Fietsen Online Shop - Bikester
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Beste klant,
Helaas kunnen we momenteel geen bestellingen meer aannemen. Vanaf 1 mei staat Bikester weer voor je klaar.

Retourzendingen kunnen nog steeds binnen de retourtermijn van 14 dagen aan ons geretourneerd worden. Gebruik hiervoor het bijgevoegde retourlabel of contacteer hiervoor onze klantendienst.

Bedankt voor je loyaliteit en vertrouwen!
Unfortunately the desired product is currently sold out

Wolf Tooth Flat Top Kettingblad DM SRAM, zwart

ID: 1394268

€ 110,00
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • 38T
  • Choose Uitvoering
    38T sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Wolf Tooth Flat Top Kettingblad DM SRAM, zwart (black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De Wolf Tooth Direct Mount Flattop kettingblad voor SRAM cranks blinkt niet alleen uit door zijn esthetische, superlichte verwerking: Dankzij het gepatenteerde ontwerp met smalle breedte wordt de ideale 1-speed setup bereikt en wordt voorkomen dat de ketting van het kettingblad valt. Met deze opstelling wordt uw droom van de perfecte rit werkelijkheid!

De wintermaanden in Minneapolis, het productiehoofdkwartier van het Amerikaanse bedrijf, zijn zwaar, en deze Wolf Tooth kettingring is dan ook robuust en krachtig ontworpen. Geoptimaliseerd voor gebruik met SRAM cranks en 12-speed Flattop ketting. Immers, het motto is: We willen rijden - en niet met de ketting rommelen!

Volgens de kwaliteitsnormen van het merk Wolf Tooth scoort dit product met zijn onbetwiste design, absolute betrouwbaarheid en hoge weerstand. Het gepatenteerde Drop-Stop Wide-Narrow tandprofiel zorgt ervoor dat de ketting veilig loopt in uw enkele afstelling. Tegelijkertijd wordt voorkomen dat modder en vuil zich afzetten - het resultaat is maximale efficiëntie! Om ook onder extreme omstandigheden een maximale functionaliteit te bereiken, wordt het gebruik met een koppelingsachterderailleur (met demping van de achterderailleur) aanbevolen.

Zoals alle high-end custom builds en onwrikbaar robuuste fietsen, worden Wolf Tooth kettingbladen van A tot Z gemaakt in het hoofdkwartier van het bedrijf in Minnesota, USA. De geanodiseerde afwerking en het gegraveerde opschrift bekronen elk kettingring en zijn het kenmerk van dit uitmuntende vakmanschap.

Als je een veeleisende fietsliefhebber bent die op zoek is naar onovertroffen duurzaamheid en feilloos functionele premium kwaliteit voor zijn 1x aandrijving - dan ben je bij Wolf Tooth aan het juiste adres.

Compatibele kettingen:
10-, 11- en 12-speed Eagle en Flattop - Deze kettingring kan gebruikt worden met alle 10- en 11-speed kettingen. Ook compatibel met SRAM Flattop en SRAM Eagle 12-speed en KMC 12-speed kettingen. Niet compatibel met Shimano 12-speed Hyperglide+ ketting.
Bij gebruik van een 9-speed aandrijflijn, moet een 10-speed ketting worden gebruikt. Hij ligt zo strakker op het kettingblad en wordt goed vastgehouden.

In het kort

Gewicht
Gewicht
90,00 g
Aantal
Aantal
38
Aantal gaten
Aantal gaten
Directe opname
Materiaal
Materiaal
Aluminium

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Aero, Endurance
Belangrijkste informatie
Toepassingsgebied:
Racefiets, Mountainbike
Compatibiliteit:
Sram
Materiaal
Materiaal:
Aluminium
Kettingbladen
Aantal:
38
Aantal gaten:
Directe opname
Achterderailleur
Schakelingen voor:
1-speed
Schakelingen achter:
9-voudig, 11-speed, 10-speed, 12-speed
Afmetingen
Gewicht:
90,00 g
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1394268
EAN
0810006801149

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product