Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Mons Royale

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Mons Royale - Comfortabele onderkleding en hoofddeksels

Het merk Mons Royale ontwikkelt ondergoed, functionele onderkleding en bovenkleding. Mons Royale gebruikt merinoswol voor de fabricage van de producten, omdat dit volgens het merk de beste wol is die op dit moment verkrijgbaar is. De wol is zacht, warm, het reguleert uw lichaamswarmte en niet onbelangrijk, het stinkt niet. Mons Royale is gevestigd in Nieuw Zeeland, of zoals het merk zelf zegt “in een klein dorpje helemaal aan de onderkant van de wereld”. Het is dan ook hier waar de producten getest worden en waar Mons Royale al snel een schare trouwe fans verzameld had. Het zijn deze fans die het merk nu helpen om de rest van de wereld te veroveren! Mons Royale Online Shop

Mons Royale – Geschiedenis

In juni 2009 lagen de producten van Mons Royale voor het eerst in de winkels in Nieuw Zeeland. Met twee grote advertentiecampagnes in een aantal sporttijdschriften presenteerde het merk zich voor het eerst aan het Nieuw-Zeelandse publiek. In 2009 was het merk te zien op een vakbeurs in Munich, waar het met succes een aantal internationale contracten wist te sluiten. In 2010 lanceerde Mons Royale een tweede collectie die meteen een grote hit werd. Het merk heeft het succes voornamelijk te danken aan onofficiële renners, die niet betaald krijgen om het merk te dragen, maar die de producten dragen omdat ze er gek op zijn. Het zijn deze renners die ervoor hebben gezorgd dat de producten van Mons Royale in tijdschriften en films terechtkwamen. Sinds 2010 ligt de kleding bovendien in een aantal winkels in Japan, Frankrijk, Zwitserland en Noorwegen. Het zal niet lang duren voordat dit frisse en trendy merk de hele wereld heeft veroverd!

Mons Royale – Nu al verkrijgbaar bij Bikester!

Bikester vindt het belangrijk om u een volledig aanbod te kunnen bieden. Er is daarom ook zeker plaats in het assortiment voor nieuwe en frisse merken. Op dit moment vindt u de volgende producten van Mons Royale bij Bikester:

Mons Royale – Fietskleding

Dames kiezen bij Bikester bijvoorbeeld voor het Mons Royale Scoop Long Sleeve model. Dit T-shirt met lange mouwen is verkrijgbaar in de kleuren roze, paars, zwart, blauw en grijs. Dit T-shirt is volledig gemaakt van merinoswol en kan gebruikt worden voor meerdere fietssporten. Naast dit T-shirt heeft Bikester ook een erg leuk tanktopje van Mons Royale in het assortiment, namelijk de Mons Royale Tank Racer. Dit topje is verkrijgbaar in de kleur paars en voelt door de gebruikte merinoswol zeer comfortabel en zacht aan. Zowel het T-shirt met lange mouwen als het tanktopje kunt u eenvoudig combineren met een fietsbroek van bijvoorbeeld het merk Vaude of Cube. In de winter kunt u de kleding van Mons Royale bovendien eenvoudig combineren met een warme jas van Castelli.

Mons Royale – Dan komt u goed voor de dag!

Natuurlijk gaat fietsen er in eerste instantie niet om wie er het mooiste uitziet. Maar wanneer u in uw comfortabele fietskleding ook nog eens goed voor de dag komt, dan is dat toch alleen maar mooi meegenomen?! Kiest u voor de producten van Mons Royale, dan bestelt u die natuurlijk bij Bikester!