Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Park Tool Company
Park Tool company
Park Tool uit St. Paul Minnesota, maakt sinds 1963 speciaal fietsgereedschap en is tegenwoordig een van de grootste fabrikanten van fietsgereedschap ter wereld. De oprichters Howard en Art hadden nooit kunnen dromen, dat Park Tool ooit tot datgene zou uitgroeien, wat het nu is. Onvermoeid gaan ze door met hun missie voor het heden én de toekomst: Het ontwikkelen en fabriceren van de beste tools.

Park Tool

8 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

 • grijs
 • blauw
 • zwart
 • zilver

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

 • 3
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Park Tool RP-1 borgringtang 0,9mm inside
Park Tool RP-1 borgringtang 0,9mm inside
Park Tool
RP-1 borgringtang 0,9mm inside
Adviesprijs € 35,99 € 26,99
- 25 %
UITVERKOOP
Park Tool PH-T10 Torx L-sleutel met P-greep
Park Tool PH-T10 Torx L-sleutel met P-greep
Park Tool
PH-T10 Torx L-sleutel met P-greep
Adviesprijs € 14,00 € 11,99
- 14 %
UITVERKOOP
Park Tool PH-2,5 zeskantsleutel 2,5 mm
Park Tool PH-2,5 zeskantsleutel 2,5 mm
Park Tool
PH-2,5 zeskantsleutel 2,5 mm
Adviesprijs € 13,99 € 9,99
- 28 %
UITVERKOOP
Park Tool PTH-1 Gereedschap voor Prs-15/25/stuks-10/11
Park Tool PTH-1 Gereedschap voor Prs-15/25/stuks-10/11
Park Tool
PTH-1 Gereedschap voor Prs-15/25/stuks-10/11
Adviesprijs € 20,99 € 14,99
- 28 %
UITVERKOOP
Park Tool CTP-4K Gereedschap CT-4
Park Tool CTP-4K Gereedschap CT-4
Park Tool
CTP-4K Gereedschap CT-4
Adviesprijs € 22,00 € 5,99
Park Tool SCW Kegelsleutel
Park Tool SCW Kegelsleutel
Park Tool
SCW Kegelsleutel
Adviesprijs € 14,00 € 9,99
 • Varianten:
Park Tool 1554-1 Gereedschap
Park Tool 1554-1 Gereedschap
Park Tool
1554-1 Gereedschap
Adviesprijs € 125,00 € 122,00
gratis verzending
Park Tool VP-1C Vulkaniserende patches kit
Park Tool VP-1C Vulkaniserende patches kit
Park Tool
VP-1C Vulkaniserende patches kit
N/A

Park Tool topkwaliteit gereedschap voor de fiets

Iedereen overkomt het wel eens. Een toertocht of een serieuze wedstrijd rijden en dan technisch ongemak aan de fiets. Dan komt Park Tool in beeld. Het bedrijf is voor professionele fietsenmakers en hobbyisten het bedrijf voor het onderhoud van fietsen. U kunt het zo gek niet bedenken of Park Tool heeft het in huis om uw racefiets of mountainbike weer soepeltjes te laten lopen.

Technologische ontwikkelingen

Park Tool is sinds 1963 de bekendste naam in de wereld als het gaat om het repareren van fietsen. Het bedrijf is vernieuwend en heeft op een aantal van de producten een US patent aangevraagd. Park Tool is een familiebedrijf dat de hoofdzetel heeft in Minneapolis. De missie is het leveren van kwalitatief hoogstaand gereedschap en hulpmiddelen voor zowel professionals als hobbyisten voor het onderhoud aan hun fietsen. Baanbrekend was in 1961 de uitvinding van de eerste standaard voor fietsreparaties, bikestand. Gemaakt van eettafelpoten en een hockeystick veroverde deze uitvinding de wielerwereld omdat onderhoud aan fietsen gemakkelijker werd. Vanaf dat moment heeft de ontwikkeling van nieuw fietsgereedschap niet stil gestaan. Park Tool volgde en volgt de groei van de fietsindustrie en komt met nieuwe producten op de markt om het onderhoud aan fietsen anno 2015 te kunnen volgen. Park Tool online shop

Fietsstaander is begin van succes Park Tool

Bij het repareren van een fiets is een van de eerste vereiste een goede staander waarop de fiets gemonteerd kan worden. Park Tool maakt staanders voor professionele fietswerkplaatsen en voor fietsfanaten die thuis aan hun stalen ros sleutelen. De staander is de basis voor de reparatie. Park Tool levert voor elke ruimte, voor de diverse soorten fietsen de staander die erbij past. Met accessoires voor de staanders, bijvoorbeeld een lift of een zijmontage, kan elke technicus zijn werkplaats inrichten volgens zijn eigen wensen. De producten van Park Tool zijn onder te verdelen in

