Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Vario stuurpennen – Verander snel en gemakkelijk van positie
Met verstelbare stuurpennen kun je de perfecte stuurhoogte en stuurhoek instellen. Als je graag wat rechter op je fiets zit, kun je voor een hogere positie van de stuurpen kiezen. Je kunt hem ook lager zetten en de stuurpenhoek naar beneden verstellen voor een uitgerektere, sportievere zithouding. Veel verstelbare stuurpennen zijn voorzien van markeringen om de gewenste positie in te stellen en voor de meeste heb je alleen een inbussleutel nodig, om de hoogte en hoek aan te passen.

Vario stuurpennen

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Vario Stuurpen - Verstelbaar model voor meerdere zitposities

Wat de vario stuurpennen anders maakt dan die gemaakt van carbon of voor uw mountainbike is dat ze een vrij instelbare kantelhoek hebben. Hierdoor kunt u ze zelf verstellen, wat meer vrijheid in de positie van uw fietsstuur geeft. Dankzij de precieze resolutie van de hoek van de Vario stuurpen kan er naar persoonlijke wens worden aangepast, zelfs tijdens het fietsen.

Verstelbare stuurpennen

Wanneer u kiest voor een vlakke atletische positie kan deze heel eenvoudig met de verstelbare vario stuurpen ook in een handomdraai naar een rechtopstaande positie worden aangepast. Met deze mogelijkheden kunt u dus optimaal en met meer fietsplezier fietsen. De positie op het racefiets zadel kan worden veranderd, wat de rit comfortabeler en afwisselender maakt. Ook kan er heerlijk van de omgeving worden genoten zonder dat u een stijve nek krijgt omdat u zich daarvoor in de verkeerde positie bevindt.

Een goede toevoeging aan uw fiets

De free ride en downhill stuurpennen zijn vooral ook heel mooi van uiterlijk, maar ook de vario stuurpennen zijn niet mis. In verschillende basis kleuren als zwart en zilver zorgen ze voor een moderne, strakke toevoeging aan uw fiets. Door de verschillende maten en modellen heeft u genoeg keuze om de juiste stuurpen van bijvoorbeeld RFR te vinden. Vario stuurpen voordelig online kopen