Bikester is terug! Net op tijd voor het seizoen biedt Bikester opnieuw alles wat met fietsen te maken heeft

Over ons

EXPERTISE & PASSIE: DAAR STAAN WIJ VOOR!

Er zijn heel wat fietsenverkopers, zowel on- als offline. Waarom dan precies bij bikester.nl kopen? Heel eenvoudig: wij zijn dé online fietsenwinkel - bij ons gaan vakkennis en een breed assortiment hand in hand, met alle voordelen van een online shopervaring. Bestel gemakkelijk van huis uit, of onderweg via onze mobile shop. U bepaalt, zonder hierbij hoeven om te kijken naar openingstijden van winkels of het veilige transport van uw droomfiets.

COMPETENT EN PROFESSIONEEL ADVIES
Ontdek het comfort van online bestellen, zonder hierbij in te moeten leveren op goed advies en de beste service. Als uw online fietsenwinkel, staan wij altijd voor u klaar om u met goed advies bij te staan. Neem contact met ons op en laat u adviseren door één van onze fietsspecialisten. Wij geven individueel advies en vinden zo ook voor u, gegarandeerd de perfecte fiets. Op zoek naar fietsaccessoires of -kleding? Geen enkel probleem. Ook hierbij helpen onze vakbekwame collega's van onze klantenservice u graag verder.
UITSTEKENDE MARKTPOSITIE IN HEEL EUROPA
Bikester.nl is een merk van de Internetstores groep. Vanuit de vestigingen in Stuttgart, Berlijn, Lyon en Stockholm leidt dit bedrijf diverse gespecialiseerde online en offline handelaren voor fiets- en outdoor activiteiten in heel Europa. Dankzij een internationale blik, het multishop concept en een jarenlange ervaring in het fiets- en outdoor vakgebied, bieden wij onze klanten altijd de meest actuele fiets- en outdoortrends, gecombineert met de prettigste shopbelevenis. Naast onze sterke focus op onze klanten en op een competetieve prijzen, staan wij ook borg voor de allerbeste kwaliteit van onze producten en diensten.
BIKESTER IN DE PRIJZEN - ONDERSCHEIDINGEN VOOR ONZE SHOP EN BEDRIJF
Fietsen betekent voor ons passie en plezier. Het is dan ook onze missie om dit vanaf de aankoop met u te delen. Ons team geeft sinds 2003 het beste van zichzelf, om dit te realiseren. Meermaals werden we reeds voor onze prestaties onderscheiden. In 2010 mocht de oprichter van ons moederbedrijf Internetstores, René Marius Köhler, de Deutsche Gründerpreis (de meest prestigieuze onderscheiding voor de beste Duitse start-up) in ontvangst nemen. In 2012 werd hij bovendien de prijswinnaar van de Landespreis für junge Unternehmen (de regionale award voor jonge ondernemingen in Baden-Württemberg). Dit succes zetten we met veel passie door in ons dagelijks werk.