Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Kinderkarren voor het vervoer van kinderen
Reizen met de fiets en je kinderen is een fluitje van een cent. Het enige wat je hoeft te doen, is het juiste kinderzitje of de juiste fietskar te kiezen. Tegenwoordig vertrouwen steeds meer jonge gezinnen op fietskarren om hun kinderen te vervoeren. Waarom? Omdat zelfs de allerkleinsten hier veilig en comfortabel in meereizen. Als extra bonus kunnen deze meestal eenvoudig met behulp van een voorwiel worden omgebouwd tot een praktische wandelwagen. Ze bieden hiernaast ook genoeg opbergruimte voor speelgoed, dekens, luiers en al het andere wat je onderweg graag bij de hand hebt. Met behulp van een koppeling, kan een fietskar probleemloos met de meeste fietsen worden gebruikt en al onze kinderwagens voldoen natuurlijk aan de strenge veiligheidsnormen voor gebruik in het wegverkeer.

Kinderkarren

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Kinderfietskarren van Bikester - veilig de weg op!

Neem jij je kinderen regelmatig mee op de fiets? Dan is het een verstandig idee om een kinderfietskar aan te schaffen. Met deze kar kun je je kinderen namelijk op een zeer praktische manier van A naar B brengen, zowel tijdens dagelijkse ritjes als langere fietstochten!

De voordelen van een kinderfietskar

De kar achteraan de fiets heeft verschillende voordelen ten opzichte van het vervoeren van je kids op je bagagedrager. Hieronder hebben we ze voor je op een rijtje gezet:

  • Licht: voor wie zijn of haar kinderen normaliter op de bagagedrager meeneemt, zal de fietskar een verademing zijn. Het gewicht van je kind heeft niet langer een effect op jouw lichaam. Dit wordt voortaan namelijk aan je fiets overgelaten!
  • Thule kinderfietskar online shop
  • Veilig: wie met een fietskar op pad gaat, ervaart een sterke stabiliteit. Zo hoef je bij scherpe bochten niet meer bang te zijn om te vallen! Met de kinderfietskar worden je fietsritten dus een stuk veiliger. Ook tijdens het opstappen biedt dit gemak: niet langer hoef je je kind te balanceren op je bagagedrager, terwijl jij nog niet op je fiets zit.
  • Comfortabel: zowel voor jou als voor je kind biedt de fietskar comfort. Zo hebben je kids wat meer ruimte in de kar dan dat ze in een drager achterop je fiets hebben. Dat betekent dat ze een meer ontspannen houding aan kunnen nemen.
  • Beschutting: last but not least, de kinderfietskar beschermt je kids tegen regen en wind! Dat maakt winterse fietstochten een stuk aangenamer voor je kinderen. En ook voor jou is dat voordelig: niet langer hoef je in de weer te gaan met regenjassen.

Transportkar voor kinderen tot 7 jaar

Tot een leeftijd van ongeveer7 jaar kunnen kinderen in de fietskar worden vervoerd. Voor kleine kinderen heb je bij sommige varianten de mogelijkheid om de kinderfietskar om te toveren tot buggy. Zo betaal je dus voor twee belangrijke producten slechts één prijs! Voor baby’s zijn er ook speciale modellen die een veilige constructie voor de kleintjes bieden. Tot ze zelf oud genoeg zijn om te fietsen zijn er dus tal van mogelijkheden om ze mee te laten liften!

Kies je favoriete opvallende kleur

Bij Bikester kun je een kinderfietskar kopen in allerlei varianten, van merken als Croozer, Thule en XLC. Zo kun je gaan voor een model met één of met twee zitplaatsen. Ook kun je voor je favoriete kleur kiezen. Denk aan rood, blauw, geel of groen. Met opvallende tinten als deze vallen jullie onderweg meteen goed op!