Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Cube HPA Bidonhouder, zwart

ID: 364129

Adviesprijs € 6,99
€ 4,99
- 28 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten
    • zwart
    • groen

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Cube HPA Bidonhouder, zwart (glossy black)

Wat heeft u nou aan uw fiets hangen?

Het is te hopen voor u dat het een Cube bidonhouder HPA is! Over de hele wereld worden ieder jaar, het complete jaar rond, profwedstrijden op het gebied van wielrennen gehouden. Echte toppers zijn de Giro d'Italia, de Tour de France en de Vuelta in Spanje. Maar ook in ons eigen land zijn er vele grootse ritten. De vele internationale topsporters die een complete kalender rond rijden, zijn waarschijnlijk grote voorbeelden voor u. Neemt u dan ook een voorbeeld aan de bidonhouder die velen gebruiken: een Cube bidonhouder HPA. U als prof, semi-prof, recreant of starter in de wondere wielerwereld weet waar het om gaat. In de allereerste plaats om training en conditie. Maar op plek twee staat toch echt al het materiaal. Denk dan onder meer aan de onderdelen: fietsframes, fietsbanden en zadelpennen. De fiets, de kleding, maar ook de bidon en bidonhouder zijn extreem belangrijk. Hier op bikester kunt u alle mogelijke fietsaccessoires en materialen aanschaffen. Op het gebied van de bidon adviseren wij u in het bijzonder de Cube bidonhouder HPA.

De Cube bidonhouder: een handige en praktische toevoeging!

Wat is een bidon? Een drinkfles speciaal ontworpen voor sportfietsen. Onlosmakelijk verbonden met de bidon is de bidonhouder. De Cube bidonhouder HPA zorgt ervoor dat u op ieder gewenst moment een slokje kan nemen. Met één handbeweging pakt u de bidon uit de Cube bidonhouder HPA. Met hetzelfde gemak klikt u de fles weer terug. De Cube bidonhouder HPA is door een team van experts ontworpen. Er is onderzoek aan vooraf gegaan. En de Cube bidonhouder HPA is getest door profrenners. Van oudsher hebben de zogenoemde 'waterdragers' de functie om continu in de gaten te houden wie er water nodig hebben. En de opdracht is dan natuurlijk om deze bikkels zo snel mogelijk van een waterfles te voorzien. Lege bidons gaan tijdens wedstrijden vaak het publiek ik. Het zijn de groten der aarde die dat doen. Wij vermoeden dat u uw fles toch graag bewaart. De perfecte oplossing daarvoor is de Cube bidonhouder HPA!

De Cube bidonhouder HPA: het beste model dat anno 2014 te verkrijgen is

Een aantal decennia geleden hadden vrijwel alle bidons een inhoud van 500 cc. Tegenwoordig is dat doorgaans 750 cc. Met een Cube bidonhouder HPA bent u ervan verzekerd dat de tegenwoordig gangbare bidons er in passen. We zetten de belangrijkste eigenschappen voor u op een rij:
-Materiaal: polycarbonaat oftewel 100% cabon. Sterker dan de Cube bidonhouder HPA vindt u ze niet.
-Gewicht: een Cube bidonhouder HPA weegt, afhankelijk van het model en de grootte ronde de 20/30 gram. Met een Cube bidonhouder HPA heeft u dus geen extra onnodig gewicht aan uw fiets hangen.
-Kleuren: de Cube bidonhouderHPA is er in blauw, wit, grijs, zwart en groen, en diverse kleurencombinaties. Welke kleur uw fiets ook heeft. En wat uw lievelingskleur ook is, u slaagt bij Bikester met een Cube bidonhouder HPA!

Samengevat, hebben we het over bidonhouders, dan tipt uw adviseur Bikester de Cube bidonhouder HPA.

Details

  • ideaal voor plastic flessen van 0,5 l en 0,75 l

In het kort

Gewicht
Gewicht
42,00 g
Bevestigingsmogelijkheden
Bevestigingsmogelijkheden
Frame
Model
Model
Toploader
Materiaalsoort
Materiaalsoort
Aluminium

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Fietsreizen, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Pendelen
Belangrijkste informatie
Materiaalsoort:
Aluminium
Model:
Toploader
Uitrusting
Bevestigingsmogelijkheden:
Frame
Afmetingen
Gewicht:
42,00 g
Modeljaar
2024
Artikelnummer
364129
EAN
4250589419557

Meningen van klanten

4.6
63 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
2
3 Sterren
4
4 Sterren
14
5 Sterren
43
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Cube HPA Bidonhouder, zwart
Andreas
Kubus flessenhouder
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Zeer goede kwaliteit
17.06.2022
Cube HPA Bidonhouder, zwart
Jack123456
Goed en licht
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Mooi montuur en mat zwart. Helaas verlies van CamelBak Podium chill (620ml) op een ruige baan
17.06.2022
Cube HPA Bidonhouder, zwart
Samuel
Perfect
Vertaald uit Zweedse Naar origineel
Als je een klassieke flessenhouder wilt die er niet uitziet als een ruimteschip, zoek dan niet verder = )
22.04.2022