Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Trap, ren, zwem! - Mix het deze zomer

adidas Five Ten

The Brand Of The Brave
adidas Five Ten - Brand of the Brave
Wie op zoek is naar schoenen die veel grip op de pedalen bieden, komt uit bij de Five Ten schoenen van adidas. Deze zijn namelijk voorzien van Stealth-rubber; een materiaal wat een bijzonder slipvaste zool garandeert. De oprichter van Five Ten was een gepassioneerde klimmer en ergerde zich eraan dat hij steeds weggleed tijdens het klimmen. Daarom nam hij het heft in eigen hand en ontwikkelde samen met wetenschappers zijn eigen, slipvaste schoen. Tegenwoordig profiteren ook mountainbikers en BMX-rijders van de zachte Stealth-zolen met veel grip.
Nieuw van adidas Five Ten

Meer over adidas Five TenGeen plastic afval meer

Het plastic van vandaag is het afval van morgen. adidas Five Ten werkt voortdurend aan het verkleinen van hun ecologische voetafdruk en de negatieve impact die plastic op het milieu heeft. Dit merk heeft zich ten doel gesteld, om vanaf 2024 alleen nog maar gerecycled polyester te gebruiken voor hun producten. Sport is belangrijk, maar niets is zo belangrijk als de toekomst van onze planeet. Weg met plastic afval! Ontdek de natuur en verminder tegelijkertijd plastic afval met de nieuwe fietscollectie van Five Ten.


Wil je tijdens het mountainbiken geen compromis sluiten tussen functionaliteit en duurzaamheid? Voor de allereerste keer gebruikt adidas 5.10 gerecycled Parley Ocean Plastic voor hun fietscollectie. Bekijk de gloednieuwe functionele kleding en oude bekenden zoals de Freerider en Freerider Pro. Ga er helemaal voor op de fiets en maak tegelijkertijd een einde aan plastic afval.

adidas Five Ten

93 Producten
Sorteren