Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Giro Aries Spherical Helm, wit

ID: 1958329

Adviesprijs € 320,00
€ 222,99
- 30 %
BTW inbegrepen., gratis verzending
Maattabel

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Hoofdomtrek
  • Choose Hoofdomtrek
    Vind jouw maat
    S | 51-55cm sold out online
    M | 55-59cm sold out online
    L | 58-63cm sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Giro Aries Spherical Helm, wit (matte white)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Koeler, lichter, sneller - neem ze alle drie. De volledig opnieuw ontworpen Aries Spherical is Giro's beste premium helm ooit. Het slankere silhouet in combinatie met het lagere gewicht (slechts 265 gram in maat M, CE gecertificeerd) bieden comfort en koeling op een sensationele manier. Spherical Technology, gebaseerd op het kogelgewrichtsprincipe aangedreven door Mips, biedt extra veiligheid door de rotatiekrachten te verminderen die ontstaan bij bepaalde impactscenario's.

Progressive Layering met tweelaags Nanobead EPS-schuim van verschillende hardheidsgraden zorgt voor een nog beter beheer van de optredende krachten. De grootte van de 24 windtunnel ventilatieopeningen wordt gemaximaliseerd door de geïntegreerde AURA verstevigingsboog, terwijl comfortabele Ionic+ antimicrobiële kussentjes en een netwerk van interne luchtkanalen het comfort optimaliseren.

Van de bewezen betrouwbaarheid en flexibiliteit van het Roc Loc 5+ Air fitting systeem, tot de solide bescherming aan de onderkant en de zorgvuldige bouwkwaliteit, de Ram is de belichaming van topprestaties, veiligheid en stijl.

MIPS Technologie
Het MIPS Multi-Directional Impact Protection System bestaat uit drie hoofdonderdelen: de EPS liner, de Low Friction Liner en een elastomeer bevestigingssysteem daartussen. Wanneer er roterende krachten worden uitgeoefend, zorgen de elastomeren ervoor dat de EPS-voering onafhankelijk rond het hoofd kan bewegen. Helmen die zijn uitgerust met MIPS kunnen in bepaalde situaties meer bescherming bieden.

Roc Loc 5 passysteem
De nieuwe maatstaf in passystemen is ongetwijfeld het Roc Loc 5 passysteem. Het verstelmechanisme zit in een mini-behuizing, de maat is eenvoudig aan te passen en kan in microgrids met twee vingers worden gedaan. Bovendien kan het systeem in hoogte worden versteld voor een perfecte pasvorm van de helm.

Bolvormige technologie
Uniek bolvormig gewrichtsontwerp leidt botskrachten om
Helmen met Spherical Technology bieden uitgebreide bescherming en prestaties. De Spherical Technology is samen met MIPS ontwikkeld in Bell's en Giro's onderzoekscentrum The Dome. Het unieke kogelgewrichtontwerp van de Spherical Technology leidt de botskrachten om. Toonaangevend design, prestaties en hersenbescherming komen op een unieke manier samen zonder in te leveren op comfort, ventilatie, gewicht of stijl.

Details

  • Spherical MIPS safety system
  • Super Fit S 51-55 cm, M 55-59 cm, L 59-63 cm
  • Gewichtsindicatie maat M

In het kort

Vizier
Vizier
zonder

Uitrusting

Doel
Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Triatlon, Aero, Endurance
Geslacht
Heren, Dames
Constructie
Helmconstructie:
Hybride constructie + MIPS
Functies
Functie:
Met riem verstelsysteem
Bijzonderheden:
MIPS
Uitrusting
Sluitsysteem:
extra licht gordelsysteem
Vizier:
zonder
Technische details
Verstelsysteem:
Roc Loc 5+ Lucht
Afmetingen
Gewicht:
265,00 g
Materiaal
Materiaal:
In-mold polycarbonate shell with progressive Nanobead EPS inner shells, hardbody with polycarbonate shells, AURA inner reinforcement
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1958329
EAN
0196178246224

Video

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product