Fietsen Online Shop - Bikester
Feestelijke X-Mas Deals tot -70%1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
Hondenkarren – Ook geschikt voor katten
Als je je hond (of kat) mee wilt nemen op fietstochten die voor je viervoeter te veel zouden zijn, vind je de oplossing in deze speciale fietsaanhangers voor huisdieren. Net als bij aanhangers voor kinderen, bieden deze karren je trouwe levensbegeleider een veilige plek onderweg.

Hondenkarren

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • grijs
  • rood

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Red Cycling Products Hondentrailer XL, grijs/rood
Red Cycling Products Hondentrailer XL, grijs/rood grijs/rood
Red Cycling Products
Hondentrailer XL, grijs/rood
€ 299,99 * € 154,99
gratis verzending
- 48 %

Hondenfietskar met een overkapping voor het vervoeren van uw hond

Hondenfietskar voordelig online kopen Waar het voorheen nog normaal was dat de honden sportief het tempo van de fietser bijhielden, worden ze tegenwoordig vertroeteld door mee in een hondenfietskarren te liften. Deze speciaal gemaakt fietskarren voor honden zorgen ervoor dat de viervoeters de gehele weg rustig kunnen liggen terwijl ze genieten van het uitzicht. En dat kan heel goed uitkomen wanneer er een langere fietstocht op de planning staat, of wanneer u over drukke wegen rijdt. Hondenfietskarren vindt u bij Bikester van:

  • Croozer
  • PetEGO

Hondenfietskarren voor joggers

Laat die baby’s maar op zich wachten want tegenwoordig kunt u ook het gevoel creëren door uw hond mee te nemen in een kinderwagen. U hoort het goed, de jogger sportwagen van PetEGO laat u uw hond vervoeren in een kinderwagen constructie. Het kleine hondenruim kan ook los worden gemaakt zodat u uw hond als schoudertas mee kan nemen. De gehele wagen is inklapbaar zodat deze, samen met uw fietsberging producten, netjes en ruimtebesparend kan worden opgeborgen. Kijk ook eens bij onze selectie windjacks voor tijdens het joggen in de koudere dagen.

Één en al luxe voor de viervoeters

De hondenkarren zijn voorzien van een overkapping zodat uw hond van de weersomstandigheden niet zo’n last heeft. Helaas hebben we geen fiets overkappingen voor uwzelf in onze collectie, maar wel volop keuze uit verschillende regenbroeken. Heeft u een schattig klein hondje, zoals een chihuahua, dan kan hij tijdens een mooie zomerdag ook mee liften in uw fietsmand. Conclusie; de honden á la 2010 hebben het goed voor elkaar! Fietskarren zijn heel erg handig en u ziet dan ook steeds vaker fietskarren in het Nederlandse verkeer. Er zijn fietskarren voor kinderen, in deze kinderkar kunt u eenvoudig uw kind of uw kinderen vervoeren. Een fietskar hangt u eenvoudig als een aanhanger achter uw fiets waarna u eenvoudig kunt fietsen en uw kinderen en boodschappen eenvoudig kunt meenemen.

Een hondenfietskar is eigenlijk heel erg logisch

Tegenwoordig zijn er ook fietskarren speciaal voor uw hond. En dat is ideaal wanneer u uw hond of honden mee wilt nemen maar niet altijd met de auto wilt. Met de hond aan de riem fietsen is eigenlijk best gevaarlijk, hoe goed uw hond ook oplet en luistert een hond blijft een dier en is wat onvoorspelbaar. Daarnaast vinden overige weggebruikers het ook niet prettig als ze iemand met een hond zien fietsen in het verkeer. Met een hondenfietskar kunt u eenvoudig uw hond met de fiets vervoeren. Zo fiets u met de hondenfietskar naar het bos of naar familie. Of moet uw hond een keer naar de dierenarts of de hondentrimmer, met een hondenfietskar hoeft u niet elke keer met de auto maar kunt u gewoon op de fiets. De hondenfietskar is voorzien van luchtgaten en kijkgaten zodat uw hond alles goed kan zien en veel frisse lucht heeft. Het is dat honden niet kunnen praten maar anders zouden ze zeggen dat ze een ritje in de hondenfietskar leuk vinden.