Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Rab

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

De slaapzakken van Rab

Ben je op zoek naar de perfecte slaapzak voor je volgende tocht? Echte avonturiers kennen het merk Rab, dat zich sinds 1981 al bezighoudt met het produceren van hoogwaardige slaapzakken en outdoorkleding. Hiermee kun je met een gerust hart op pad: want je bent beschermd tegen de meest extreme omstandigheden. De kleding van Rab bestel je gemakkelijk en snel via de webshop van Bikester.

Klimmer Rab Carrington: oprichter van Rab

Rab werd in 1981 opgericht door de Schotse klimmer Rab Carrington. Carrington strandde in Buenos Aires en moest op zijn klimuitrusting wachten: hierdoor werd hij genoodzaakt zijn expeditie uit te stellen. In deze periode hielp hij een vriend met het maken van slaapzakken voor het Argentijnse leger. Hier leerde Rab Carrington een nieuwe ambacht waarmee hij bij thuiskomst verder aan de slag ging. Uiteindelijk richtte hij Rab op: een bedrijf dat hoogwaardige slaapzakken en outdoorkleding maakt voor de echte avonturiers.

Inmiddels is Rab gespecialiseerd in het maken van outdoorkleding voor zowel dames als heren. Ook voor de bergsport ontwerpt en produceert het bedrijf de uitrusting. De focus van het merk ligt vooral op isolerende kledingstukken zoals jacks, expeditiekleding en slaapzakken. De slaapzakken worden gemaakt van dons en bieden daardoor het ultieme comfort.

Slaapzak van het merk Rab

De Rab slaapzakken in de Bikester webshop

Je kunt veel verschillende slaapzakken van Rab bij Bikester bestellen. Ga je binnenkort kamperen of is er een andere avontuurlijke tocht die je gaat maken? Dan heb je veel baat bij het aanschaffen van de beste uitrusting en daar hoort natuurlijk een goede slaapzak bij. De juiste slaapzak biedt genoeg comfort, maar is ook lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen. Je kunt bij ons terecht voor de volgende modellen:

  • Ascent 300
  • Ascent 700
  • Neutrino Pro 200
  • Neutrino Pro 600
  • Alpine Pro 200
  • Alpine Pro 800

Verzekerd van comfort tijdens iedere tocht

De slaapzakken van Rab zijn gemaakt van dons en dat betekent dat je verzekerd bent van comfort. Welke slaapzak de beste keuze is, is afhankelijk van de tocht die je gaat maken. De meeste slaapzakken van Rab zijn geschikt voor zowel zomerse als winterse omstandigheden en zijn daardoor op meerdere vlakken inzetbaar. Bedenk van tevoren goed wat je nodig hebt, zodat je zeker bent van de juiste aankoop voor je volgende tocht. Bij Bikester kun je de juiste Rab slaapzak vinden en kun je zorgeloos gaan beginnen aan je kampeer-, wandel- of klimvakantie.