Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Trap, ren, zwem! - Mix het deze zomer

Bleedkit

20 Producten
Categorieën
BLEEDKIT van a tot z
  1. Remmen
  2. Schijfremmen
Prijs in €
Klantenbeoordelingen
Bleedkit

Bleedkit - Schijfremmen professioneel ontluchten

Wanneer de druk van je schijfrem afneemt of de remhendel te ver richting het stuur trekt, dan bevindt zich waarschijnlijk lucht in je remsysteem. Als het drukpunt van de rem dusdanig verandert en de rem zich stroperig aanvoelt, wordt het de hoogste tijd voor een ontluchting van de remmen. Bleedkit produceert hoogwaardige uitrusting voor de ontluchting van hydraulische schijfremmen, verende voorvorken en zadelpennen en maakt het mogelijk om je remmen snel en eenvoudig zelf te ontluchten.

Sorteren
Pagina 1 van
1

Zelf professional worden met Bleed Kit

Als ervaren fietser weet je als geen ander waar je onderweg mee te maken kunt krijgen. Vooral wanneer je jouw fiets langere tijd gebruikt kunnen er op den duur problemen komen: onder andere in het remsysteem. Met de producten van Bleed Kit kunt je dit gemakkelijk en snel oplossen en ervoor zorgen dat je weer volop kunt gaan fietsen. Bij Bikester bestel je gemakkelijk en snel je Bleed Kit online zodat je snel de weg weer op kunt voor je volgende tocht.

Bleed Kit: voor fietsen met hydraulische schijfremmen

Bleed Kit is een bedrijf dat de uitrusting produceert voor de ontluchting van hydraulische schijfremmen. Wanneer de druk van je schijfrem afneemt of wanneer de remhendel te ver richting het stuur trekt, dan is de oorzaak waarschijnlijk dat er lucht in het remsysteem zit. Is het drukpunt van de rem erg verandert of voelt de rem stroperig aan? Dan is het tijd om de remmen te ontluchten. Dat kun je doen met de kant-en-klare uitrusting van Bleed Kit. Het bedrijf richt zich op het produceren van de uitrustingen voor fietsen met hydraulische schijfremmen, verende voorvorken en zadelpennen.

Bleedkit remvloeistof kopen

Zelf ontluchten: het kan met Bleed Kit

Met de complete uitrusting van Bleed Kit is het mogelijk om de remmen zelf makkelijk en snel te ontluchten, zonder dat je hiervoor naar een professional hoeft te gaan. Bij Bikester vind je tal van sets, beschikbaar voor diverse soorten fietsen. Het is belangrijk om de juiste uitrusting te kiezen, zodat je zeker weet dat de ontluchting op de juiste manier gebeurt. Hoewel je het ontluchtingspakket voor je neus hebt liggen, kan het zijn dat je niet goed weet hoe je dit aan moet pakken. Gelukkig zijn er online genoeg tutorials van Bleed Kit zelf te vinden waarin wordt uitgelegd hoe je dit moet doen.

Ontdek zelf het aanbod bij Bikester

Bij Bikester vind je een ruim aanbod van onderdelen. Hier kun je onder andere terecht voor complete uitrusting voor onder andere fietsen van Shimano en Sram fietsonderdelen. Verder zijn er ook losse producten beschikbaar, zoals remvloeistof, zodat je dit zelf handmatig kunt bijvullen. Je kunt bij ons ook een losse ontluchtingsspuit van Bleed Kit aanschaffen. Het grote voordeel van de kant-en-klare ontluchtingssets van Bleed Kit is dat je alles zelf kunt oplossen en niet meer naar de fietsenmaker of een andere professional hoef te gaan. Bleed Kit maakt van jou een professional door je te voorzien van de juiste producten. Bekijk het aanbod bij Bikester en ontdek zelf wat je nodig hebt: bestel online en ontvang je pakket snel thuis!Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes