Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Beleef meer! - Alles voor fietstochten

tern

7 Producten
Series
Prijs in €
Klantenbeoordelingen
Tern
tern

Tern Bicycles – Voor stadsmensen

De merknaam Tern is afgeleid van een kleine, lichte vogel die een partnerschap voor het leven aangaat en het wereldrecord voor de langste vogeltrek in handen heeft. Tern streeft ernaar de manier waarop mensen zich bewegen te veranderen. Met de vouwfietsen van Tern ben je net zo snel en zelfverzekerd onderweg, als op een fiets met conventionele, grotere wielen. Binnen enkele seconden klap je deze fietsen op tot handbagage en passen ze moeiteloos in bijna elke kofferbak, of je neemt je Tern gratis mee in het openbaar vervoer. Zo openen zich volledig nieuwe mogelijkheden voor stedelijke mobiliteit.

Sorteren
 
Pagina 1 van
1

Tern vouwfietsen online shop

Tern' is het Engelse woord voor stern, een zeevogel die met name broedt in gebieden met een gematigd klimaat, en die vooral bekend staat om de lange afstanden die hij aflegt. Er zijn verhalen bekend van 'terns' die ruim 22.000 kilometer aflegden in slechts drie maanden tijd. De verwijzing van vouwfietsengigant Tern naar deze bijzondere vogel, in zowel naam als logo, is meer dan treffend. Hoewel de stern zich door de lucht vliegend voortbeweegt en Tern fietsen produceert om zich over land mee te verplaatsen, zijn beiden goed uitgerust voor het overbruggen van lange afstanden. tern Online Shop

Het assortiment vouwfietsen van Tern

Tern heeft een uitgebreid assortiment aan vouwfietsen. Om te voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer ziet, heeft Tern deze fietsen opgedeeld in zes hoofdcategorieën met eenvoudige namen:
  • Verge
  • Link
  • Swoop
  • Eclipse
  • Castro
  • Joe
Binnen deze zes hoofdcategorieën zijn verschillende modellen en uitvoeringen beschikbaar, die net technisch anders in elkaar zitten of de nadruk op iets anders leggen. De zes hoofdmodellen van de Tern fietsen hebben allen duidelijke uitgangspunten en karakteristieken. Hierdoor is er voor iedere wijze van gebruik een geschikte fiets voorhanden. De 'Verge', het eerste model van Tern, is vooral ontworpen om snel op te kunnen rijden. Hoewel de fiets kleine wielen heeft, is de aandrijving zo ontworpen dat dit de snelheid niet beperkt. Fietsen uit de Link serie zijn minder gericht op snelheid, maar meer op dagelijks gebruiksgemak. Het belangrijkste doel van deze fiets is om u te vervoeren van A naar B, waarbij de fiets zich makkelijk laat aanpassen aan de omstandigheden.

 

Het derde type, de Swoop, wordt door Tern omschreven als 'waardigheid met lage instap'. Dit is inderdaad wat de fiets behelst; het is een combinatie van mooi design, met een omlaaggebogen ('geswoopt') frame wat het op- en afstappen vergemakkelijkt. Het maakt het makkelijker om bijvoorbeeld te stoppen voor een praatje met een bekende. De Eclipse is het wat grotere model uit de Tern collectie. Dit maakt de fiets geschikt voor veel verschillende doeleinden; van boodschappen doen tot snelheid maken. Ondanks het wat grote frame toch klein opvouwbaar. Dan is er nog de Castro. Wilt u graag snelheid maken, dan is deze fiets minder geschikt. Tern heeft dit model ontworpen als echte stadsfiets. Deze fiets wordt door Tern met name aanbevolen als u zich veel in het drukke stadsverkeer begeeft. Tenslotte is er de Joe, die als enige van de fietsen 26 inch wielen heeft. Tern combineert in de Joe robuustheid en compachtheid.

 

Naast de fietsen biedt Tern net als andere fietsproducenten ook een uitgebreid assortiment aan fietsaccessoires, zoals bijpassende koffers en bagagedragers. Ook kan elk model aangevuld worden met technische verbeteringen, zoals spatborden. Bij Bikester kunt u terecht voor een uitgebreide en diverse selectie van Tern fietsen, met een variëteit aan modellen en prijsklasses.

Diverse modellen, voordelig online kopen

Tern beschrijft haar team als fietsers in hart en nieren. De persoonlijkheden binnen het team van Tern verschillen sterk en zij gebruiken zelf de fiets dan ook allemaal verschillend. De een rijdt sportieve triathlons, de ander meer praktisch en weer een ander als ontspanning. De liefde voor het fietsen is wat zij delen en wat hen bindt. En meer specifiek de ambitie om met het fietsen en met Tern bij te dragen aan een gezonde en duurzame toekomst.

 

Tern noemt zichzelf daarnaast ook divers, net als de moderne wereld waarin men samenleeft met verschillende geloofsovertuigingen, nationaliteiten en culterele achtergrond. Het team komt van over de hele wereld, wat maakt dat er vanuit verschillende achtergronden kritisch naar de producten gekeken kan worden. Daarnaast zorgt dit ervoor dat de producten getest kunnen worden in diverse omstandigheden. Naast teamleden over de hele wereld zijn er kantoren in Taipei, Taiwan, Austin, Texas, Los Angeles, Californië, Humboldt, Californië, Bend, Oregon, Londen, Engeland, Turku, Finland, Stuttgart, Duitsland; Shanghai, China, en Schaffhausen, Zwitserland. Tern heeft het belang van het milieu hoog aangeschreven staan. Zij proberen daarom milieuvriendelijke producten te maken. Hoewel een fiets van zichzelf al efficiënt is en slechts energie vraagt van degene die hem gebruikt, wordt toch gestreefd naar duurzaamheid. Dit doet Tern door het kiezen voor materialen van hoge kwaliteit, zodat deze langer meegaan en daarmee beter voor het milieu zijn. Ook wordt getracht de hoeveelheid verpakkingsmateriaal te minimaliseren. De verpakkingen van de Tern fietsen worden gemaakt van hergebruikt karton waarin minder chemicaliën verwerkt zijn. Het personeel van Tern geeft zelf ook het goede voorbeeld; 90% komt met de fiets of het openbaar vervoer naar het werk.

 

Tern schenkt op jaarbasis minimaal één procent van de winst aan goede doelen op milieu- of sociaal gebied. Hier komt het ideaalbeeld van een betere en duurzame wereld nogmaals duidelijk naar voren. Wilt u ook op duurzame wijze van A naar B? Bekijk dan de uitgebreide Tern collectie op Bikester.nl


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes