Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
CUBE Touring – En je trekkingtocht kann beginnen
Of je nu dagelijks van en naar het werk rijdt of een lange uitvlucht in het weekeinde hebt gepland, maakt niet uit — met de CUBE toermodellen ben je klaar voor elk avontuur. Veel rijcomfort, de beste materialen en innovatieve productiemethoden, maken van de Touring Serie de perfecte metgezel voor elke lange rit. Trekking liefhebbers hebben de keuze tussen klassieke of elektrisch ondersteunde fietsen, verschillende framevormen en uiteenlopende uitrustingen. Alle modellen hebben een praktische uitrusting voor gebruik op de weg en zijn goedgekeurd voor gebruik in het verkeer. Het enige waar je zelf aan hoeft te denken, is de onvergetelijke rijervaring.​

Cube Touring

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

CUBE Touring series voor comfortabele trekkingtochten

In de CUBE Touring series vind je de robuuste, lichte en comfortabele metgezel voor langere trekkingtochten, maar ook voor een langere pendeltocht van en naar werk. De toerfietsen en e-trekkingfietsen in de Touring series zijn uitgerust met een aluminium frame, een fijne verende voorvork, een Shimano aandrijfijnlijn en 24 versnellingen. Ook de Touring Pro vind je bij ons voor de beste prijs. cube Touring series kopen

Touring Bikes van Cube

Een Cube Touring fiets wordt gekenmerkt door een absoluut exclusief design, veiligheid, duurzaamheid en een lange garantie. Sprekend over beveiliging: net zoals bij dit ontwerp gaan Cube's inspanningen ver buiten de Europese normen en wetgeving. Door middel van controles door onafhankelijke partners zoals Velotech in Schweinfurt, de Technische Universiteit van München en diverse tijdschriften testen en evalueert Cube de fietsen opnieuw en opnieuw. Zo kun je er bij Cube absoluut zeker van zijn dat elk nieuw model wordt bekeken door vele deskundigen en daardoor de fiets altijd kritisch, betrouwbaar, en grondig getest wordt. Maar ook in termen van design zijn de Cube Touring fietsen echte eye candy: Zelfs bekende merk leveranciers zoals Schwalbe worden van de Cube-modellen zo opgewonden dat ze het ontwerp van hun producten getweaked hebben speciaal voor Cube.

Cube Touring series voor dames

Door Epo Travel Pro realiseert een groter bereik met een hogere capaciteit accu. Voorzichtig en gezond, dan kun je deze elektrische fiets elke dag, om te winkelen of het verkennen van de natuur. Solide en betrouwbaar op reis met de onderhoudsarme 8-speed Nexus naafversnelling en een betrouwbare Bosch Drive Unit. Optimale krachtoverbrenging van fietsen door middel van de ergonomisch comfortabele rijpositie, met de hulp van speciaal ontwikkelde ECG - wordt mogelijk gemaakt - Efficiënt Comfort Geometrie. De verfijnde stijve maar toch lichte constructie zorgt voor een veilige en soepele rit. De Busch & Müller Lyt 1781-koplamp wordt geleverd met de nieuwste LED-technologie en Toplight Flat Plus. In de Racktime bagagedrager met geïntegreerde accu 400Wh is gemakkelijk te verwijderen.

CUBE Touring Pro

Een fiets voor dagelijks gebruik, tours, en fitness. De LED-verlichting systeem en de hydraulische schijfremmen brengen actieve en passieve veiligheid in vele situaties. De Post Mount montage schijfremmen als gevolg van de multi-functie uitval is stabieler en vermindert het gewicht. Lijst Save System door de hanger met schroefdraad in mech hanger is vervangbaar. De fiets voldoet aan de nieuwe EU-normen en is met succes getest door Velotech DINplus. De AM395 is een Shimano hydraulische schijfremmen voor betrouwbare remprestaties, zelfs in ongunstige omstandigheden.

EPO Touring Lady

De solide Cityfiets bevordert een gezond en milieubewust gebruik in het dagelijks leven in de stad. Met de betrouwbare Bosch middenmotor zijn de rijeigenschappen ongecompliceerd en de bewerking door de Bosch HMI maakt het bedieningselement eenvoudig. De ergonomisch comfortabele rijpositie, met de hulp van ECG - Efficiënte Comfort Geometry - ontstaat zorgt voor een optimale krachtoverbrenging. De verfijnde stijve maar toch lichte constructie zorgt voor een veilige en vlotte rit. De fiets voldoet aan de nieuwe EU-normen en is met succes getest door Velotech DINplus aan de hoge stress als gevolg van hogere snelheden te voldoen. In de Racktime drager met geïntegreerde accu 300Wh is gemakkelijk te verwijderen.