Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Goede voornemens? - Stap weer op de fiets!

adidas Five Ten

The Brand Of The Brave
adidas Five Ten - Brand of the Brave
Wie op zoek is naar schoenen die veel grip op de pedalen bieden, komt uit bij de Five Ten schoenen van adidas. Deze zijn namelijk voorzien van Stealth-rubber; een materiaal wat een bijzonder slipvaste zool garandeert. De oprichter van Five Ten was een gepassioneerde klimmer en ergerde zich eraan dat hij steeds weggleed tijdens het klimmen. Daarom nam hij het heft in eigen hand en ontwikkelde samen met wetenschappers zijn eigen, slipvaste schoen. Tegenwoordig profiteren ook mountainbikers en BMX-rijders van de zachte Stealth-zolen met veel grip.
Nieuw van adidas Five Ten

Meer over adidas Five Ten

ADIDAS 5.10 LANCEERT DE TRAILCROSS LT — DE EERSTE SCHOEN UIT DE GLOEDNIEUWE TRAILCROSS-COLLECTIE, PERFECT VOOR AL JE OFFROAD FIETSAVONTUREN.

Five Ten heeft de afgelopen 20 jaar een legendarische reputatie opgebouwd met hun onvermoeibare vernieuwingsdrang. Dit geldt ook voor hun high-performance mountainbike schoenen. Ze hebben het doel om fietsers over de hele wereld te voorzien van precies de producten die ze nodig hebben. Moderne mountainbikes maken namelijk uiteenlopende outdoor avonturen mogelijk; van kortere eendaagse ritten, tot meerdaagse tochten en bikepacking-avonturen. Wat je rijstijl is, bepaalt welke schoen je nodig hebt: een schoen die net zo geschikt is voor het verkennen van nieuwe lijnen en langere passages, als voor singletracks of uitgebreide bikepacking avonturen.


"De Five Ten Trailcross LT is in de eerste plaats een hoogwaardige platte mtb pedaalschoen, wat betekent dat hij geweldige prestaties en onverslaanbare grip op de pedalen levert. Omdat de outdoor markt blijft groeien, wilden we een schoen ontwikkelen die typische Five Ten prestaties op de fiets biedt en tegelijkertijd net zo makkelijk kan worden gedragen voor een dagje wandelen, met alle voordelen van een TERREX schoen“ – zegt Luke Hontz, Senior Product Manager bij Five Ten Bike

Bereid je voor op je volgende avontuur met de bekroonde Adidas 5.10 Trailcross collectie!

adidas Five Ten

80 Producten
Sorteren