Online fietsenwinkel
Blijf in beweging | Ontdek nuBlijf actief deze winter met de passende indoor trainer

Mainstream MSX

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • zwart

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

  • 1
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Categorieën
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Mainstream MSX Outer-Bag MX Waterdicht, zwart
Mainstream MSX Outer-Bag MX Waterdicht, zwart zwart
Mainstream MSX
Outer-Bag MX Waterdicht, zwart
€ 19,99 € 9,99
- 50 %
  • Varianten: Standard

Mainstream - Fietskleding en sportkleding

Wilt u droog blijven of wilt u dat de producten die u bij u heeft droog blijven dan zit u met Mainstream MSX helemaal goed! Zowel de fietskleding alsmede de overige producten:

  • Rugzakken
  • Fietstassen
  • Fietskoffers
  • Drypacks
en alle andere producten van Mainstream MSX zijn waterdicht. Daarnaast heeft Mainstream MSX ook nog een groot assortiment fietskleding ook voor de mooiere dagen. Zowel fietsbroeken voor mannen als fietsbroeken voor vrouwen. Het is heel handig wanneer u gaat fietsen dat u voldoende zakken heeft waar u losse spullen in kunt meenemen. Bijvoorbeeld een powerbar of een reparatie setje. Een aantal broeken van Mailstream MSX zijn voorzien van veel losse zakken die ook nog eens af te sluiten zijn met een rits zodat u niets onderweg kunt verliezen. Mainstream MSX Online Shop

Mainstream MSX - Goed ventilerende regenkleding

De fietsbroeken zijn ook voorzien van ritsluitingen die u open en dicht kunt doen om uw broek meer of minder te laten ventileren. Vooral in Nederland maar ook in bijvoorbeeld België is deze fietskleding erg handig. Het wil in Nederland nog wel eens regenen en zonder goede kleding wordt u drijfnat en omdat uw kleding ook nat wordt en gaat plakken, kan de kleding gaan schuren en daar kunt u behoorlijk last van ondervinden, niet alleen in bewegingsvrijheid maar ook met mogelijke blessures ofmdat u uw houding aanpast.