Bikester is terug! Net op tijd voor het seizoen biedt Bikester opnieuw alles wat met fietsen te maken heeft

Payments

Betaalmethodes


$include('Content-SVGIcon', iconid, 'visa', 'iconsize', 'xlarge')$
$include('Content-SVGIcon', iconid, 'mastercard', 'iconsize', 'xlarge')$
Creditcard / Debetkaart

Comfortabel en betrouwbaar: Betaling door afboeking van je creditcard / Debetkaart (VISA, MasterCard). Je voert je cardnummer, de geldigheid en de beveiligingscode in, en stuurt de gegevens door via een beveiligde 128-bit SSL-codering. Enkele seconden later kan je bestelling al worden verwerkt. Het bedrag wordt pas afgeboekt zodra de artikelen verzonden worden.


Welke veiligheidsnormen hanteert bikester?

Wat nog belangrijker is dan een uitgebreide keuze aan betaalwijzen is een betrouwbare veiligheidsnorm voor het aangeboden betalingsverkeer. Het gaat tenslotte om het geld van onze klanten en onze goede reputatie als betrouwbare online verkoper. Alle door ons aangeboden betalingsmethoden gelden daarom als absoluut veilig en zijn gevestigde betaalwijzen die al jaren worden gebruikt voor online betalingen.

Kan ik een deel van het bedrag aanbetalen, en de rest in delen betalen?

Nee, dit is bij ons helaas niet mogelijk.

Kan ik de gekozen betaalmethode nog veranderen?

Vanwege technische redenen, kunt u helaas achteraf uw betalingsmethode niet meer veranderen. Wilt u bijvoorbeeld in plaats van via credit card, toch liever met iDEAL betalen, annuleer dan alstublieft de hele bestelling. U kunt dan de gekozen producten opnieuw bestellen in onze shop en de juiste betaalmethode kiezen.