Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Bagagedragers achter

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Passende wielmaat in inch

  • 26
  • 28

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Cube IC E-Bike Rack met veerklep, grijs
Cube IC E-Bike Rack met veerklep, grijs
Cube
IC E-Bike Rack met veerklep, grijs
Adviesprijs € 44,99 € 8,99

Bagagedrager achter online shop

Bagagedragers tot 28 inch koopt u bij fietsenwinkel Bikester Achterdragers voor fietsen met 26 of 28 inch fietswiel zijn gemonteerd op bijna alle fietsen die een zogenaamd vierpunts installateur bevatten. Deze fietsen zijn vaak uitgerust met speciale oogjes of schijven op de zitting en gaten in het fietsframe waardoor het veel gemakkelijker wordt om de bagagedrager tot 28 inch te monteren. Dit kan u eenvoudig zelf doen met uw gereedschapskist of zelfs multitool.

Stabiel en stevig

Bagagedragers die enkel aan de zadelpen worden gemonteerd, zijn meer geschikt voor sportieve fietsen als mountainbikes en cyclocross fietsen . Dit is een handige oplossing omdat dit type fietsen niet van alle bevestigingspunten voorzien is, maar wanneer u kunt kies dan liever voor de achterdrager uit deze categorie. De bagagedragers tot 28 inch zijn namelijk steviger en kunnen meer bagage dragen. Ook zijn ze meer geschikt voor het achterop plaatsen van een:

Bagagedrager achter online shop

U kent het wel, op een gegeven moment komt er zo’n moment waar het niet meer ‘cool’ is voor de kleine om achterop te zitten met één been aan iedere zijde. En dus volgt daar logischerwijs de zijwaartse variant op. Vaak wordt er op de bagagedrager gesprongen, waarbij u voorzien moet zijn van een stevig model. Onze bagagedragers tot 28 inch zijn daarvoor uwitermate geschikt!