Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Dames racefietsen
Dames racefietsen – voor snelle racers
Bij dames racefietsen gaat het om emancipatie. De tijd dat producenten onder racefietsen voor dames een mixte-frame verstonden is voorbij. Dames die aan racefietsen doen hebben een net zo grote drive en fascinatie voor het racefietsen als mannen en daarom werkt een herenmodel net zo goed voor vrouwen. Alleen de kleinere dames hebben soms moeite met het vinden van een passen frame en daarom bieden producenten kwalitatief hoogwaardige en voordelige dames racefietsen aan met een kleiner frame. Een dames racefietszadel wordt in de regel meegeleverd.

Dames racefietsen

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Bestel een voordelige damesracefiets online bij Bikester.nl

Wielrennen wordt ook onder vrouwen steeds populairder en gelukkig weten fietsmerken dit ook. Voor vrouwen bestaan er namelijk steeds meer nieuwe dames racefietsen met kleine aanpassingen die zorgen voor betere prestaties. Ben jij een sportieve vrouw die op zoek is naar een adrenaline boost? Bekijk dan eens wat een dames racefiets voor jou kan betekenen.

Aanbiedingen racefietsen voor dames

Een groeiend aantal vrouwen heeft zich toegewijd aan het wielrennen. Vele van hen zetten deze passie om in een sport op competitief niveau met uitstekende resultaten. Alleen kan het kopen van een dames racefiets, ook wel dames wielrenfiets genoemd, een uitdaging zijn. Door de fysieke verschillen tussen mannen en vrouwen kan het moeilijk zijn de ideale racefiets speciaal voor vrouwen met de juiste pasvorm te vinden. Bij Bikester hebben we een ruim aanbod aan racefietsen voor dames. Koop degene die past bij jou wensen en voorkeuren en ga snel op je volgende fietsavontuur! We hebben daarnaast ook een breed aanbod fietsaccessoires op je nieuwe bike op te pimpen. Wat dacht je van een fiets gps om nooit meer te verdwalen of een een mooie dames fietsbroek om zadelpijn te verkomen. Racefiets Cube online op Bikester.nl

Waarin verschilt een dames racefiets van een herenfiets?

Allereerst doet een dames racefiets voor niets onder aan een heren racefiets en gaat het alleen maar om een hip kleurtje. De damesmodellen zijn juist ontworpen op het behalen van betere prestaties en elke trapbeweging wordt dan ook omgezet in pure kracht en snelheid. Om dit te behalen is een racefiets voor dames aangepast op de ergonomie van de vrouw. Ten eerste is de framegeometrie van een damesracefiets iets schuiner, wat voor een prettige rijhouding zorgt. Daarnaast beschikt hij over een smaller racefietsstuur en is de afstand tussen het stuur en het zadel wat korter, aangepast op het kortere bovenlijf van een vrouw. Ook is de afstand tot de remhendels iets korter en hierdoor beter en sneller bereikbaar voor kleinere handen. De racefiets is ten slotte uitgerust met een racefiets zadel voor dames voor meer comfort en kortere handvatten, aangepast op smallere handen.

Waarom zijn deze aanpassingen nodig?

De kleine ergonomische aanpassingen van een racefiets voor dames zorgen voor een optimale fietservaring. Door de juiste afstellingen kan een vrouw hogere snelheden behalen en nog beter presteren. Daarnaast biedt het tevens extra veiligheid. Omdat de remmen beter en sneller te bedienen zijn kan er accurater worden afgeremd. Het smallere stuur zorgt daarnaast voor een sneller reactievermogen. Al deze verbeteringen zorgen ervoor dat vrouwen op de top van hun kunnen presteren en meer genieten van alles dat het wielrennen hen te bieden heeft!