Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Kinderzadels

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Comfortabele kinderzadel voor de kleine fietsers bij bikester.nl

Aangezien kinderen vaak nog niet to actief met hun fiets bezig zijn, als in wielrennen of lange fietstochten maken, is de collectie kinderzadels niet zo uitgebreid als die van de volwassenen. Echter zijn er wel verschillende modellen beschikbaar, zoals voor single speed fietsen of gewone kinderfietsen. Kinderzadels zijn er onder andere van de merken:

  • Selle Royal
  • Velo

In verschillende kleuren en modellen

Kinderzadels zijn gemaakt van leuke kleuren of zelfs speciaal ontworpen voor meisjes met bijvoorbeeld bloemetjes. Naast een toffe fietsvlag en fietsbel kunt u dus ook met het fietszadel de fiets oppimpen. Met de stretch fietshoezen blijft het fietszadel ook nog eens droog wanneer de fiets buiten staat geparkeerd terwijl het weer slecht is. Kinderzadels en jeugdzadels goedkoop online kopen

Ook voor éénwielers

Naast de gewone kinderfietsen, rijden kinderen van ook op een kinderfietsen of loopfiets. Ook met deze fietsen kun je je gemakkelijk vervoeren en is het zelfs extra leuk om te fietsen. Ook voor de éénwieler is er een speciaal fietszadel beschikbaar om de fiets helemaal af te maken. U kunt al uw fiets producten eenvoudig online bestellen en betalen vanaf uw luie stoel. Zo wordt shoppen u wel erg gemakkelijk gemaakt! Wel zo fijn toch?