Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Skelters

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Skelter online shop Bikester

Ziet u het gezichtje van uw kind al voor u? Een zoon die even genoeg heeft van computerspelletjes en nu wil genieten van het buitenspelen? Een dochter die diep geconcentreerd probeert uit te vogelen hoe ze moet inparkeren tussen twee plantenbakken? Wij van bikester.nl zien het ook en daarom bieden we naast bijvoorbeeld mountainbikes ook een geweldige selectie van skelters aan in onze online webshop. Met een speciale Categorie toegewijd aan skelters, proberen wij een zo goed mogelijke kwaliteit aan te bieden voor een zo laag mogelijke prijs. Wilt u even verder snuffelen? Andere categorieën die te vinden zijn op de site zijn onder andere: Skelter online shop

Waarom een skelter?

Nu vraagt je zoontje die later coureur wil worden een skelter. Is het wel verantwoord om er een voor hem te kopen? Ja, zeggen wij van Bikester. Een skelter is namelijk een stabiele constructie op vier wielen, waarin uw kind in een comfortabel stoeltje zit. Hij of zij hoeft niet te leren spelen op een skelter zoals dat geldt voor een jeugdfiets, maar kan direct genieten van de ervaring. Omdat een skelter zo gemakkelijk in gebruik is en er niet hoeft nagedacht te worden over evenwicht, gebeuren er veel minder ongelukken dan bij kinderen op de fiets. Ook maakt het buiten spelen weer aantrekkelijk voor de kleintjes die normaal gekluisterd achter de televisie of computer zitten. Last but not least, hij gaat ook lang mee; uw gezin zal er jaren plezier aan beleven.

Verkrijgbaar in onze Webshop

Bij een goede selectie hoort natuurlijk ook een goede webshop. Daarom staan er bij de skelters niet alleen leuke foto's, maar ook uitgebreide beschrijvingen met alle informatie die u nodig heeft om een weloverwogen keuze te maken. U kunt ervoor zorgen dat de grootte perfect aansluit bij uw kind door te kijken naar de aanbevolen lichaamslengte en leeftijd. Ook wordt vermeld of de zitting verstelbaar is, waardoor de skelter met uw kind 'mee kan groeien' zoals dat met zadels ook mogelijk is. Bovendien bestaat ook de keuze tussen massief rubberen banden of luchtbanden, die over het algemeen zorgen voor meer trapgemak. Het belangrijkste feitje blijft de aan- of afwezigheid van vrijloop. Vrijloop zorgt er namelijk voor dat de skelter door kan rollen zonder dat de trappers meedraaien en hiermee zouden eventuele ongelukjes kunnen voorkomen worden.

Waarom een skelter bij Bikester kopen?

Naast ons groot assortiment hebben we ook een goede Service om op terug te vallen. Bij aankopen vanaf 99 euro worden er geen verzendkosten in rekening gebracht en binnen 30 dagen is het retourneren gratis. Ook kunt u betalen via verschillende betaalwijzen, bijvoorbeeld met iDEAL, PayPal, een creditcard of via een bankoverschrijving. Tot slot kunt u gebruik maken van een online service waar u terecht kunt voor advies of probleemstellingen. Dus bent u op zoek naar een skelter van kwaliteit en voor een mooie prijs? Hecht u waarde aan goede Service? Heeft u een zoontje die coureur wil worden of een dochtertje die niet vroeg kan beginnen met parkeerlessen? Dan bent u bij bikester.nl aan het goede adres!