Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Trap, ren, zwem! - Mix het deze zomer

Stages Cycling

36 Producten
Sorteren
 
Pagina 1 van
1

Innovatie in de wielerwereld met Stages Cycling

Wil je optimale resultaten behalen in de wielersport? Dan gebruik je de producten van Stages Cycling. Dit merk is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam in de wielersport en een echte expert in het combineren van hard- en software. Hier kun je terecht voor slimme onderdelen van jouw fiets, zoals alle onderdelen voor de aandrijving en fietsnavigatie, zodat je jouw prestaties nog verder kunt verbeteren. Bikester heeft een ruim assortiment van Stages Cycling producten.

Afbeelding van kettingblad van Stages Cycling

Snelle groei van Stages Cycling tot grote naam

Stages Cycling werd opgericht in 2012 in Portland, Oregon in de Verenigde Staten. Het merk werd direct wereldwijd bekend en is dan ook snel gegroeid in de afgelopen jaren. Onder andere het wielerteam Sky besloot na enkele jaren te kiezen voor een samenwerking met Stages Cycling. De vermogensmeters van Stages zorgden voor nieuwe en betere resultaten in professionele ritten en tijdritten. Deze meters hebben er met de vermogensmeters voor gezorgd dat er een hoogwaardig product op de markt is gebracht. Een ander revolutionair product dat door Stages Cycling op de markt werd gebracht is de versnellingsmeter. De producten van Stages Cycling worden ontworpen en ontwikkeld in Boulder, Colorado.

Stages Cycling staat voor innovatie

Vandaag de dag levert Stages Cycling haar producten aan wielerteams en tal van professionele wielrenners om hun vermogen te meten en zo hun prestaties te verbeteren. Dankzij de bijzondere extra functies op de meters wordt het goed mogelijk om een vermogen zo accuraat mogelijk vast te kunnen stellen. Sinds de oprichting heeft Stages Cycling tot veel innovatieve ontwikkelingen en primeurs in de wielersport geleid, met onder andere de volgende innovaties:

Stages Cycling crank
  • Vermogen gebaseerd op linker crank
  • ANT+ compatibel gemaakt met Bluetooth Smart-protocol
  • Eerst versnellingsmeter om de cadans te meten
  • Actieve temperatuurcompensatie

Stages Cycling bestellen bij Bikester

Wanneer je als wielrenner op zoek bent naar een manier om je prestaties te meten en te verbeteren, is het zeker een optie om de kijken naar je mogelijkheden met Stages Cycling. Bij Bikester vind je een ruim assortiment van enkele revolutionaire Stages Cycling producten. Zo kun je hier terecht voor fietscomputers, maar ook voor powermeters en complete sets. Ontdek zelf ons ruime aanbod en bestel gemakkelijk en snel je Stages Cycling producten. Het is bij ons goed mogelijk om de beste Stages Cycling producten te verkrijgen. Je kunt hier terecht voor de volgende Stages Cycling series:

  • Stages Cycling Dash
  • Stages Cycling Power L
  • Stages Cycling Power LR
  • Stages Cycling Power R


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes