Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Bianchi

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Bianchi fietsen 2015 - Topkwaliteit Italiaans design

De Italiaanse firma Bianchi is opgericht in 1885 door Edoardo Bianchi en is al sinds het begin erg vooruitstrevend geweest. Ze richten zich op het produceren van producten voor de internationale fiets markt. In 1895 was Bianchi verantwoordelijk voor de bouw van de eerste fiets voor Koningin Margherita van Italië. Daarnaast introduceerden ze in 1982 ook het allereerste model BMX op de Europese markt, waarnaar al snel de BMX rage ontstond. Tegenwoordig vindt u in het assortiment van Bianchi zowel vintage racefietsen als trendy fietsen. Alle modellen zijn echter tijdloos qua model en schitterend om te zien. Bianchi Online Shop

Bianchi fietsen zijn een groot succes

Na bovenstaande successen behaalde Bianchi nog veel meer noemenswaardige prestaties. In 1984 werd een mountainbike van Bianchi in de VS geïntroduceerd, wat een revolutie in de fietsenmarkt was. Tegenwoordig is Bianchi diep gevestigd in de internationale sport.. Daarnaast probeert dit fietsmerk ook voor het dagelijks publiek fietsen te produceren, en dat tegen een betaalbare prijs. Het is duidelijk dat de fietsen zich onderscheiden zich door hun lange traditie. Natuurlijk is een bedrijf niet succesvol wanneer het niet ook op innovatie en vooruitgang gericht is. Bianchi combineert beide elementen. Dus als u op zoek bent naar een fiets met een lange geschiedenis, die nog steeds op de nieuwste technologie gericht is, dan zit u precies op het juiste pad met Bianchi. De tientallen jaren ervaring zorgen voor kwaliteit, terwijl het merk zich constant verbeterd. Niet voor niets zijn racefietsen van Bianchi een van de meest populaire op de markt. Of u nu een ambitieuze beginner of professionele coureur bent: Het veelzijdige Bianchi is in staat om aan alle behoeften te voldoen. Bovendien springt Bianchi eruit door zijn bijzondere uitstraling. Vandaag de dag is het merk Bianchi een in de professionele sportwereld zeer gevestigde merk en ook op de internationale fietsmarkt zijn ze niet onbekend. Bij Bikester vindt u van Bianchi onder andere:

Fietsen op Bikester.nl

Bianchi fietsen zijn er voor ieder zijn wensen. U kunt deze fietsen op Bikester.nl bekijken en eenvoudig online bestellen. In ons assortiment hebben wij Bianchi dames stadsfietsen en heren stadsfietsen, maar ook Bianchi racefietsen, kortom voor ieder wat wils. Al deze modellen zijn uitgerust met kwaliteit fietsonderdelen, die u in onze categorie fietsonderdelen en fietsaccessoires zelf nog kunt aanvullen.