Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Dakdragers
Op de meeste auto's kan een dakdrager worden gemonteerd, waarvoor geen trekhaak nodig is. De bagageruimte blijft vrij toegankelijk en je hebt een onbelemmerd zicht door de achterruit. Afhankelijk van het model drager, kunnen er tot vier fietsen op het dak worden vervoerd. Omdat de fietsen bovenop de auto staan, moet je wel rekening houden met een wat hoger brandstofverbruik.

Dakdragers

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Een dakdrager nodig voor je volgende vakantie? Bestel voordelig op Bikester.nl

Dakdragers online shop Een groot voordeel van de dakdrager is dat u de trekhaak vrij laat. Voor auto’s die niet beschikken over een dakdrager komt dit handig van pas, maar ook wanneer u uw achterklep vrij wilt houden. Anders dan de fietsendragers bieden de dak dragers meer uitzicht door uw achterruit.

Waar moet u op letten bij het aanschaffen van dakdragers

Dakdragers hebben veel voordelen, zoals dat u achterruit vrij blijft en u vrij gebruik kunt blijven maken van de achterklep.

Dakdragers en bijbehorende accessoires

Dakdragers kunnen voor één of meerdere fietsen worden gebruikt. Wanneer u een lange tocht gaat maken is het verstandig de fietsen te bedekken met een fietshoes, zodat ze geen schade door de weersomstandigheden oplopen. In onze fietsdrager accessoires sectie vindt u allerlei losse onderdelen om de dak drager mee te bevestigen. Zo heeft u alle benodigdheden voor een goede dakdrager constructie in één keer bij elkaar.