Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Trap, ren, zwem! - Mix het deze zomer

Wilier

7 Producten
Sorteren
 
Pagina 1 van
1

Wilier| kwaliteit racefietsen voor snelle fietsers

Mensen die reeds een Wilier in hun bezit hebben, weten dat ze niet zomaar voor de eerste de beste racefiets hebben gekozen. Die mensen weten dat hun Wilier eigenlijk een deel van de geschiedenis van het fietsen vertegenwoordigt. Wilier bestaat inmiddels al bijna 120 jaar, met als gevolg dat er een overvloed aan ervaring binnen het merk aanwezig is. Het merk staat vooral bekend om de vindingrijkheid en de originaliteit, waarmee het geavanceerde technologie met functionaliteit en design combineert.

Kwaliteit en Ontwikkeling

Het merk geeft zelf aan dat het een fiets niet alleen in elkaar zet, maar dat ze de fiets in z'n geheel van onderaf ontwikkelt en creëert. De ontwikkeling van een nieuw model begint in principe met een potlood en een vel papier. Na ontelbare testen eindigt het met de toepassing van geavanceerde materialen en technologische innovaties. Wilier kenmerkt een stijl met een perfecte balans tussen traditie en innovatie. Maar het merk staat ook voor veiligheid en betrouwbaarheid tijdens het veelvuldig presteren op het allerhoogste niveau. De vele kampioenen die wedstrijden wonnen met een Wilier zijn hiervoor natuurlijk het ultieme bewijs.

Terug in de tijd

Wilier werd opgestart in 1906 naar aanleiding van een idee van Pietro Dal Molin. Hij besloot om zelf op maat gemaakte fietsen te gaan ontwikkelen en produceren. In Bassano del Grappa in Italië opende hij een kleine werkplaats waar hij klanten kon ontvangen, tekeningen kon maken en fietsen kon ontwikkelen. Mede door de stijgende vraag naar fietsen en de continue levering en kwaliteit, werd het merk door de jaren heen steeds succesvoller. In de periode na de Eerste Wereldoorlog kreeg Mario, een van Pietro’s zonen, de leiding over het merk. Onder zijn leiding steeg de productie van het aantal fietsen aanzienlijk. In de jaren van de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog werd de fiets het belangrijkste transportmiddel. Ook werd het samen met voetbal een van de populairste sporten in Europa. Deze twee belangrijke ontwikkelingen hebben natuurlijk bijgedragen aan de groei van het merk. Wilier Online Shop

Introductie van het Wilier Triestina model

In 1945 kwam het bekende Wilier Triestina model op de markt. De koperrode fietsen zouden later een authentiek handelsmerk van Wilier worden. Bovendien begon Wilier met het leveren van materialen aan bekende wielrenners en internationale wielerteams. Na vele gewonnen races was Wilier niet meer weg te denken uit de Italiaanse wielersport. De industriële revolutie zorgde er bovendien voor dat het merk de fabriek vergrootte en dat er maar liefst 200 fietsen per dag gefabriceerd konden worden. Op dat moment werkten er bovendien al 300 werknemers in de fabriek.

Op vandaag de dag

Ook in de grote fietsronden van de afgelopen jaren heeft de Wilier Triestina een hoofdrol gespeeld. Twee bekende atleten behaalden met de materialen van het merk een grote zege. Zo won Alessandro Petacchi in 2010 nog de groene trui tijdens de Tour de France. Een jaar later won Michele Scarponi zijn eerste Giro d'Italia, nadat Alberto Contador gediskwalificeerd werd. Het merk blijkt ook in deze eeuw een bestseller met nieuwe en spannende modellen. Ook in de laatste decennia, en vooral sinds 2008, blijven de verkopen van de Wilier Triestina stijgen. Natuurlijk consolideert en verstevigt het merk hiermee de positie die het heeft op de internationale markt. Het team Lampre-ISD is een van de redenen waarom dit mogelijk is. Deze internationale wielerploeg zorgt er namelijk mede voor dat Wilier de fietsen continue blijft verbeteren en aanpast naar nieuwe mogelijkheden!

Uiteraard verkrijgbaar bij Bikester!

Het merk dat geschiedenis in de fietswereld heeft geschreven mag natuurlijk niet ontbreken in het veelzijdige assortiment van Bikester. De volgende fietsen van Wilier kunt u bij Bikester bestellen:
  • de Wilier Cento 1 Ultegra;
  • de Wilier Izoard XP Ultegra;
  • en natuurlijk de Wilier La Triestina 105.

Wilier racefietsen

Bij Bikester bestelt u eenvoudig een goede racefiets van het merk Wilier. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het model waar het merk de wereldwijde faam aan heeft te danken: de Wilier Triestina. Bij Bikester kiest u dan voor het Wilier La Triestina 105 model. Door de zwarte basislaag in combinatie met de rode accenten heeft deze racefiets een zeer sportief en modern uiterlijk. In eerste instantie is deze fiets bedoeld voor wedstrijden en races, maar u kunt dit model natuurlijk ook gebruiken tijdens intensieve trainingen en lange vrijetijdstochten. Ook het Wilier Izoard XP Ultegra model vindt u in het assortiment van Bikester. Van dit model zijn er de afgelopen jaren ontzettend veel exemplaren verkocht. Vooral het aantrekkelijk design, in combinatie met de functionaliteit en de hoge kwaliteit van de fiets, hebben voor een grote groep fans gezorgd. Natuurlijk wordt dit model continue verbeterd en het huidige model dat u bij Bikester kunt bestellen komt dan ook uit het jaar 2014. Waarschijnlijk vindt u het net als Bikester belangrijk dat uw fietstochten veilig en verantwoord zijn. Daarom kunt u bij Bikester ook kiezen voor een betrouwbare fietshelm van een merk als Lazer, Bell of Alpina. Stevige fietshandschoenen bestelt u bovendien van merken als Giro of Fox. Een goede Fietsbril om uw ogen mee te beschermen kunt u onder meer bestellen van Adidas.

Bent u klaar voor dat nieuwe record?

Wilt u net als het merk Wilier geschiedenis schrijven? Dan is het bestellen van een Wilier bij Bikester een goede eerste stap! Met een Wilier onderscheidt u zich van de rest en heeft u jarenlang meer plezier dan ooit tijdens uw fietstochten. Bestelt u de racefietsen van Wilier vandaag nog veilig en snel bij Bikester!


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes