Fietsen Online Shop - Bikester
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Beste klant,
Helaas kunnen we momenteel geen bestellingen meer aannemen. Vanaf 1 mei staat Bikester weer voor je klaar.

Retourzendingen kunnen nog steeds binnen de retourtermijn van 14 dagen aan ons geretourneerd worden. Gebruik hiervoor het bijgevoegde retourlabel of contacteer hiervoor onze klantendienst.

Bedankt voor je loyaliteit en vertrouwen!
Unfortunately the desired product is currently sold out

Alpina Soho Helm, grijs

ID: 1967182

Adviesprijs € 69,99
€ 48,99
- 30 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Hoofdomtrek
  • Choose Hoofdomtrek
    51-56cm sold out online
    55-59cm sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Alpina Soho Helm, grijs (coffee/grey matt)

De SOHO voelt zich thuis in de stedelijke omgeving. Dankzij het technische ontwerp, een aangepaste look en vele kleuropties komen forenzen veilig, comfortabel en mooi op hun bestemming aan. De harde schaal van de SOHO beschermt tegen vallen en is gemaakt voor dagelijks gebruik. Schokdemping wordt geleverd door het lichtgewicht Hi-EPS. Een reflecterend logo zorgt voor extra zichtbaarheid en maakt dat andere weggebruikers je eerder opmerken. Negen strategisch geplaatste ventilatieopeningen zorgen ervoor dat er voldoende frisse lucht naar je hoofd stroomt. En dankzij de vele kleuropties kun je van deze urban helm je persoonlijke lifestyle accessoire maken. De Soho is "Made in Germany".

Run Systeem Ergo+
Via het Run System kan de grootte van de helm op alle helmen van Alpina individueel worden aangepast via een soepel lopende draaiknop. Het hoogwaardige Run System Ergo+ heeft twee grote vleugelvormige hoofdsteunen die zorgen voor een hoog draagcomfort. Het verschil met het Run System Ergo Pro: de hoofdsteunen zijn niet voorzien van rubber.

Ergomatisch
Honderdduizenden keren bewezen en gebruikt op alle Alpina helmen: de harnasgesp met de rode drukknop en meertraps automatische vergrendeling. Ergomatic kan met één hand worden bediend - bergopwaarts kun je de riem losmaken, bergafwaarts vastmaken - en bij een val is het niet mogelijk dat het vergrendelingsmechanisme vanzelf opengaat.

Hardschalige
Hardshell helmen bestaan uit een Hi-EPS kern en een slagvaste buitenschaal van ABS of polycarbonaat. Deze combinatie zorgt voor maximale veiligheid.

Hi-EPS
De binnenschaal van alle Alpina-helmen is gemaakt van Hi-EPS (High Expanded Polystyrene). Het materiaal heeft microscopische luchtkamers die de krachten absorberen die bij een botsing op de helm worden uitgeoefend. Hi-EPS zorgt voor optimale bescherming en maakt tegelijkertijd extra dunne wanddiktes en smalle helmvormen mogelijk.

Y-Clip
Een helm kan alleen de best mogelijke bescherming bieden als hij bij een botsing in de optimale positie blijft staan. De afstelling en bevestiging van de twee bandjes onder het oor speelt hierbij een doorslaggevende rol. Het Y-Clip systeem garandeert een millimeter nauwkeurige afstelling - in enkele seconden.

Alle modellen uit de serie Alpina Soho laten zien

In het kort

Keurmerk
Keurmerk
EN 1078
Vizier
Vizier
zonder
Aantal
Aantal
9

Uitrusting

Doel
Dagelijks fietsen, Pendelen
Geslacht
Heren, Dames
Constructie
Helmconstructie:
Schaalconstructie
Functies
Bijzonderheden:
Reflector(en), Verticaal verstelsysteem
Ventilatieopeningen
Aantal:
9
Uitrusting
Sluitsysteem:
Clip
Vizier:
zonder
Technische details
Verstelsysteem:
Run System Ergo+
Keurmerk:
EN 1078
Afmetingen
Gewicht:
360,00 g
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1967182
EAN
4003692316707

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product