Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Clarks

8 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • oranje
  • rood
  • blauw
  • zwart

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Clarks Lightweight Disc-Rotor 6-voudig, blauw
Clarks Lightweight Disc-Rotor 6-voudig, blauw
Clarks
Lightweight Disc-Rotor 6-voudig, blauw
Adviesprijs € 59,99 € 28,99
  • Varianten: 180mm
- 51 %
UITVERKOOP
Clarks Schijfrem Remklauw Adapter Geanodiseerd PM/IS Achter 160mm, rood
Clarks Schijfrem Remklauw Adapter Geanodiseerd PM/IS Achter 160mm, rood
Clarks
Schijfrem Remklauw Adapter Geanodiseerd PM/IS Achter 160mm, rood
Adviesprijs € 4,00 € 2,99
- 25 %
UITVERKOOP
Clarks Schijfrem Remklauw Adapter Geanodiseerd PM/IS Achter 160mm, oranje
Clarks Schijfrem Remklauw Adapter Geanodiseerd PM/IS Achter 160mm, oranje
Clarks
Schijfrem Remklauw Adapter Geanodiseerd PM/IS Achter 160mm, oranje
Adviesprijs € 4,00 € 1,99
- 50 %
UITVERKOOP
Clarks Schijfrem Remklauw Adapter Geanodiseerd PM/IS Achter 180mm, blauw
Clarks Schijfrem Remklauw Adapter Geanodiseerd PM/IS Achter 180mm, blauw
Clarks
Schijfrem Remklauw Adapter Geanodiseerd PM/IS Achter 180mm, blauw
Adviesprijs € 4,00 € 1,99
- 50 %
UITVERKOOP
Clarks Schijfrem Remklauw Adapter Geanodiseerd PM/IS Achter 160mm, blauw
Clarks Schijfrem Remklauw Adapter Geanodiseerd PM/IS Achter 160mm, blauw
Clarks
Schijfrem Remklauw Adapter Geanodiseerd PM/IS Achter 160mm, blauw
Adviesprijs € 4,00 € 1,99
- 50 %
UITVERKOOP
Clarks Schijfremklauw adapter Geanodiseerd PM/PM Voor 180 mm, rood
Clarks Schijfremklauw adapter Geanodiseerd PM/PM Voor 180 mm, rood
Clarks
Schijfremklauw adapter Geanodiseerd PM/PM Voor 180 mm, rood
Adviesprijs € 6,00 € 4,99
- 16 %
UITVERKOOP
Clarks Remklauw adapter PM/FM achter 160mm, zwart
Clarks Remklauw adapter PM/FM achter 160mm, zwart
Clarks
Remklauw adapter PM/FM achter 160mm, zwart
Adviesprijs € 11,00 € 4,99
- 54 %
UITVERKOOP
Clarks Schijfrem Remklauw Adapter Geanodiseerd PM/IS Achter 180mm, rood
Clarks Schijfrem Remklauw Adapter Geanodiseerd PM/IS Achter 180mm, rood
Clarks
Schijfrem Remklauw Adapter Geanodiseerd PM/IS Achter 180mm, rood
€ 4,00
UITVERKOOP

Clarks blinkt ook uit in design betreffende de fietsonderdelen

Op de mountainbike moet u goede grip hebben op het stuur en de remblokken moeten in orde zijn voor een onverwachte manoeuvre. Om uw mountainbike in optima forma te krijgen kunt u Clarks fietsonderdelen er op monteren. Deze Clarks fietsonderdelen zijn bij Bikester.nl te vinden. Het merk Clarks heeft uitstekende fietsonderdelen die de mountainbike veilig en flitsend zullen maken. Clarks fietsonderdelen kunnen trouwens ook op andere fietsen gemonteerd worden. Kijk bij Bikester.nl wat er mogelijk is met Clarks fietsonderdelen. Clarks Online Shop

Zestig jaar Clarks fietsonderdelen

Het merk Clarks begon tijdens de tweede wereldoorlog met het maken van fietskabels en bijbehorende componenten. De fabriek in Birmingham in het Verenigd Koninkrijk is zo al meer dan zestig jaar bezig met het maken van fietsonderdelen. In de loop van de tijd is de markt veranderd en het aantal soorten fietsen enorm toegenomen. In de jaren veertig tot en met zestig bestond slechts de Fiets. In de jaren daarna zijn er onder andere fietssoorten zoals de Racefiets, de Cross Country & Race FS mountainbike, de BMX en de Elektrische Fiets bij gekomen. Clarks is met deze veranderingen mee gegaan. De producten van Clarks zijn steeds up-to-date gebleven en nog steeds van de allerhoogste kwaliteit. Clarks levert wereldwijd aan allerlei fietsfabrikanten en fietsdistributeurs. Door voortdurende innovatie op materiaalgebied en het inspelen op de eisen van de markt is Clarks voorloper in de fietsonderdelen. Clarks blinkt ook uit in design betreffende de fietsonderdelen. Fietsfabrikanten weten door de jarenlange ervaring die Clarks heeft opgebouwd, dat ze volledig op het merk Clarks kunnen vertrouwen. De fietsfabrieken kunnen hun wensen en die van hun klanten ten allen tijde kenbaar maken aan Clarks want ze weten dat ze er veel voor terug krijgen. Clarks is hoofdleverancier aan vele grote fietsmerken zoals Giant, Cube en Serious. Clarks fietsonderdelen zijn gemonteerd op fietsen over de gehele wereld, dankzij de reputatie van Clarks en de ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding. Clarks fietsonderdelen zijn ontworpen met slechts één doel; functioneel zijn in het geheel, in dit geval de fiets. Clarks is bereid tot een goede samenwerking en wil graag nieuwe uitdagingen aan gaan. Dat is de sleutel tot de groei van Clarks; het dagelijks innoveren en verbeteren van fietsonderdelen met geschiedenis.

