Fietsrollen

(34 Producten)
Zie meer van fietstrainers
  1. Onderdelen

  Merk

Gekozen:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  Prijs

  • -
    Bevestigen

  Klantenbeoordelingen

Gekozen:
SORTEREN
 

Fietsrollen - Ook tijdens de winter uw conditie op peil houden

Met de fietsrollen van Tacx en Elite is er geen excuus meer om niet in de winter door te trainen. Natuurlijk is het tijdens de koudste winterdagen geen doen om lekker een paar uurtjes te gaan fietsen, maar het idee wordt al een stuk aantrekkelijker wanneer dit gewoon in uw eigen huiskamer kan. De fietsenrollers van Tacx en Elite kunt u thuis installeren, uw fiets erop plaatsen en trappen maar. Verschillende soorten, zoals bijvoorbeeld MTB fietswielen, kunnen ervoor gebruikt worden. Fietsrollen koopt u bij fietswinkel Bikester

Voor thuisgebruik

Het handige van de fiets rollen is dat ze makkelijk gebruikt en weer opgeborgen kunnen worden. De meeste fietsers reiken tot een eenheid van 60-75 minuten om optimaal te werken. U kunt uw conditie hiermee op peil houden wanneer het buiten de weersomstandigheden te bagger zijn. Combineer het trainen met een goed muziekje of een leuk TV programma. Ook voor de volgende fietsen kunt u hier terecht:

En meer producten van Tacx en Elite

Tacx en Elite zijn geen onbekende namen in de fietswereld. Naast de fietsroller constructies hebben ze ook o.a. bijpassende DVD’s die een simulatie fietsrit vertonen. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld een route afleggen in de bergen van Italië, Frankrijk of Zwitserland. Ook verkopen Tacx en Elite persoonlijke huidverzorgingsproducten die helpen bij het opwarmen en relaxen van de spieren.


Hulp nodig?
Heb je vragen? Neem dan contact op met onze experts!
Ma. t/m vr. 10u.-18u.
010-7980812
Nieuwsbrief
Geef je op voor exclusieve deals, kortingen en persoonlijke aanbevelingen.
Tevreden klanten
Ben je tevreden met onze service? Schrijf een beoordeling en help anderen!
Schrijf een beoordeling