Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Covid-19: Wij bezorgen nog! - Naar de Veelgestelde Vragen

adidas Five Ten

The Brand Of The Brave
adidas Five Ten - Brand of the Brave
Wie op zoek is naar schoenen die veel grip op de pedalen bieden, komt uit bij de Five Ten schoenen van adidas. Deze zijn namelijk voorzien van Stealth-rubber; een materiaal wat een bijzonder slipvaste zool garandeert. De oprichter van Five Ten was een gepassioneerde klimmer en ergerde zich eraan dat hij steeds weggleed tijdens het klimmen. Daarom nam hij het heft in eigen hand en ontwikkelde samen met wetenschappers zijn eigen, slipvaste schoen. Tegenwoordig profiteren ook mountainbikers en BMX-rijders van de zachte Stealth-zolen met veel grip.
Nieuw van adidas Five Ten

Meer over adidas Five Ten

ADIDAS TERREX | FIVE TEN
adidas Five Ten presenteert samen met Veronique Sandler — een van de meest getalenteerde mountainbikers ter wereld — de eerste teaser van de nieuwe freeride mountainbike film VISION, die in de zomer van 2019 uitkomt. Deze film boordevol actie, toont de visies en creatieve ideeën van deze voormalige professional en hoe ze de toekomst van haar sport wil beïnvloeden.
KESTREL PRO BOA
Brett Tippie van adidas Five Ten presenteert de nieuwe Kestrel Pro Boa flat pedal fietsschoenen op zijn eigen unieke manier. Natuurlijk zijn deze voorzien van de Stealth Rubber buitenzolen die zich al jaren bewijzen met hun goede grip en met het Boa-Fit System, waarmee ze perfect aan de voet kunnen worden aangepast.

adidas Five Ten

92 Producten
Sorteren