 • Nieuwe producten
 • Schoonmaakmiddelen
 • Pompen
 • Gereedschap
 • Fiets staanders
 • Wielophanging staanders
 • Gereedschapsset
 • Multitools

Compleet pakket van Park Tool

De producten van Park Tool zijn onmisbaar voor de enthousiaste fietsers in de wereld die que reparatie zelf het heft in handen houden. Het bedrijf richt zich niet alleen op de professionele fietswerkplaatsen maar biedt ook een groot scala aan materialen voor hobbyisten die graag sleutelen aan hun fiets. Hoewel de fietsstaander meer dan vijftig jaar geleden de basis van het bedrijfssucces was, biedt Park Tool nu een compleet pakket voor de reparatie en onderhoud van fietsen. Of u een eenvoudige reparatie moet uitvoeren, bijvoorbeeld het repareren van een lekke band, of een ingewikkelde hersteloperatie, Park Tool heeft de materialen in huis om de fiets weer in topconditie te krijgen.

Accessoires

In de loop der jaren is het assortiment accessoires dat Park Tool op de markt flink gegroeid. Op de website is de collectie in afzonderlijke categorieën ingedeeld. Ook hier producten voor de professionele werkplaats en voor de fietsenreparateurs. Bijvoorbeeld een mechanische fietspomp voor thuis en een mechanische fietspomp voor de professional. Schoonmaakproducten variëren van een product om de fietsketting op te knappen tot onderhoudsproducten om roest tegen te gaan. Er is een ruim aanbod van gereedschap voor de verschillende onderdelen van de fiets: van de wielophanging, rem en pedalen tot instrumenten om de fietsketting en het frame aan te pakken. Op elk gebied ontwikkelt Park Tool het fietsgereedschap zodat elk jaar nieuwe producten in de catalogus te vinden zijn.

Video's op Park Tool-website

Dat Park Tool als bedrijf midden in de wielerwereld staat, blijkt uit meerdere omstandigheden. Park Tool toont betrokkenheid door onder meer een uitgebreide informatievoorziening aan de professionele en amateurreparateurs. Op de website staan bijvoorbeeld video's over hoe het gereedschap van Park Tool thuis te gebruiken. In meer dan 46 video's van Park Tool wordt stap voor stap uitgelegd waarvoor elk materiaal dient en hoe u er het maximale nut uit kunt halen. Een video laat bijvoorbeeld het gebruik van de PRS-33 Power Lift Shop Stand zien. Andere informatiefilms behandelen de pedalen van een fiets of hoe bepaald gereedschap het beste gebruikt kan worden. Park Tool fietsgereedschap online shop

Repair and Education

Op de website informeert Park Tool haar klanten ook over hoe reparaties uitgevoerd kunnen worden. Er wordt bijvoorbeeld uitgelegd hoe de versnellingskast aangepast kan worden of hoe het onderhoud aan de remmen gedaan moet worden. Park Tool vindt het belangrijk u niet alleen van kwalitatief hoge materialen te voorzien maar u ook te helpen ze op een efficiënt mogelijke manier te gebruiken. Een extra service op de website is de 'Repair Help and Education'. Als u klikt op deze naam, verschijnt een fiets. Door vervolgens op een onderdeel van de fiets te klikken, verschijnt informatie over de reparatiemogelijkheden op dit onderdeel. Park Tool volgt bovendien het nieuws uit de professionele wielerwereld op de voet en houdt de klanten daarvan via de website op de hoogte. Een dag na het wereldkampioenschap voor profwielrenners stond de naam van de winnaar Rui Costa al op de website. Ook kondigt Park Tool aankomende wielerevenementen aan onder het kopje 'news'.

Onderhoud

De echte fietsliefhebber kan bijna niet zonder de 'world classe bycycle tools' van Park Tool zoals het bedrijf als motto heeft. Dat geldt voor de fietsreparateur die in zijn professionele werkplaats de fietsen onder handen neemt. Ook de hobbyisten die liever zelf de reparaties uitvoeren, doen er goed aan om Park Tool gereedschap aan te schaffen. Elke fietsliefhebber, of het nu gaat om een toerfiets, mountainbike, BMX of een kinderfiets, wil zo min mogelijk problemen met zijn vervoermiddel. En daarvoor is onderhoud met de materialen van Park Tool een must. De materialen zijn in meer dan zeventig landen verkrijgbaar. Park Tool brengt catalogi uit in verschillende talen.