Fietsen Online Shop - Bikester
Feestelijke X-Mas Deals tot -70%1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN

Pletscher

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • zwart

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Categorieën
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Pletscher Crank protection, zwart
Pletscher Crank protection, zwart zwart
Pletscher
Crank protection, zwart
Adviesprijs € 3,99 € 1,99
- 50 %

Pletscher - Bagagedragers en fietsaccessoires

Het Zwitserse Pletscher is een fietsmerk dat stamt uit 1919. Ze produceren al jaren fietsonderdelen en fietsaccessoires vervaardigd uit kunststof, metaal en aluminium. Pletscher verkoopt de fietsonderdelen en fietsaccessoires wereldwijd in veel landen. Kwaliteit van de producten vindt Pletscher heel belangrijk en wordt dan ook streng gewaarborgd.Binnen het bedrijf is er veel interactie tussen de verschillende niveaus aanwezig. Ook onderhoudt Pletscher een goede relatie met de klanten en leveranciers. Door gericht klantonderzoek weet Pletscher altijd wat de klanten eisen en of ze tevreden zijn met bijvoorbeeld hun:

  • Fietas
  • Spatbord
  • Fietsstandaard
  • Bagagedrager

Pletscher - De beste bagagedragers van Pletscher

Pletscher heeft veel verschillende vormgegeven bagagedragers op de markt gebracht. Sommige van deze bagagedragers hebben een TUV certificering en kunnen lasten tot en met 25 kilo dragen. Er zijn bagagedragers voor verschillende toepassingen, zo hebben sommige bagagedragers een geïntegreerde klem om uw producten vast te zetten op de bagagedrager. Behalve de Pletscher bagagedragers zijn ook de Pletscher koffer en mand voor op de bagagedrager heel bekend. Deze worden eenvoudig op de bagagedrager geklikt en zo kunnen de mand, de koffer en hun inhoud eenvoudig vervoerd worden. Achterlichten en reflectoren kunnen heel eenvoudig en snel op de bagagedrager bevestigd worden. Pletscher Online Shop

Pletscher - Koop uw fietsstandaards online

Zonder fietsstandaard blijft uw fiets niet staan en moet u hem in bijvoorbeeld een voorwielhouder zetten. Het nadeel van de voorwielhouder is dat als iemand tegen uw fiets drukt u heel snel een slag in uw wiel heeft zitten. Pletscher was een van de eerste producenten van fietsstandaards. De fietsstandaards van Pletscher kunt u bestellen op Bikester.nl deze heeft u dan met 2 tot 4 werkdagen in huis. U kunde zowel de bagagedragers als de fietsstandaards eenvoudig zelf op uw fiets monteren.