Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Fietshoezen – houd je fiets in topconditie
Beschermhoezen voor complete fietsen worden ook wel fietsgarages genoemd. Als je thuis niet de mogelijkheid hebt om je fiets in een droge kelder of schuur te stallen, zijn deze waterdichte fietshoezen een goedkoop en praktisch alternatief om je fiets in topconditie te houden!

Fietshoezen

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
EVOC Chain Cover MTB, zwart
EVOC Chain Cover MTB, zwart
EVOC
Chain Cover MTB, zwart
Adviesprijs € 30,00 € 23,99
- 20 %
UITVERKOOP

Fietshoes voor het beschermen van de fiets

Een fietshoes is de ideale oplossing voor fietsers die hun dure fitness fiets of full suspension mountainbike veilig willen opbergen. Deze waterdichte fietshoezen kunnen geheel over de fiets worden geplaatst waardoor hij helemaal bedekt is en dus optimaal tegen regen, zon en vuil beschermd wordt. Daarnaast kan de hoes ook weer eenvoudig worden opgevouwen en weggeborgen, zodat het niet heel veel ruimte inneemt. Koop je nieuwe fietshoes bij Bikester van: Fietshoezen gunstig online kopen

  • Diverse
  • DT Swiss
  • Topeak

Waarom zijn fietshoezen zo praktisch?

De fietshoes is van alle fietsopberging producten diegene die het minste ruimte in beslag neemt. Het vergt wat moeite om de fiets te verbergen maar met een beetje oefening zit de handigheid er zo in. De waterdichte fietshoes is handig wanneer je fiets buiten staat, zo is hij optimaal bestand tegen slechte weersomstandigheden als regen en sneeuw maar ook tegen zon. Vergeet hierbij niet een stevig beugelslot aan te brengen. Ook voor het vervoeren van de fiets komt de hoes handig van pas, omdat niet alle viezigheid zich door de auto verspreid en de fiets tegen beschadiging beschermd wordt.

Naast fietshoezen ook andere opbergmethodes

Wanneer je met de fiets op vakantie wilt, doe je er ook verstandig aan de fiets te bedekken en vervolgens op de dakdrager of fietsendrager te plaatsen. Je weet immers nooit hoe het weer kan veranderen tijdens de rit, en zo ben je op alles voorbereid. Niet alleen met de fietshoes kun je je fiets bedekken, ook de bike bag is hiervoor geschikt. Deze neemt meer ruimte in beslag maar beschermt door zijn harde buitenkant beter tegen beschadigingen.

Naast je fietshoes meer fietsonderdelen vinden?