Fietsen Online Shop - Bikester
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Beste klant,
Helaas kunnen we momenteel geen bestellingen meer aannemen. Vanaf 1 mei staat Bikester weer voor je klaar.

Retourzendingen kunnen nog steeds binnen de retourtermijn van 14 dagen aan ons geretourneerd worden. Gebruik hiervoor het bijgevoegde retourlabel of contacteer hiervoor onze klantendienst.

Bedankt voor je loyaliteit en vertrouwen!
Unfortunately the desired product is currently sold out

Campagnolo Bora WTO 60 Wielset 28" 100/130mm Campagnolo Bright Label Clincher TL

ID: 1504043

Adviesprijs € 2 361,00
€ 2 124,99
- 10 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Campagnolo Bora WTO 60 Wielset 28" 100/130mm Campagnolo Bright Label Clincher TL

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Met de nieuwe Bora WTO 60 richt Campagnolo zich op het ontwerp van absoluut zeer efficiënte wielen wat betreft het verminderen van de rolweerstand en het optimaliseren van de aerodynamische efficiëntie. Het acroniem WTO - WIND TUNNEL OPTIMIZED - staat voor de omgeving waarin het ingenieursteam van Campy Tech Lab werkte om deze uitdagende projectdoelen te bereiken. De nieuwe Bora WTO 60 wielen hebben exclusieve ontwerpkenmerken die nieuwe normen stellen op het gebied van aerodynamische efficiëntie. Het loopwielpaar Bora WTO 60 komt rechtstreeks uit de windtunnel op de markt en zal onmisbaar worden voor afstanden met een gemiddelde snelheid van meer dan 40 km/u.

Het wiel met de grootste aerodynamica
Het ontwerp van de velg maakt een maximale aerodynamische penetratie mogelijk, aangezien de wind, wanneer deze onder een hoek tussen 12 en 19 op de velg inwerkt, de triatleet vaart geeft. Het slanke ontwerp van de naaf in het middendeel verkleint het aangezicht van het onderdeel en het speciale ontwerp van de flanken bevordert de stalling. De elliptische dwarsdoorsnede van de 18 spaken vooraan en de 21 spaken achteraan vermindert aanzienlijk de rolweerstand die kenmerkend is voor de dwarsdoorsneden van concurrerende wielen.

Het wiel met de grootste gladheid
Het beproefde USB-kegellagersysteem zorgt ervoor dat de keramische lagers goed glijden. Het 2-Way Fit profiel maakt niet alleen de montage van de clincherband mogelijk, maar ook van de band met de laagste rolweerstand die momenteel verkrijgbaar is: we hebben het over tubeless. Met klasse C19 kunnen banden van 23, 25 en 28 mm worden gemonteerd met een perfecte aansluiting tussen velg en band.

Besluit voor aerodynamica... maar van Campagnolo
De gebruikelijke soepelheid van Campagnolo blijft hoog, hoewel de nadruk bij dit project ligt op aerodynamica. Het ontwerp van het wiel maakt het mogelijk het vermogensverlies tot een minimum te beperken door alle door de fietser geproduceerde kracht over te brengen op het asfalt. Een profiel van 60 mm met een wielpaargewicht van 1.547 g maakt dit wiel optimaal voor banen met een snelheid van meer dan 40 km/u.

USB Ultra Gladde Lagers
Absoluut gladde oppervlakken en lagere wrijving om het energieverlies zoveel mogelijk te beperken zijn hier de meest interessante eigenschappen. Voeg daarbij het verminderde gewicht en de corrosiebestendigheid en u ziet waarom wij u met de USB het beste van het beste kunnen bieden. Al uw vermogen wordt zonder verlies op de weg overgebracht. Campagnolo is altijd gerespecteerd voor de uiterst soepele werking en betrouwbaarheid van zijn naven. Deze kenmerken zijn te danken aan het feit dat alle projecten worden ontwikkeld in de R&D-afdeling Campy Tech Lab en er een bijna manische aandacht wordt besteed aan elk detail. De naven met USB (Ultra Smooth Bearings) keramische lagers verhogen nog de soepelheid van de wielen en verminderen het gewicht en het onderhoud. Uit vergelijkende tests is gebleken dat de USB-lagers 50% soepeler zijn dan standaardlagers. Uw wedstrijdprestaties verhogen of zelfs een ritje maken met uw vrienden is nu gemakkelijker geworden. De USB - Ultra Smooth Bearings - technologie wordt gebruikt voor de Record cranksets en voor de nieuwe Shamal Ultra wielen.

