Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Meer over de nieuwe VOTEC VRC

Waar rijd je vandaag? Op asfalt? Op gravel? Overal?

Breek de regels! Herdefinieer je begrip van een perfecte dag in het zadel. Het maakt niet uit wanneer of waar je op je VOTEC VRC zit, je bent niet afhankelijk van het terrein.

Zeker, er zijn talloze gravel- en racefietsen met een paar extra millimeter bandenspeling, maar de VRC is een heel ander kaliber. We hebben besloten om een sportieve all-roadbike te ontwikkelen, zonder de gebruikelijke compromissen te doen en door te breken met gangbare conventies. Aerodynamica is belangrijk, maar niet alles. We zijn ervan overtuigd dat je je bestemming sneller en frisser zult bereiken door meer comfort.

De VRC is je ideale partner om te ontsnappen uit het dagelijks leven en om lange uren mee door te brengen in het zadel.

Design Innovation Award winner 2020

"De nieuwe VOTEC VRC Pro combineert een klassieke uitstraling en geavanceerde functies met een moderne racefiets, wat je de mogelijkheid biedt om je geluk ook buiten de gebaande paden te zoeken. Met een bandenspeling tot 35 mm en een zadelpen met een verhoogde compliance, staat niets het off-road gebruik nog in de weg. De vormgeving van het zadel is uniek en hiernaast maakt de innovatieve zadelpenklem montage en demontage mogelijk, zonder dat de zadelhoogte opnieuw hoeft te worden ingesteld. Een ander slim kenmerk, is dat er veel schroefdraad in de metalen onderdelen is gebruikt: Deze zijn dus niet in het frame gelijmd, waardoor deze fiets minder snel beschadigd raakt. (...) De Endurance-geometrie, met zijn soepele rolgedrag en een uitgebalanceerde bediening, is precies het juiste voor waar deze fiets voor bedacht is. De VOTEC VRC Pro is niet alleen een absolute blikvanger met een uniek design, maar maakt ook je keuze van het soort track heel divers en scoort met een eerlijke prijs".

- Design Innovation Award Jury oordeel.

Vonrafael for Votec

VOTEC VRC

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • zwart

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
VOTEC VRC Voorderailleur set, zwart
VOTEC VRC Voorderailleur set, zwart
VOTEC
VRC Voorderailleur set, zwart
€ 14,99 * € 5,99