Innovatieve Clarks fietsonderdelen

Clarks is constant bezig om nieuwe producten op de markt te brengen. Nieuwe innovatieve fietsonderdelen voor fietsfabrikanten en voor sporters die hun Crossfiets of Singlespeed zelf in elkaar willen bouwen of willen optimaliseren voor een wedstrijd. Door deze herontwikkelingen en verbeteringen in bestaande producten en nieuwe producten ontstaat er een breed assortiment. Er zijn verschillende soorten fietsremmen, zoals V-brakes & Toebehoren en Schijfremmen & Toebehoren. Clarks levert ook Fietsversnelling Accessoires. Al deze producten zijn bij Bikester.nl verkrijgbaar. Houdt verder goed de site van Bikester.nl in de gaten want Clarks gaat het komende jaar weer meer nieuwe producten introduceren zoals mechanische schijfremmen, drijvende rotoren, nieuwe ergonomische handgrepen en lock-on grips, nieuwe rubberen grips en ook nog nieuwe CNC Fietspedalen. Elk fietsonderdeel heeft weer zijn eigen ontwerp en design. Clarks introduceert ook steeds meer kleuren in de fietsonderdelen zoals bruin, grijs, wit en zwart. De MTB bar ends zijn in diverse flitsende kleuren verkrijgbaar zoals oranje, rood, blauw en groen.

    Een 29er of een Cruiser snel en opvallend maken kan door Clarks fietsonderdelen. De andere fietsonderdelen zijn van gerenommeerde merken zoals:
  • SQlab
  • Schwalbe
  • RED

Nieuwe lanceringen van Clarks fietsonderdelen

Elk jaar introduceert Clarks nieuwe fietsonderdelen. Dit jaar zijn er drie nieuwe hydraulische remmen gelanceerd. Met deze nieuwe fietsremmen wil Clarks het rembereik vergroten. Het opnieuw ontworpen EXO systeem van Clarks voor alle fietsremmen is nog lichter en compacter waardoor het de eerste keus van vele fietsfabrikanten is geworden. Het Clarks Skeletal Hydraulische remsysteem is getoetst aan vele concurrenten en resulteerde in een gloednieuwe reeks CNC fietsremmen zoals Schijfremblokken, Remschijven en Remkabels & Covers. De CNC fietsremmen zijn een groot succes en een baanbrekende ontwikkeling in de Clarks geschiedenis. Door in het productieproces de leading edge of the 'hol-out' in te voeren ontstaat er minder gewicht. Een zeer belangrijk onderdeel en component bij de Clarks fietsremmen. Minder gewicht betekent namelijk meer snelheid. De fietser vraagt geen compromissen bij zijn prestaties en dus Clarks ook niet. Alle fietsonderdelen zijn ontworpen om de dagelijkse ontberingen te weerstaan door het lichtgewicht en door de hoge sterkte, dus ook deze fietsremmen. De topman van Clarks, Tony Wright is ervan overtuigd dat er voor iedere fietser een hydraulische Schijfrem beschikbaar is. Fietsers die willen Toerfietsen, boodschappen doen op de Stadsfiets of elke week een wedstrijd rijden op de Hardtail mountainbike. Het uitgebreide assortiment van Clarks geeft iedere fietser gelegenheid om de fietsrem naar zijn gading en budget te kopen. Niet voor niets worden jaarlijks zo'n één miljoen remmen gemonteerd op de vele fietsen van gerenommeerde fietsfabrikanten. Clarks staat als fietsspecialist voor velen op nummer één in de wedstrijd en dat wil Clarks voorlopig ook blijven ook. Clarks Online Shop Bouw vandaag nog de lichtgewicht remmen en de supersonische handvatten aan uw mountainbike. Houdt grip op uw fiets en op het pad dat u rijdt door de juiste bar-ends te bestellen bij Bikester.nl. Wilt zonder snelheid te verminderen goed kunnen remmen bij onverwachte slidings en keerpunten? Ga dan bij Bikester.nl kijken voor de juiste Clarks fietsremmen. Koop dan ook gelijk zo'n trendy Clarks Bidonhouder om onderweg voldoende vocht tot u te kunnen nemen om soepel en fris op weg te kunnen blijven gaan. Wanneer u vandaag besteld, dan zijn de Clarks fietsonderdelen en Fietsaccessoires vaak al de volgende dag geleverd. Zo kunt u meteen aan de slag om alle fietsonderdelen van Clarks te monteren om meteen op weg te gaan naar de volgende fietsrit.