Online fietsenwinkel
VOTEC VRX | Verzeker je van jouw model!
CUBE ATTAIN - MADE FOR THE ROAD.
Geen enkel remsysteem is krachtiger dan hydraulische schijfremmen. Daarom hebben de ingenieurs van CUBE overuren gemaakt om het hiervoor perfecte frame te ontwikkelen. De 12mm steekassen, carbon carbon voorvork en de doordachte achterophanging van de Attain zijn dan ook speciaal ontworpen voor Shimano's hydraulische schijfremmen. De mechanisch gevormde onderbuis heeft het 'Smooth Welding' proces doorlopen in de conische balhoofdbuis en de PressFit trapas en is ongelooflijk stijf en efficiënt. De slanke zadelsteunen en carbon voorvork - die trillingen en vermoeidheid voor de bestuurder verminderen - zorgen voor het herkenbare comfort van de Attain. Met de interne kabelgeleiding, spatbordbevestigingen en genoeg ruimte voor 28C-banden is deze fiets bestand tegen alle weersomstandigheden.​

Cube Attain

6 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

 • grijs
 • rood
 • blauw
 • zwart

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

 • 4
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Categorieën
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Cube Attain Race, blauw
Cube Attain Race, blauw blauw
Cube
Attain Race, blauw
€ 1 099,00
 • Varianten: 50cm (28")60cm (28")
Cube Attain SL, rood
Cube Attain SL, rood rood
Cube
Attain SL, rood
€ 1 599,00
 • Varianten:
Cube Attain Pro, grijs
Cube Attain Pro, grijs grijs
Cube
Attain Pro, grijs
€ 999,00
 • Varianten:
Cube Attain Race, zwart
Cube Attain Race, zwart zwart
Cube
Attain Race, zwart
€ 1 099,00
 • Varianten:
Cube Attain SL, zwart
Cube Attain SL, zwart zwart
Cube
Attain SL, zwart
€ 1 599,00
 • Varianten:
Cube Attain, blauw
Cube Attain, blauw blauw
Cube
Attain, blauw
€ 899,00
 • Varianten:

Met een Cube Attain kun je alles aan

Ben je een beginnend fietser en op zoek naar een goede, veelzijdige racefiets waarmee je alle mogelijkheden hebt? Dan is de Cube Attain serie echt de moeite waard om eens te bekijken. De Cube Attain fietsen hebben niet alleen een mooie look, maar ze zijn ook gemaakt van de beste materialen, zodat je het meest mogelijke uit de fiets kunt halen. Deze racefietsen kun je hier online bij Bikester kopen. Cube Attain online

Verschillen modellen

In ons assortiment vind je Attain fietsen waarmee geen afstand te lang is en geen concurrent te snel. Alle Cube Attain modellen hebben gemeen dat ze voorzien zijn van de beste componenten, voor optimale prestaties en comfort. En ze zijn daarnaast ook nog eens een lust voor het oog. Met een racefiets van Cube behaal je dus niet alleen goede prestaties, maar val je ook nog eens op in de menigte.

Updates voor de Attain collectie 2018

Voor de collectie 2018 heeft Cube hun Attain fietsen een nieuwe upgrade gegeven. Ze zijn voorzien van de laatste componenten waardoor je de controle altijd zal behouden. De Cube Attain SL Disc 2018 is voorzien van een licht aluminium frame, hydraulische schijfremmen en een carbon voorvork. . Alles zodat je met deze fiets in alle weersomstandigheden kunt fietsen. Ook de Cube Attain Pro Disc heeft voor 2018 een update gekregen voor meer comfort en een betere hantering.

Vind je nieuwe racefiets online bij Bikester

Als je van snelheid en van fietsen houdt, dan is het aanschaffen van een goede racefiets natuurlijk een echte must. Met de fietsen van de Cube Attain serie zit je dan ook helemaal goed. Hier bij ons kun je modellen vinden voor zowel heren als dames en voor zowel lange afstanden als kortere ritten. En dankzij de nieuwste technologieën en ontwikkelingen hoeven slechte weersomstandigheden geen probleem meer te zijn.