Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Feedback Sports

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Feedback Sports: van klein merk naar grote naam

Wie kent de naam Feedback Sports niet? Dit relatief jonge Amerikaanse merk, opgericht in 2004, maakt de afgelopen jaren veel furore in de fietswereld. Feedback Sports is door de jaren heen uitgegroeid tot een grote naam; mede door het gebruik van Feedback Sports producten in de top van de wielerwereld. Enkele grote namen en teams maken gebruik van deze artikelen en dat heeft voor grote bekendheid gezorgd. Tijd dat jij ook gaat kennismaken met dit opkomende merk.

Feedback sports fietsendrager

Treed in de voetsporen van grote wielerploegen

De naam Feedback Sports deed bij velen een aantal jaren geleden nog geen belletje rinkelen. Dat is vandaag de dag wel anders. De producten van Feedback Sports zijn speciaal ontwikkeld naar wens en ervaring van professionele wielerteams en speciaalzaken van rijwielen. De producten zijn compact en daarnaast ook erg gebruiksvriendelijk: precies wat je nodig hebt wanneer je onderhouds- en reparatieproducten voor je fiets wilt gebruiken. Het merk brengt kwaliteit samen met gebruiksgemak en dat is een krachtige combinatie. Verschillende grote wielerteams gingen je al voor, zoals Segafredo en Lotto-Soudal.

Compatibel met alle fietsen

Niet alleen professionele teams kunnen gebruik maken van de beste producten. Ook jij als recreatieve wielrenner hebt nu de beste materialen tot je beschikking. Met deze producten kun je jouw fiets voorzien van professioneel onderhoud. Je kunt onder andere gebruik maken van de montage standaard. Hiermee kun je de fiets monteren zonder wiel en kun je overal gemakkelijk bij. Daarnaast kun je de standaard met alle soorten voorvorken en achterassen combineren. Het maakt dus niet uit wat voor soort fiets je hebt.

Je kunt naast de standaarden van Feedback Sports ook kiezen voor ander hoogwaardig gereedschap, zoals pedaalsleutels. Het gereedschap wordt gemaakt van S2 staal, een hoogwaardig kwalitatief materiaal. Verder vind je in het assortiment ook muurhaken waarmee je jouw fiets aan de muur kunt hangen en andere handige extra’s die je als wielrenner goed kunt gebruiken voor bijvoorbeeld fietsberging. Het maakt daarnaast niet uit of je een professionele of recreatieve wielrenner bent. De grootste voordelen van Feedback Sports producten zijn:

  • Kwalitatief hoogwaardige producten voor je fiets;
  • Lichtgewicht producten die je makkelijk mee kunt nemen;
  • Het merk heeft kant-en-klare sets van handig gereedschap.

De Feedback Sports online shop

Je kunt als wielrenner wel de hulp gebruiken van professionele producten. Feedback Sports is een steeds groter wordende naam met goede producten waarmee je jouw fiets altijd goed kunt onderhouden. Het merk wordt gebruikt door professionals en dat zegt genoeg over de kwaliteit van de producten. Ook jij kunt gebruik maken van het Feedback Sports gereedschap. Ontdek je opties bij Bikester en bekijk hier ons aanbod!