G3 -Geometrie
De exclusieve G3-Speichenkonfiguration van Campagnolo omvat groepen van drie parallelle spaken met rechte kop in een verhouding van 2:1. Door het aantal spaken aan één kant te verdubbelen, kunnen wielen met G3-Technologie de asymmetrie van het aandrijfsysteem en de daarop inwerkende remkrachten tegengaan, wat resulteert in een symmetrischer rijgedrag en een evenwichtiger belasting. De energieoverdracht en laterale stijfheid zijn verbeterd en de spaakspanning is geoptimaliseerd, waardoor de spanning afneemt en de duurzaamheid toeneemt. Alle Campagnolo wielen met schijfremmen gebruiken G3-Einspeichung, waarbij het voorwiel meer spaken heeft aan de schijfremzijde en het achterwiel dubbel gespaakt is aan de aandrijfzijde.

AC3
De wielerwereld is het er algemeen over eens dat een van de belangrijkste nadelen van de koolstofvezelvelg het verminderde remvermogen op nat terrein is. Om dit probleem te verhelpen heeft Campagnolo de All Conditions Carbon Control technologie ontwikkeld, ook wel AC3 genoemd. De invoering van dit speciale en zorgvuldig ontworpen remoppervlak zorgt voor een veilige, betrouwbare en krachtige vertraging in alle weersomstandigheden. In het assortiment Bora Campagnolo velgremmen stijgt het remvermogen op droog wegdek met 3% ten opzichte van het vorige Bora wiel, waardoor het verschil met de meest vergelijkbare producten van de concurrentie nog groter is (meer dan 6%). Maar het is wanneer de weersomstandigheden verslechteren dat de AC3 technologie het Bora wiel in staat stelt uitstekende prestaties te leveren, met een verbetering van het remvermogen van maar liefst 43% ten opzichte van de vorige Campagnolo modellen. De krachtige remwerking van de vertegenwoordigt een verschil in prestaties van bijna 55% ten opzichte van het op één na beste product van de concurrent, wat een opmerkelijk voordeel is wanneer een afdaling de race kan beslissen.

Alle modellen uit de serie Campagnolo Bora laten zien

In het kort

asstandaard
asstandaard
snelspanner
Materiaal
Materiaal
Carbon
Afmetingen (inch)
Afmetingen (inch)
28 inch
Geconstueerd voor remtype
Geconstueerd voor remtype
velgremmen
Geconstueerd voor remtype
Geconstueerd voor remtype
velgremmen

Uitrusting

Doel
Wielrennen, Aero, Endurance
Belangrijkste informatie
Uitvoering:
Set
Aspennen
assysteem:
achterwiel 10x130, Voorwiel 10x100 mm
asstandaard:
snelspanner
Velgen
Materiaal:
Carbon
Model:
Holle kamer
Profielhoogte:
Hoog (> 50 mm)
Hoogte:
60
Type band:
Draadbanden/Clincher
remsysteem:
velgrem
Geschikt voor Tubeless:
ja
Breedte:
26.5 mm
Binnenbreedte:
19 mm
Afmetingen (inch):
28 inch
Naaf voor
Inbouwbreedte (mm):
100 mm
Aantal spaken:
18
Materiaal:
aluminium
Eigenschappen:
Voor snelspanner
Naaf achter
Materiaal:
aluminium
Inbouwbreedte:
130 mm
Tandkrans type:
Campagnolo 9-12-speed
Eigenschappen:
Voor snelspanner
Spaken
Materiaal:
roestvrij staal
Model:
elliptische doorsnede voor, elliptische doorsnede achter, gegroepeerd met G geometrie
Wiel voor
Geconstueerd voor remtype:
velgremmen
Wiel voor
Geconstueerd voor remtype:
velgremmen
Impeller
Totaalgewicht:
1547 g
Levering
Levering:
Kit met speciale remschoenen voor carbon wiel (rode compound): +40% meer prestaties bij het rijden op nat wegdek +20% bij het rijden op droog wegdek,Quick Release wielklemsysteem met aerodynamisch profiel, lichtgewicht en met glanzende bovenkant
Modeljaar
2022
Artikelnummer
1504043
EAN
8053340452796

Video

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product