Fietsen Online Shop - Bikester
Tot -60%* op geselecteerde fietsen
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN

Cargo bikes

4 Artikel
Filter
Terugzetten

Frame - Model

 • Longtail / Backpacker 2
 • Vrachtfiets tweewieler 2

Energieniveau in Wh

Wh
Wh

Bereik (min.) in km

km
km

Wielmaat

Type aandrijving

 • Naafversnelling 3
 • Kettingschakeling 1

Aantal versnellingen

Type zadelpen

 • Patentsteun 2
 • Verlaagbaar 2

Gewicht in kg

kg
kg

Totaal gewicht in kg

kg
kg

Kleur

 • geel
 • blauw
 • wit
 • zwart

Series

 • Benno Bikes RemiDemi 9D 1
 • Creme Happy Wagon 2

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Benno Bikes RemiDemi 9D Easy On, blauw
Benno Bikes RemiDemi 9D Easy On, blauw blauw
Benno Bikes
RemiDemi 9D Easy On, blauw
Adviesprijs € 4 199,00 € 3 439,00
 • Varianten: One Size | 47cm (20")
- 18 %
Benno Bikes eJoy 5i Easy On, geel
Benno Bikes eJoy 5i Easy On, geel geel
Benno Bikes
eJoy 5i Easy On, geel
Adviesprijs € 4 399,00 € 3 599,00
 • Varianten: One Size | 45cm (26")
- 18 %
Creme Happy Wagon 5 versnellingen, zwart
Creme Happy Wagon 5 versnellingen, zwart zwart
Creme
Happy Wagon 5 versnellingen, zwart
€ 4 199,00
 • Varianten: 44,5cm (24")
Creme Happy Wagon 5 versnellingen, wit
Creme Happy Wagon 5 versnellingen, wit wit
Creme
Happy Wagon 5 versnellingen, wit
€ 4 199,00
 • Varianten: 44,5cm (24")

Cargo bike bij Bikester: ontdek het complete aanbod

Ben je een fanatieke fietser? Houd je ervan om de omgeving te ontdekken op de fiets en daarbij niet na te hoeven denken over waar je heen rijdt? Dan moet je hier een fiets voor vinden die dit voor jou kan realiseren. Een Cargo bike is een van de fietsen waar je te allen tijde veel plezier aan kunt behalen. Deze elektrische fiets zorgt er tevens voor dat je vrijwel geen kracht nodig hebt om vooruit te komen. Het is daarom een fiets voor jong en oud. Bij Bikester zijn er verschillende modellen van de elektrische Cargo bike opgenomen. Deze pagina laat jou zien wat de mogelijkheden zijn.

Maak kennis met Cargo bike

Een Cargo bike is een goede manier om weer te genieten van lange fietstochten. Cargo zorgt er namelijk altijd voor dat er veel kwaliteit geboden is bij de modellen. Ieder model wordt voorzien van vernieuwende technologieën, waar jij direct gebruik van kunt maken tijdens jouw fietstocht. Cargo brengt daarbij ook meerdere technologieën samen. De feedback van consumenten is hierbij de leidraad. De Cargo bikes zorgen ervoor dat je te allen tijde de beste fiets in handen hebt.

Ontdek het aanbod bij Bikester

Bij Bikester zijn een groot aantal modellen van de Cargo bike samengevoegd in het assortiment. Iedere fiets helpt op een andere manier aan een goede ervaring. Je ziet dit als eerste terug aan de uitstraling van de fiets. Deze pagina laat jou alle mogelijke modellen op een rij zien. Als je een favoriet gevonden hebt, kun je deze ook op basis van de specificaties met elkaar vergelijken. De informatie van alle afzonderlijke fietsen staan allemaal op een rij en door meerdere fietsen naast elkaar te zetten weet je welke Cargo fiets bij je past. Bikester maakt het eenvoudiger om een fiets te vinden die volledig bij jouw wensen aansluit.

De specificaties van Cargo bike

De Cargo bike is een fiets waar je veel verschillende specificaties bij terug kan vinden. De fietsen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen, die niet snel zullen slijten. De Cargo bikes zijn daarom voorzien van een lange levensduur. Tevens heb je bij de fiets te maken met een goede verdeling van het gewicht. Hierdoor is de fiets goed te hanteren, ondanks een zware motor. De modellen hebben allemaal een andere accu, waarmee je hem helemaal aan jouw fietstocht aanpast. Zorg ervoor dat je de juiste actieradius kiest voor jouw situatie, zodat de elektrische Cargo fiets volledig bij je past en jij de fietstochten kunt maken die je voor ogen had.

Wanneer is Cargo bike de juiste keuze?

Een Cargo bike is er voor iedereen die van fietsen houdt. Of je nu lange afstanden af wilt leggen of de fiets juist voor dagelijks gebruik wilt hebben, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met een groot aantal modellen is er ook voor iedereen binnen het gezin een goede optie beschikbaar. Zo kun je zelfs voor jouw kinderen een geschikte elektrische fiets vinden. Daarbij kan het ook een goede oplossing zijn voor mensen die vanwege lichamelijke klachten geen verre tochten meer kunnen maken. De trapondersteuning zorgt er namelijk voor dat iedereen weer kan genieten van de omgeving en jong en oud in beweging blijven.

Cargo bike sale bij Bikester

De Cargo bike hoeft jou niet veel te kosten. Als je bij Bikester in het assortiment kijkt, vind je namelijk regelmatig aanbiedingen die de prijs aanzienlijk naar beneden brengen. De Cargo bike sale kan jou daarom helpen om een goede fiets binnen jouw budget te vinden. Je houdt hierdoor ook weer geld over om andere benodigdheden voor jouw fietstocht aan te schaffen. Bikester heeft ook hiervoor voldoende in het assortiment opgenomen en ook bij deze producten vind je de beste aanbiedingen terug.

Shop je Cargo bike elektrische fietsen online

Wil je zelf genieten van de kwaliteiten van een Cargo bike en deze elektrische fiets daarom aanschaffen? Bij Bikester vind je alles wat je nodig hebt. Nadat je alle specificaties met elkaar hebt vergeleken hoef je alleen nog maar een bestelling te plaatsen. Na het afronden van de bestelling komt de fiets snel bij jou thuis. Je hoeft er de deur niet meer voor uit en kunt ervoor zorgen dat jouw fietstochten een stuk eenvoudiger worden dan met een gewone fiets. Jij hoeft alleen nog maar te genieten van de hoogwaardige kwaliteit en ervoor te zorgen dat de accu van jouw fiets opgeladen is voor een volgend gebruik.