Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Trap, ren, zwem! - Mix het deze zomer

K-EDGE

28 Producten
Series
Prijs in €
Klantenbeoordelingen
Sorteren
 
Pagina 1 van
1

Fietsen als het peloton in de Tour de France met K-Edge

Meer dan de helft van het peloton van de Tour de France maakt er gebruik van: fietscomputer-houders en kettinggeleiders van K-EDGE. Behalve deze producten, levert K-EDGE ook houders voor fietsverlichting en actiecamera’s. Het bedrijf werd in 2009 opgericht om te voorzien in de vraag naar efficiënte kettinggeleiders. Want voor een fietser is niets zo irritant als een gevallen ketting! Bij Bikester vind je zowel een groot assortiment fietscomputerhouders, als een selectie kettinggeleiders van dit merk.

Hoge precisie uit de Amerikaanse bergen

Het geheim van de producten van K-EDGE zit in de grote precisie waarmee ze worden gemaakt. De houders zijn tot op een duizendste centimeter nauwkeurig. Het moederbedrijf van K-EDGE is Ace Co. Precision Tools, niet gek dus dat ook de fietscomputer-houders en kettinggeleiders zo nauwkeurig gemaakt zijn. Het bedrijf bevindt zich in Boise in Idaho. De nabijgelegen bergen vormen een ideale locatie om de producten op de fiets uit te testen.

Stuurmontage van K-Edge

Focus op het fietsen

Alle fietscomputer houders van K-EDGE worden uitgevoerd in CNC aluminium. Het ontwerp is veel geavanceerder en veiliger dan alternatieven in plastic. Omdat de computerhouders veel schokken moeten doorstaan op de weg, moeten ze zeer sterk zijn. Er zijn modellen die specifiek geschikt zijn voor bijvoorbeeld Garmin, Sigma of Wahoo computers, ter vervanging van de bestaande, minder sterke, modellen. De fietscomputer houders zijn misschien niet de goedkoopste op de markt, maar wel de beste. Met deze computerhouders hoef je niet bang te zijn dat je je fietscomputer verliest. Je kunt je focussen op het fietsen.

Voor fietscomputer, voor actiecamera of voor beiden

Bij Bikester vind je een groot assortiment fietscomputerhouders. Er zijn modellen die alleen geschikt zijn voor een fietscomputer. Maar er zijn ook combo-modellen. Deze kun je gebruiken om zowel je fietscomputer als je actiecamera aan te bevestigen. Ook zijn er modellen waarmee je alleen je actie camera kunt bevestigen. De fietscomputer houders van K-EDGE houden niet alleen je fietscomputer op zijn plek, ze beschermen hem ook. Een beschermende plastic insert zorgt ervoor dat de computer niet stuk gaat bij een val.

Nooit meer een gevallen ketting

Naast de fietscomputerhouders produceert K-EDGE ook kettinggeleiders. De moderne versie van dit fietsonderdeel werd uitgevonden door K-EDGE. Veel professionele wielrenners maken gebruik van dit onderdeel, maar het meest profiteert de gewone fietser van de kettinggeleider. Het zorgt ervoor dat je ketting niet valt tijdens je rit. Er zijn modellen die geschikt zijn voor wegwielrenners, maar ook modellen voor mountainbikers, trail en gravel bikers en cyclocrossers. Ze zijn eenvoudig zelf te installeren. Er hoeft geen fietsenmaker aan te pas te komen.Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes