Fietsen Online Shop - Bikester
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Beste klant,
Helaas kunnen we momenteel geen bestellingen meer aannemen. Vanaf 1 mei staat Bikester weer voor je klaar.

Retourzendingen kunnen nog steeds binnen de retourtermijn van 14 dagen aan ons geretourneerd worden. Gebruik hiervoor het bijgevoegde retourlabel of contacteer hiervoor onze klantendienst.

Bedankt voor je loyaliteit en vertrouwen!
Unfortunately the desired product is currently sold out

Silva Spectra A GER Koplamp

ID: 1898045

€ 799,99
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Silva Spectra A GER Koplamp

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Spectra A is een verbazingwekkende hoofdlamp die de nacht in dag verandert met een ongelooflijk krachtige lichtopbrengst van 10.000 lumen. De hoofdlamp bevat 8 krachtige LED-lampjes, verpakt in een slank, intuïtief ontwerp, vergezeld van een krachtige oplaadbare batterij van Wh 96-Wh-Akku. Spectra A is ontwikkeld voor snelle sporten vol actie waarbij licht een belangrijke rol speelt.

Perfect licht
Spectra is veruit de krachtigste hoofdlamp van Silva met een lichtopbrengst van 10.000 lumen. Spectra A heeft 8 krachtige LED lampen en beschikt over Silva Intelligent Light - een unieke combinatie van een schijnwerper met groot bereik en een schijnwerper met klein bereik. Er zijn 5 verschillende lichtinstellingen, variërend van 10.000 tot 80 lumen, om het licht te optimaliseren voor je snelheid of activiteit of om de batterij te sparen als dat nodig is. Je kunt intuïtief schakelen tussen de vijf helderheidsniveaus door op de grote /- knoppen op de koplamp te drukken of door de meegeleverde Spectra-afstandsbediening te gebruiken.

Om het perfecte en sterkste licht te produceren, is de Spectra uitgerust met eersteklas Cree XLamp XHP50.2 's en LEDil TINA2-RS lenzen. Cree s zijn de volgende generatie extreem krachtige 's die de beste lumen dichtheid, betrouwbaarheid en kleurconsistentie leveren. De LEDil lenzen bieden perfecte stralingshoeken en een hoge UV- en temperatuurbestendigheid.

De lampunit van de Spectra heeft een flexibele kantelhoek zodat je de lichtbundel kunt richten waar je wilt. Met antislipoppervlakken en een stelschroef is hij gemakkelijk aan te passen tijdens de activiteit.

Optimale koeling
Extreme lichtopbrengst vereist extreme koeling. Spectra is ontworpen voor optimale koeling in alle aspecten. De radiator is gemaakt van koudgesmeed aluminium en heeft de vorm van een schoorsteen met gegolfde wanden voor extra koeloppervlak. Er is ook een ingebouwde temperatuursensor die de warmte regelt voor optimale prestaties.

Meegeleverde accessoires & montageopties
Spectra is ontworpen voor meerdere activiteiten en kan eenvoudig worden gewisseld tussen de verschillende bevestigingsaccessoires. De batterij kan ook op verschillende manieren worden vervoerd door gebruik te maken van de verschillende batterijaccessoires en -kabels. Hieronder vind je de lijst met accessoires die bij de Spectra A worden geleverd. Spectra afstandsbediening met polsbevestiging. Gebruik de afstandsbediening om het licht te versterken in technische ruimtes of om het licht snel te dimmen wanneer je andere mensen ontmoet. Spectra Helmet Mount, die geschikt is voor de meeste helmtypen en waarmee de hoofdlamp op de helm kan worden geplaatst voor een optimale gewichtsverdeling. De hoofdlamp wordt stevig aan de helmhouder bevestigd door hem in de houder te schuiven. Spectra verlengkabel, waarmee de kabel tussen de hoofdlamp en de batterij langer wordt en je de batterij in een rugzak of tas kunt opbergen. De Spectra acculader laadt de accu op in minder dan 4 uur en wordt geleverd met verwisselbare EU-, UK- en US-stekkers.

Je kunt je Spectra A upgraden met extra accessoires zoals de Spectra Battery Harness, Spectra Head Mount en Spectra GoPro Mount.

Krachtige Wh batterij 96-Wh-Akku
Spectra A wordt geleverd met een krachtige en oplaadbare Wh batterij met een brandtijd van 3 uur op maximum niveau en tot 80 uur op minimum niveau. De batterij-indicator geeft aan wanneer je de batterij moet opladen. Als het batterijniveau 10% is, schakelt de geïntegreerde waarschuwing voor lege batterij de lamp automatisch over naar een lumen reservemodus die 1 uur duurt. Met de extra Spectra Double Battery Connector kun je twee batterijbronnen als één gebruiken door simpelweg twee Spectra batterijen aan te sluiten. Hij is perfect voor langere activiteiten en trainingen, omdat je je kunt concentreren op de activiteit zonder te hoeven stoppen om de batterijen te vervangen of op te laden. Deze kan afzonderlijk worden aangeschaft.

Details

  • Krachtige Wh batterij met batterij-indicator
  • 5 helderheidsniveaus - van 80 tot 10.000 lumen
  • Silva Intelligent light - een unieke combinatie van een hoofdlamp met groot bereik en een schijnwerper met klein bereik
  • Flexibele hellingshoek voor het aanpassen van de lichtbundel
  • waterdicht - zowel de koplamp als de batterij voldoen aan de IPX5-Standard
  • Volgende generatie Cree LEDs & LEDil lenzen voor perfect licht

Uitrusting

Doel
Downhill/Freeride, Enduro, Trailrunning , Hardlopen, Trekking, Wandelen, Ijsklimmen, Traditioneel, Multipitch, Sportklimmen, Langlaufen, Backcountry Skiën, Trekking kamperen
Belangrijkste informatie
Type:
Hoofdlamp
Toepassingsgebied:
Bergsport, Kamperen, fietsen, Klimmen
Energiebron:
Oplaadbare accu
Materiaal:
ABS, PC, TPU, Aluminium
Functies
Lichtbereik:
310 m
Licht sterkte:
10.000,00 lm
Gloeilamp:
5
Lichtduur (uur):
1-80
Uitrusting
Aantal led's:
8
Beschermingsklasse water (IP-certificering):
5 - Bescherming tegen waterstralen
Levering
Levering:
Hoofdlamp, batterij, afstandsbediening, helmhouder, oplader, verlengkabel, snelstartgids, USB-C kabel
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1898045
EAN
7318860205040

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product