Fietsen Online Shop - Bikester
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Beste klant,
Helaas kunnen we momenteel geen bestellingen meer aannemen. Vanaf 1 mei staat Bikester weer voor je klaar.

Retourzendingen kunnen nog steeds binnen de retourtermijn van 14 dagen aan ons geretourneerd worden. Gebruik hiervoor het bijgevoegde retourlabel of contacteer hiervoor onze klantendienst.

Bedankt voor je loyaliteit en vertrouwen!
Unfortunately the desired product is currently sold out

VAUDE ExCycling Back Tas, zwart

ID: 1363008

Adviesprijs € 150,00
€ 112,99
- 24 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

VAUDE ExCycling Back Tas, zwart (black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Perfect voor commuting! De ExCycling Pack is een echt organisatiewonder - en ideaal voor fietsforenzen, koeriers en alle anderen die een ronduit flexibele, veelzijdige en snel aan elke toepassing aan te passen rugzak met veel ruimte nodig hebben. Het hoofdvak is met een praktische rolsluiting uitgerust, welke zich aan elke lading laat aanpassen - dus de aankopen mogen ook een keer wat groter uitvallen! Daarnaast is de ExCycling Pack een rollend bureau: Hij beschikt over een ruimt laptopvak, welke ook van buitenaf toegankelijk is. Daarbij komt een organisatievak voor documenten en waardevolle spullen evenals een apart vak voor smartphone, welke ook van buitenaf toegankelijk is. Met méér dan 30 liter volume kan de ExCycling Pack ook prima met grote ladingen over weg, een regenhoes wapent deze cummuter-rugzak tegen de plotselinge regenbui. Dit product is met Eco Finish zonder fluorkoolstof (PFC) waterafstotend gemaakt.

Details

  • Hoofdcompartiment uitbreidbaar (27 l + 18 l)
  • verborgen bevestigingssysteem voor de bagagedrager voor meer draagcomfort
  • eenvoudig instelbaar QMR 2.0 bevestigingssysteem (QMR afsluitbaar)
  • Organizer in opgezette voorzak
Alle modellen uit de serie VAUDE ExCycling laten zien

In het kort

Gewicht
Gewicht
950,00 g
Totale volume
Totale volume
45,00 l
Inclusief regenhoes
Inclusief regenhoes
ja
Buitenzakken
Buitenzakken
gelapt voorvak

Uitrusting

Doel
Trekking, Dagelijks fietsen, Pendelen, Cross
Belangrijkste informatie
Type / gebruik:
Bagagedragertas
Functies
Geschiktheid:
Universeel, laptop
Veiligheidskenmerken:
Reflecterende tape voor betere zichtbaarheid en bevestigingsmogelijkheid
Materiaal
Materiaal:
Buitenmateriaal: 100 % polyamide; voering: 100 % polyamide; Rbuitenmateriaal regenhoes: 100 % polyamide
Coating:
PU
Maat
Afmetingen (L x B x H):
48 x 37 x 26
Totale volume:
45,00 l
Afmetingen
Gewicht:
950,00 g
Uitrusting
Sluitsysteem:
wikkelsluiting
Zakken & vakken
Buitenzakken:
gelapt voorvak
Levering
Inclusief regenhoes:
ja
Levering:
1 x Vaude ExCycling Fietstas rug
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1363008
EAN
4052285961718

Video

Meningen van klanten

4.3
6 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
1
4 Sterren
2
5 Sterren
3
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
VAUDE ExCycling Back Tas, zwart
Joe
Zeer goede tas; alleen het vaste punt is dom
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik hou van het stoffen bovenwerk; Het stoort me niet dat het snel sporen vertoont. De snelle montage van de schouderriem is ook erg goed. Het was voor mij vooral belangrijk dat ik ook veel kan huisvesten als dat nodig is, en dat wordt hier gegeven; het grote zijvak is uit te breiden en het hoofdvak heeft een ritssluiting waardoor je deze helemaal uitrolt zonder dat de tas aan de bovenzijde open hoeft. Er is ook een gewatteerd vak voor een laptop - ik schat ongeveer 15". Er zijn in totaal 4 vakken met ritssluiting, waarvan er twee extra kleine vakken bevatten voor het organiseren van kleine spullen, en nog een open vak. Door de reflecterende strip kun je er ook nog iets aan binden. Ik zag hier een 3-sterrenrecensie waarin de auteur klaagde dat de hoes waar de QMR onder zit nergens kon worden opgeborgen. Dat is niet correct; rol het deksel gewoon naar binnen en berg het op in de holte boven de QMR. Supermakkelijk! De enige reden dat ik een ster heb afgetrokken, is het feit dat Vaude voor deze tas geen verstelbare sluithaak heeft gebruikt, zoals bij hun andere modellen, maar in plaats daarvan een horizontale riem met klittenband heeft gebruikt. Dit maakt het A) onnodig onhandig om de tas steeds aan het rek te vergrendelen omdat er maar één vergrendelingshoogte is, en B) de klittenbandsluiting is niet sterk genoeg bij het rijden over hobbelig terrein. Maar je kunt het ook voorkomen met een hangslot met een beugel van 3 mm - niet inbegrepen; Van Abus heb ik twee cijfersloten gekregen - zodat de tas gemakkelijk uit de bagagedrager gehaald kan worden. Ik zal er eens over nadenken om een tweede aan te schaffen.
20.11.2022
VAUDE ExCycling Back Tas, groen
Michael
Niet helemaal doordacht
Vertaald uit Duitse Naar origineel
De tas biedt ongelooflijk veel ruimte en heeft ook een aantal vakken voor kleine spullen zodat alles verstandig kan worden opgeborgen. Het ziet er ook goed uit als schoudertas. Ik trek echter één punt af omdat veel dingen goedkoop lijken. De sluitingen zijn gemaakt van plastic, dus ze wekken geen vertrouwen. De tas krijgt de tweede punt aftrek omdat de ontwerpers niet tot het einde hebben nagedacht. Om de tas aan de fiets te bevestigen, moet aan de achterkant een grote hoes worden geopend. Daarachter zitten de haken om aan het bagagerek te hangen. De grote hoes hangt dan los over het bagagerek en kan nergens worden bevestigd. Ook is er geen draaggreep. De enige optie is de lanyard, die niet ideaal is om te dragen. Daarom "slechts" drie van de vijf sterren! Vaude kan het beter...
13.01.2022
VAUDE ExCycling Back Tas, groen
Ulli
geweldige tas
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Geweldige tas, geweldig materiaal, veel ruimte mijn zoon gebruikt als schooltas, alleen aan te bevelen
01.10.2020