie toegepast. Een groter en robuuster vouwscharnier en het bewezen OCL vouwmechanisme maken deze fietsen geschikt voor jarenlang gebruik. Toepassing van steeds lichtere materialen maakt het voordeel ten opzichte van een gewone fiets steeds duidelijker. Je neemt deze vouwfietsen ook daadwerkelijk veel gemakkelijker overal mee naartoe.

Veelzijdige vouwfietsen voor dames en heren

Bikester biedt uitstekende vouwfietsen die bovendien verrassend betaalbaar zijn. Vanzelfsprekend heb je daarbij de keuze uit verschillende soorten fietsen. Voor de echte forens die relatief korte afstanden aflegt hebben wij zeer lichte en compacte vouwfietsen. Deze fietsen kun je eenvoudig meenemen in de trein; het formaat is zo klein dat ze zelfs in een tas op te bergen zijn. Voor wie dagelijks een wat grotere afstanden moet afleggen, maar bijvoorbeeld weinig opbergruimte heeft, zijn er modellen met een grotere wieldiameter beschikbaar.

Accessoires

Wil je online een vouwfiets kopen? Dan is het leuk te weten dat je bij ons ook voordelig accessoires voor bij je vouwfiets kunt krijgen. Deze zijn eenvoudig mee te bestellen. Denk aan fietstassen, sloten en opberg- en draagtassen.